מכיוון שהרבה מהפורום כבר נמצא (או יימצא בקרוב) תחת צפרוניו החודרניות של צה"ל חשבתי למה לא נפתח ת'רד שמוקדש כולו לחיילים של הפורום, אפשר לדבר על שטויות שקשורות לצה"ל בלי להספים את הת'רדים האחרים (*שיעול*ת'רדהתמונות).
תתחילו בכתיבה איפה אתם, מה אתם ומה הפז"ם (או מידת הצעירות :P) שלכם.
אז ככה, אני בשריון, חטיבה 401 (מרכבה 4), גדוד 9 מחזור אוג' 5, מה שאומר ~חודשיים וחצי בצבא. ב10 לנוב' אני מסיים מקצועות ומקבל כומתה שחורה, WOOT!
נ.ב. למה שאני קורה את מה שכתבתי אני נשמע כמו הנובים המעצבנים האלה?! :<
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2005 /10 /18אז ככה, אני בשריון, חטיבה 401 (מרכבה 4), גדוד 9 מחזור אוג' 5, מה שאומר ~חודשיים וחצי בצבא. ב10 לנוב' אני מסיים מקצועות ומקבל כומתה שחורה, WOOT!
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2005 /10 /19וואי 669 זה כל כך בית זונות. מסלול קשה אין ספק אבל בית זונות כזה שהם עושים אחר כך בתל-נוף, פשוט שירות לפנים.
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2005 /10 /19וואי 669 זה כל כך בית זונות. מסלול קשה אין ספק אבל בית זונות כזה שהם עושים אחר כך בתל-נוף, פשוט שירות לפנים.
כל מה שאני יודע על 669 מסתכם בזה, אני להם גיבוש נורא נורא קשה.
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2005 /10 /19חילוץ והצלה מוטס של חיל האויר. שגיא יש כמה מהם גם אצלנו בבסיס לא? פשוט היה נדמה לי שראיתי כל מיני חבר'ה לובשים חולצות עם חתולים.
כן, מן הסתם ראית את החבר'ה שלובשים את החולצות עם החתולים. אני אגיד לך עוד משהו, אתה בטח גם ראית אותם בשבתות, ולא מעט. אם אתה חושב שזו יחידה זנותית, אז תחשוב שוב. המסלול שלהם קשה ואחרי שהם מסיימים אותו הם ממשיכים להתאמן המון, לעשות שבוע יזומות מדי פעם, לקפוץ לא מעט ולהדריך את החבר'ה הצעירים יותר. לפני שבועיים בערך אני וכמה ידידים וידידות קפצנו לאיזה סוף שבוע ביחד. כל מי שבארץ הגיע, כי או שהוא משוחרר (רוב הבנים וכל הבנות), או שהוא כבר מספיק פז"מניק בשביל לסגור רק לעיתים רחוקות. ומי הגיע רק ביום שישי בצהריים? נכון מאוד, החבר ר' ( ) מ-669, שאפילו לא הספיק לעבור בבית, אז בכל סוף השבוע שנשאר לו היה צריך לדאוג לאקדח. איזה כיף לו שסוף השבוע שלו נגמר בשבת בערב כשהוא היה צריך לחזור ולפקד על איזו חוליה ביחידה לתרגיל כלשהו ביום ראשון בבוקר. הוא נוב 2' ועדין עושה חצאים ומה לא. קיצור, לא בית זונות. אולי לא טוחנים כששאר המיוחדות טוחנים, אבל בדרך שלהם הם תמיד עובדים קשה.
ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2005 /10 /18אז ככה, אני בשריון, חטיבה 401 (מרכבה 4), גדוד 9 מחזור אוג' 5, מה שאומר ~חודשיים וחצי בצבא. ב10 לנוב' אני מסיים מקצועות ומקבל כומתה שחורה, WOOT!
מה המקצוע ש'ך?
הוא תותחן.
אבל הוא ייצא למט"קים ברגע שיתאפשר לו. כי אם לא הוא יחטוף והוא יודע את זה.
(מצטער שאני עונה במקומו, הוא יהיה בבית רק עוד שבוע בערך...שזה לא רע בהתחשב בזה שהוא שריונר....)
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2005 /10 /19חילוץ והצלה מוטס של חיל האויר. שגיא יש כמה מהם גם אצלנו בבסיס לא? פשוט היה נדמה לי שראיתי כל מיני חבר'ה לובשים חולצות עם חתולים.
כן, מן הסתם ראית את החבר'ה שלובשים את החולצות עם החתולים. אני אגיד לך עוד משהו, אתה בטח גם ראית אותם בשבתות, ולא מעט. אם אתה חושב שזו יחידה זנותית, אז תחשוב שוב. המסלול שלהם קשה ואחרי שהם מסיימים אותו הם ממשיכים להתאמן המון, לעשות שבוע יזומות מדי פעם, לקפוץ לא מעט ולהדריך את החבר'ה הצעירים יותר. לפני שבועיים בערך אני וכמה ידידים וידידות קפצנו לאיזה סוף שבוע ביחד. כל מי שבארץ הגיע, כי או שהוא משוחרר (רוב הבנים וכל הבנות), או שהוא כבר מספיק פז"מניק בשביל לסגור רק לעיתים רחוקות. ומי הגיע רק ביום שישי בצהריים? נכון מאוד, החבר ר' ( ) מ-669, שאפילו לא הספיק לעבור בבית, אז בכל סוף השבוע שנשאר לו היה צריך לדאוג לאקדח. איזה כיף לו שסוף השבוע שלו נגמר בשבת בערב כשהוא היה צריך לחזור ולפקד על איזו חוליה ביחידה לתרגיל כלשהו ביום ראשון בבוקר. הוא נוב 2' ועדין עושה חצאים ומה לא. קיצור, לא בית זונות. אולי לא טוחנים כששאר המיוחדות טוחנים, אבל בדרך שלהם הם תמיד עובדים קשה.
כל זה טוב ויפה, רק שלא ראיתי אותם בשבתות מהסיבה הפשוטה שמאז שהתגייסתי (מרץ 05') סגרתי רק 3 שבתות.
חיל האויר. חמ"מניק ברק. רמת דוד. אוג' 05. צעיר מת, אבל עשיתי קורס בטכני לפני הצבא (הייתי מספיק דפוק כדי ללמוד בטכני. 3 וחצי חודש של עוול שעוד מעט יתוקן ויחזרו אליי לפז"ם אותם ימים אבודים. ולא,לא קיבלתי 1200 שקל של קד"צניק באותו זמן)
הייתי צריך להיות פבואר, אבל ישבתי סתם בבית בגלל בעיות פרופיל....
----------------- "Through me the way into the suffering city, Through me the way to the eternal pain, Through me the way that runs among the lost. Justice urged on my high artificer; My maker was divine authority, The highest wisdom, and the primal love. Before me nothing but eternal things were made, And I endure eternally. Abandon every hope, ye who enter here."
התגייסתי באוג 4, במקור אוג 3 אחרי פרופיל 24 ממושך.
כרגע בהכנה לקצונה בבה"ד 6 למקצועות הרפואה.
שבלול מנמר, לא צריך למהר!, הרופא של 405 עושה איתי תקורס, אחלה גבר, איך אני רואה אותי מסיים תקורס עם פטור מכל דבר P:
-----------------
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?