היום הורי בישרו לי שהם נוסעים בסוף מאי לגרמניה, ואם אשלם מכספי על כרטיס הטיסה הם יקחו אותי איתם.
פעם ראשונה יש לי הזדמנות לקנות אלקטרוניקה במדינה מערבית מתקדמת. רציתי לדעת אם ההפרש במחירים בכלל שווה את הטרחה? מישהו קנה כבר בגרמניה ויש לו טיפים איפה שווה לקנות?
חנות האלקטרוניקה היחידה שאני מכיר היא Saturn, שממוקמת ב-Potsdamer Platz Arkaden (קניון פוטטסדמר פלאץ), בקומה השנייה של הקניון, עד כמה שזכור לי. היו שם מחירים ממש טובים, עד כמה שאני זוכר.
חנות האלקטרוניקה היחידה שאני מכיר היא Saturn, שממוקמת ב-Potsdamer Platz Arkaden (קניון פוטטסדמר פלאץ), בקומה השנייה של הקניון, עד כמה שזכור לי. היו שם מחירים ממש טובים, עד כמה שאני זוכר.
היא ממוקמת בברלין? אתה אולי מכיר חנות טובה במינכן?
בפעם האחרונה שאני הייתי בגרמניה המחירים היו יקרים למדי, אבל כמה חבר'ה גרמנים שטיילו איתי בצפון וויטנאם מספרים שבגלל המעבר לאיחוד האירופאי המחירים ירדו קמעה. אוכל ומחיה התייקרו, אבל האלקטרוניקה ירדה בכעשרים אחוזים. אם הם אומרים אני מניח שזה לא רחוק מהאמת. בכל אופן, אל תצפה למבצעים אדירים. אני מאמין שהמחירים יהיו בין ישראל לארצות הברית. כלומר על נגן MP3 איכותי תוכל לחסוך כמאה עד מאתיים שקלים. זה אחלה חיסכון, אבל לא משהו ששווה לטוס בשבילו לגרמניה. מצד שני, זו גם אחלה מדינה ואתה עדין בצבא, כך שגם אם הדבר היחידי שתקנה שם תהיה נקניקייה זה עדין יהיה עסק מוצלח למדי מבחינתך.