המקצה השני של תחרות האוואטרים מתחיל עכשיו. את כל הכללים ביתר פירוט, כמו גם המלצות ודירוג גבוה יותר, אפשר לראות בת'רד של המקצה הראשון, ממש כאן.
רק נעבור על הכללים הכי בסיסיים: בת'רד הזה פרסמו תמונות המתאימות לאוואטר בפורום משחקים. התמונה חייבת להיות בגודל של 100 על 100 פיקסלים בדיוק (גודל הקובץ המדויק על השרת), שמורה בקובץ JPG באיכות ראויה (~25 ק"ב ויותר). כל משתמש יכול לפרסם 10 תמונות.
הזוכה יפורסם אחרי שבוע (זה אומר, ב- 02 לדצמבר). כל התמונות הראויות - בתקווה ממש כולן - תעלינה למאגר האווטארים של הפורום, ותוכלו לשבץ אותה ליד שמכם בעתיד. אני מזכיר: למי שרוצה להבין אילו אוואטרים יביאו לו יותר כבוד ונקודות, גשו לת'רד של המקצה הראשון וראו את לוח הציונים. כל מי שקיבל מעל 35 יכול להוות דוגמה.
עמית, למרות שחלק מהאוואטרים שאתה מציע מעולים (אחד קיבל ציון 38 במקצה הקודם) יש הרבה מהם שלא ממש מתאימים לתחרות, וחבל להציף. לא תרצה להציע אוואטר אחד יותר קלאסי? נניח תמונה ממשחק כלשהו, מעוצבת באופן ברור.
לצערי אין לי קישרון ציור בגרוש אז לא אוכל לשים כאן משהו פרי עטי, אבל אני ישים משהו שבכל זאת "הכנתי" (העתקתי, הדבקתי ושיניתי לגודל המתאים) וקשור למשחקים:
סקוואל, זה מדהים. ייצטרכו לעבוד קשה כדי להגיע למשהו יותר יפה מזה.
בכלל, סבב מעולה בינתיים. אני מזכיר לכל מי ששלח תמונה בסבב הראשון שלא בגודל 100 על 100 - אפשר כעת לשים אותה מתוקנת, והיא תכנס למקצה זה למרות שנפסלה מהקודם.
ואנחנו נעלה אותם לאתר. ואני מדבר על כל האוואטרים: לא קיבלנו את חצי מהאוואטרים מהמקצה הראשון - זו ההזדמנות שלכם להכניס את האוואטרים המצוינים באיכות הכי גבוהה למאגר שלנו, וככה כל אחד זוכה.
למה האווטר הזוכה (של סקוואל) קיבל רק 2 ב"קישוריות למשחקים" (או מה שזה לא יהיה..), הרי האווטר זה Kisame (נראה לי.. כבר לא ממש זוכר אם זה השם של הכריש הזה) מNaruto, ועל Naruto יש כמה וכמה משחקים לקונסולות..
בקיצור, אתם בורים. אה, וKisame כן מופיע במשחקים. אני יודע שלפחות בNaruto השני (לא זוכר איך כותבים את ההמשך לנארוטו) הוא מופיע. (יש לי את המשחק)
למה האווטר הזוכה (של סקוואל) קיבל רק 2 ב"קישוריות למשחקים" (או מה שזה לא יהיה..), הרי האווטר זה Kisame (נראה לי.. כבר לא ממש זוכר אם זה השם של הכריש הזה) מNaruto, ועל Naruto יש כמה וכמה משחקים לקונסולות..
בקיצור, אתם בורים. אה, וKisame כן מופיע במשחקים. אני יודע שלפחות בNaruto השני (לא זוכר איך כותבים את ההמשך לנארוטו) הוא מופיע. (יש לי את המשחק)
האוואטר הזה קיבל 2 בקישוריות למשחקים מאותה סיבה שהטכנודרום קיבל 2 בקישוריות למשחקים. שניהם שייכים לסדרת טלוויזיה שהמותג שלה הנפיק, בין השאר, כמה משחקים. כדי לקבל 3 בקישוריות למשחקים צריך להציג דמות שמזוהה היטב עם משחקים, ולא בדרך אגב. דמות שמקבלת 4 או 5 צריכה להיות ברוב המקרים ממש דמות ממשחק, כש-5 שמור בדרך כלל לדמויות שנולדו ממשחקים - מני קלאוורה, לארה קרופט וכו'.
תגיד לי משהו אחד.. איך לעזאזל הגעת לקיסאמה?.. גם בלי העיניים האדומות שמדגישות את השרינגאן רואים שזה איטאצ'י :|
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2005 /12 /05תגיד לי משהו אחד.. איך לעזאזל הגעת לקיסאמה?.. גם בלי העיניים האדומות שמדגישות את השרינגאן רואים שזה איטאצ'י :|
לא יודע.. הצבע של הפנים שלו נראה כזה כמו של קיסמה.. =|