Quote: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2005 /09 /27<br><font face="1" size="3">מישהו פה אוכל פיצה מעדנות (קניה בסופר) חוץ ממני? אחת הפיצות הטעימות ^_^</font>
35 שקל להמבורגר, צ'יפס ושתייה .... תחשבו כמה הם מרוויחים עלינו. אני חושב שקראתי פעם שכאן יש את אחד המחירים הכי יקרים בעולם לארוחה במקדונלדס.
בכל מקרה, אם כבר משלמים הון תועפות על קציצה בלחמניה, עדיף ללכת לאגאדיר או מסעדת המבורגרים/בר-בורגר אחרת. עם מלא תוספות כמו ביצה או גבינה מותכת... או בצל מטוגן... רררר....
35 שקל להמבורגר, צ'יפס ושתייה .... תחשבו כמה הם מרוויחים עלינו. אני חושב שקראתי פעם שכאן יש את אחד המחירים הכי יקרים בעולם לארוחה במקדונלדס.
בכל מקרה, אם כבר משלמים הון תועפות על קציצה בלחמניה, עדיף ללכת לאגאדיר או מסעדת המבורגרים/בר-בורגר אחרת. עם מלא תוספות כמו ביצה או גבינה מותכת... או בצל מטוגן... רררר....
בורגר קינג התחילו לשווק תוספות בשביל אנשים סוטים כמוך , כמו 'אבוקדו עם פטריות' וכאלה.
בורגר קינג התחילו לשווק תוספות בשביל אנשים סוטים כמוך , כמו 'אבוקדו עם פטריות' וכאלה.
התוספות של בורגר קינג מזויעות, בלשון המעטה. התירוץ שלהם ל"חזה עוף עם פטריות" גרם ללא מעטים להניח המבורגר כמעט שלם ולא לחזור לבורגר קינג במשך הרבה, הרבה זמן.
אכלתי היום את פיצה "לה רוסה" של פיצה מטר. אמנם הסניף היה נטוש לחלוטין, אבל הפיצה עצמה הייתה מעולה. הבצק הזכיר את זה של פיצה האט (האהובה עלי), ושני סוגי הגבינות השתלבו יופי עם רוטב העגבניות שלהם. פיצה פשוטה לאנשים פשוטים.
כן.. הבר-בורגרים המקומיים למיניהם הם הכי טובים ללא ספק, אחחח ביצה בבורגר זה מעדן
מי שגר באזור עכו יש את פיצה רומא, 35 ש"ח בשביל מגש XL (זה יותר בינוני מXL, אבל לא כולם שמנים כמוני =) ) ושתייה.
אבל הפיצה הכי טעימה שאכלתי בכל החיים הלא כלכך ארוכים שלי היתה בפיצה קיד (אריאל) תוך כדי ביקור שם... קצת יקרה (48 למגש XXL) אבל עם תוספות איכותיות ביותר, הם מביאים לך רוטב שהם מכינים בעצמם, אחד הדברים הטעימים ביותר, רק בשבילו שווה לקנות
ציטוט: הכותב המקורי Up2U ב 2005 /10 /04מי שגר באזור עכו יש את פיצה רומא, 35 ש"ח בשביל מגש XL (זה יותר בינוני מXL, אבל לא כולם שמנים כמוני =) ) ושתייה.
אבל הפיצה הכי טעימה שאכלתי בכל החיים הלא כלכך ארוכים שלי היתה בפיצה קיד (אריאל) תוך כדי ביקור שם... קצת יקרה (48 למגש XXL) אבל עם תוספות איכותיות ביותר, הם מביאים לך רוטב שהם מכינים בעצמם, אחד הדברים הטעימים ביותר, רק בשבילו שווה לקנות
יש גם פיצה קיד בהוד-השרון, אם אני זוכר נכון (לייתר דיוק, אם אני זוכר נכון מה שידידה אמרה). אם זה מעניין מישהו...
-----------------
"The dawn of a new day never looked as good as this"
מישהו חושב פה שפיצה סבארו זה טעים? אני לא מבין מה מתלהבים מהפיצות המגעילות שלהם. הם אולי גדולות אבל הבצק דק להחריד והטעם לא משהו. כנ''ל הפסטות שלהם, הזמנתי פעם אחת פסטה עם רוטב עגבניות כלשהו והיה לזה טעם של מים.
]QUOTE[מישהו חושב פה שפיצה סבארו זה טעים? אני לא מבין מה מתלהבים מהפיצות המגעילות שלהם. הם אולי גדולות אבל הבצק דק להחריד והטעם לא משהו. כנ''ל הפסטות שלהם, הזמנתי פעם אחת פסטה עם רוטב עגבניות כלשהו והיה לזה טעם של מים.]/QUOTE[
כנראה הם חוסכים על החומרים, כל דבר נוזלי מערבבים עם מים... ו...אמממ.... אני לא רוצה לחשוב עם מה מערבבים את הדברים האחרים 0.ס
]QUOTE[יש גם פיצה קיד בהוד-השרון, אם אני זוכר נכון (לייתר דיוק, אם אני זוכר נכון מה שידידה אמרה).<br />אם זה מעניין מישהו...]/QUOTE[
אני רוצה לציין לטובה תוספת אחת של בורגרקינג שדווקא אהבתי, את הפילפלים הקלויים. אחרי שהשום-אבוקדו-פטריות-בצל מטוגן לא הרשימו אותי במיוחד, לא ציפיתי להרבה מהפלפלים (וזה עוד פלפלים, אחרי הכל), אבל הסתבר שזה היה ממש סבבה.
ציטוט: הכותב המקורי Up2U ב 2005 /10 /04מי שגר באזור עכו יש את פיצה רומא, 35 ש"ח בשביל מגש XL (זה יותר בינוני מXL, אבל לא כולם שמנים כמוני =) ) ושתייה.
יש גם פיצה קיד בהוד-השרון, אם אני זוכר נכון (לייתר דיוק, אם אני זוכר נכון מה שידידה אמרה). אם זה מעניין מישהו...
חחח פיצה קיד
חברים שלי מקריית שלום (שכונה נידחת בדרום ת"א) כל הזמן מזיינים תשכל על כמה שזה טעים לאומת פיצות אחרות שאנחנו אוכלים במרכז ת"א