מה הרחבתם? כמה יח' מתמטיקה ואנגלית? עד כמה נשבר לכם הז** אחרי 11 וקצת שנה במערכת החינוך המפוארת של ארצנו? כמה פעמים חשבתם על לרצוח את המורה שלכם? ובאילו דרכים? קטעים משיעורים שקרו לכם.. הכל בקיצור.
יאללה, עוד כמה חודשים וזה נגמר.. ארג..
אני הרחבתי פיזיקה ומחשבים (כןכן חננה, יופי יופי), ו5 מתמ' (חתיכת טעות, בגלל המורה) ו5 אנגלית. פעם חשבתי על לזרוק את **** מהחלון (קומה שניה, איזה 8 מטר, בטון למטה), אבל החלטתי שהמצלמות יקלטו את זה. ופעם... טוב, נפסיק פה. היו אלף קטעים מצחיקים, כי חלק לא מבוטל מהכיתה שלי שרוט מהתחת. למשל היה פעם שאיזה מישהו מהכיתה תפס ת'צינור כיבוי אש שיש בחצר בזמן שישבו כמה אנשים מהכיתה על כזה כיסא פיקניקים (כזה עם שולחן ושני ספסלים צמודים אליו) שיש בחצר. בקיצור הוא פותח ת'צינור בפול כוח עליהם ומז**ן איזה מישהו רציני ועוד שניים מקבלים בקטנה, ואז מי שהשפריץ עוזב ת'צינור. אחד מהאלה שמקבלים בקטנה (שהוא לא שיא האינטליגנציה) מרים את הצינור ומתחיל לרדוף אחרי ההוא שהשפריץ בכל בצפר. היה מצחיק... בסוף תפסו אותו (מעניין איך באמ? שהוא רץ מול מורה עם צינור ביד...) ונתנו לו שלושה ימים השעיה.
עריכה: אה, ויש לי השנה יותר בגרויות מצווי מעצר לתושב הממוצע בלוד. (אנגלית, מתמטיקה (007), אזרחות, היסטוריה, ספרות, מחשבים, פיזיקה והבעה)
נ.ב
הת'רד הוא ליבניקים בלבד. בלי יא' וי'.. (כן jedi, זה פונה אלייך..)
-----------------
"Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarettes won't light Standing in the shade I'm getting frostbite"
אממ מרחיב מחשבים - הייתי בפיזיקה בי"א אבל פרשתי באמצע, יותר מידי שעות.. 5 יח"ל מתמטיקה - קשה! 5 יח"ל אנגלית.. 24 שעות שבועיות.. פטור מספורט :) חוץ מזה לומד תנ"ך והבעה, השנה בגרויות 006 ו-007 במת', מחשבים יחידה שלישית, אנגלית F ו-G, הבעה ותנ"ך. :\ זהו בנתיים...
הרחבתי פיזיקה ומחשבים, מתמטיקה 5 ואנגלית סיימתי שנה שעברה (דובר אנגלית...). השנה יש לי בגרויות במתמטיקה 007, פיזיקה (מעבדה, חשמל ופרקי בחירה), אזרחות, ספרות, ספורט, מחשבים, חיבור וזהו.