בסרט השני אחרי שהאישה יוצאת מהקוביה, יורים בה! למה? מישהו מוכן להסביר לי קצת !
זהו!
בעקרון התשובה נמצאת (לפחות חלקית) בקיוב 0.
אתה לא תבין טוב כמה שאני אסביר, רק כשתראה את 0.
חלק מהאנשים (ז"א בתוך הקוביה עצמה) היו (או הינם) קשורים ליחידות צבאיות מיוחדות במסווה של אנשים רגילים - כאלה ש"פתאום" מצאו עצמם בתוך הקוביה. בקיוב 0 אתה לומד שהם (האנשים שלא זוכרים כלום ואלה שהכניסו בכוונה) לא הוכנסו בטעות... שום דבר אינו מקרי בקוביה...
שום דבר מלבד כל קשר בין ההסברים הפסאודו מדעיים שלה למציאות.
ראיתי את הסרט הראשון והשני בטלויזיה. הראשון היה חביב, שווה צפיה (שזה כבר יפה) אבל לא משהו מיוחד. התחושה שקיבלתי היא שקיוב הראשון היה סרט אימה עם תפאורה מדעית, שבמקרה הצליח לא להיות סרט סוג ז' כמו כל הסרטים בז'אנר. מה שקרה לאחר מכן הוא שהמפיקים שמו לב שהרבה אנשים נהנו מהקשקשת המדעית של הסיפור ולקחו את עצמם יותר מידי ברצינות עם קיוב 2, שכבר היה ממש אידיוטי וגרוע, לטעמי.
טבעי שאת ההמשכים (יותר נכון, את ההמשך - קיוב 2) נאהב פחות - גם אני אהבתי הרבה יותר את קיוב 1 מאשר את 2, למרות שהרעיון המרכזי ב2 (אני אשתדל לא להרוס יותר מדי..) - הHYPER CUBE, מרתק, לא הציגו אותו בצורה כזו טובה. אם אני לא טועה שלושת הסרטים לא נעשו ע"י אותם יוצרים (הראשון כמדומני זה סוג של סרט עצמאי בתקציב מצומצם למדי) לכן הבעיה היא ב-אין רצף- ובחורים העצומים בעלילה.
דבר קטן לסיום - אני לא כ"כ זוכר מה קרה בסצינות האחרונות בCUBE 0, מי מתנדב להזכיר לי?