תגידו, אתם חושבים שעד יוני המחיריםש לה אייפוד מיני 6 ג'יגה ירדו? ועוד משהו, עד יוני, יהיו עדיין אנשים שירצו לקנות אייפוד דור 3 20 ג'יגה במחיר 800-1000 שקל?
ציטוט: הכותב המקורי shonon ב 2005 /10 /09ולמה בדיוק לא לקנות את ה- iriver h10?
מה שבאתי להגיד. האיי פוד דור שלישי הזקן שלי (כבר יותר משנתיים!) מגיע לקץ חייו עקב העובדה שהבטריה הדרדרה ל3 שעות זמן נגינה מעשי, דבר שכבר לא מספיק בשביל להעביר את הזמן שאני מחכה לכל שטות בפרוייקט שלי. חיפשתי אלטרנטיבות ונתקלתי בh10, רק חבל שהוא עולה 1300 שקל שקשה לתחת הסטודנטיאלי העני שלי להפליץ בהתחשב בעובדה שזאת בערך המשכורת החודשית שלי. (יש לו יכולת הקלטה, משהו שאני צריך בשביל ההרצאות של טרקל)
----------------- Devious movements in your eyes Moved me from relief
ראשית, אני רוצה להמליץ משהו אישי לגבי אייפודים: הזמינו מחו"ל. אפל נותנת בלאו הכי אחריות בינ"ל לשנה תמימה, כך שזה נוח באותה מידה ומכובד באותה מידה על ידי "ידע" בארץ. המחיר? הבדל של 450 ש"ח בערך לאייפוד מיני 4 ג"ב שיש לי. בין לקנות אותו ב- 950 לבין לקנות אותו ב- 1,400.
לא צריכים כך לחכות שהמחירים יירדו. אין לי ספק שאפשר להשיג עסקאות מתוקות באותה מידה על דגמי אייפוד נוספים.
הקטע זה שקניתי את האייפוד שלי באחת התקופות הכי מפגרות שיש=מרץ 2004. כלומר בזמנים שרק האייפוד מיני הראשון יצא והאייפוד בארץ לא היה נפוץ, ה-20 עלה פחות מה-15 והגרסה של ה-10 בוטלה...עזבו אני קניתי את האייפוד הזה בתקופה ממש מטומטמת. וכל הקטע הוא זה שאני יודע שאני בחיים לא אמלא 20 ג'יגה של מוזיקה, ואני עכשיו מתלבט. כי אם אני אמכור אותו, אז לא יהיה לי רווח מזה כי חשבתי לקנות עם הכסף אייפוד 6 ג'יגה. ובעצם האייפוד הזה הוא גם דיסק קשיח נייד....אז אני חושב שרעיון המכירה הוא מיותר..
דוד שלי בארה"ב קונה לי שבוע הבא את ה-Ipod דור חמישי החדש שיצא לפני יומיים (Ipod video 30GB). הנגן החדש נראה ממש טוב מבחינת מאפיינים טכניים, העיצוב דונדש וניהיה קל וקטן יותר ובנוסף קיבלנו עוד 10 ג'יגה במחיר אחיד של הדורות הקודמים.
נגן ממוצע ? לא יודע באיזה מאה אתה חיי חביבי, אבל ספק אם באמת כל אלו שקנו נגנים, אז זה היה בגלל שיש בו טייפ מנהלים מובנה, או רדיו ...
ברוב הנגנים הזולים הרדיו מגיע באוזניות ומתקלקל אחרי יומיים, ואיכות הטייפ שווה לתחת.
אייפוד זה אחד ה-דברים, בעיקר בגלל הממשק הכי נוח שיש ואיכות הצליל.
אייפוד זה נגן בינוני. זבל. גימיק שיווקי. אני יכול לציין לפחות שלוש נגנים שלא רואים את האייפוד ממטר מבחינת אפשרויות, איכות הרכבה/ חומרים, באנדל ואיכות צליל.
הנגנים זולים שאתה מדבר עליהם נקראים נגני פלאש ג'נרים תוצרת חברות מדבקה. הנגנים האלה קיימים רק בישראל.
ציטוט: הכותב המקורי SAND ב 2005 /10 /14האיי פוד ננו הוא נגן פלאש, שגורם לי להזיל ריר. :X והיום הם גם הם הכריזו על דור חדש שגם מנגן וידאו וכו'.
אייפוד נאנו פגום. מספר ימים לאחר ההשקה מחלקת שירות לקוחות של אפל הוצפה באלפי תלונות זועמות. אותם לקוחות גילו שהמסך של אייפוד נאנו עשוי מחומרים זולים ולא עמידים והמסך נשבר (כן, נשבר) או נשרט בצורה איומה רק אחרי מספר ימים. בינתיים אפל הבטיחו להחליף כל נגן שנשבר. ככל הנראה בקרוב תצא גרסה מחודשת של הנאנו.