טוב, אז הפורום מת. כוס אמא של כולם, איך נתתם לזה לקרות? פאקינג איזה 5 שנים הפורומים האלה קיימים, ועכשיו הם הולכים למות? לא מתקבל.
בכל מקרה, פה תרשמו סרטים מומלצים שלכם (ואם מישהו מעז להקפיץ לי את הת'רד קולנוע עם ה300 ספוילרים וה500 עמודים, אני מוריד לו איזה חבילת מצות לעין. צריך ת'רד חדש).
שלי: אפקט הפרפר, רקוויאם לחלום, התפוז המכני, ספרות זולה, קיל ביל (1 יותר מ2), לוק סטוק ושני קנים מעשנים, סנאצ', טריינספוטינג, פייט קלאב, מטריקס (הראשון.. השני זה רק אם משעמם, והשלישי זה פשוט.. לא), פול מטאל ג'אקט, להציל את טוראי ראיין (לא סרט מעולה (לא מקבל 5 כוכבים אצלי.. ארבעה-ארבעה וחצי ככה), אבל הסרט שהכי ממחיש מהי מלחמה (שיצא לי לראות)), שליחות קטלנית 2 (לטעמי הכי טוב מהסדרה), דוני דארקו (מוזר לחלוטין, אבל שווה צפיה), כלבי אשמורת. טוב, לא עולה לי עוד משהו באמת טוב לראש.. תורכם (אם יש פה מישהו בכלל).
אבל אני חושב שצריך מתכונת אחרת לת'ראד, אם כל אחד ייתן רשימה זה יתחיל לשעמם.
אנחנו רוצים לדעת למה אתה/אתם אוהבים אותם. מין ביקורת קצרה.
בקשר לפורומים: אני יודע ש-75% מהפורומים זה המשתמשים, אבל רוב האשמה במקרה של הפורומים פה נופלת על המנהלים.
הם פשוט לא השקיעו/משקיעים.
אתה מודע לכך שלמנהלים יש חיים משלהם, כן? זה לא עבודה, לא משלמים לנו על ניהול בפורום הזה ופעילות בו. זה לא עבודה ובקושי "ג'וב". אני מגיע לפורומים האלה פעם פעמיים בשבוע בערך כשיש לי רגע אחד שקט בחיים. הדבר האחרון כרגעשיש לי זמן אליו זה להשקיע פה בהחייאת הפורום. אני משתתף כשיש לי זמן ומנקה כשיש לי יותר מ 10 דקות פנויות.
אם היו משלמים על זה זו הייתה מחוייבות, כרגע, זו ממש לא. אז אם אתם רוצים להחיות את המקום הזה תעשו זאת בעצמכם או תפנו למנהלי הפורום שקשורים לויגיימס עצמם ועובדים במערכת.
ולפני שאני שוב עף מפה, ניתן את הטייק שלי על הת'רד הזה. (אחלה רעיון יובל!)
סרטים מומלצים:
לייב אקשן:
Minority Report, נפלאות התבונה, 12 קופים,Braindead, רקוויאם לחלום, Sin City, Pi, מי הפליל את רוג'ר ראביט, Kung Pow: Enter The Fist, מצטרף להמלצה על: Full Metal Jacket, Donnie Darko, ומטריקס הראשון בלבד, Fight Club, אמריקה X, כמובן שטרילוגית שר הטבעות. התפוז המכני, Back to the future,סיפורי דגים, Sleepy Hollow, המספריים של אדוארד, Charlie and the chocolate factory (של ברטון, יש לי הערכה לפרות קדושות רק אם זה מוצדק).
סרטי מל ברוקס מומלצים:
Spaceballs
History Of The World- Part 1
Blazing Sattles
Robin Hood- Men In Tights
To Be Or Not To Be
סרטי קווין סמית' מומלצים:
Mallrats
Clerks
Chasing Amy
Dogma
ובשביל הצחוקים כי הוא אכן משעשע:
Jay and Silent Bob Srike Back
סרטי אנימציה וכד':
Team America: World Police (למרות שזה לא ממש אנימציה)
V for Vendetta הוגו וויבינג ונטלי פורטמן בסרט שמשלב מגניבות, בעייתיות מוסרית ובערך מאה רעיונות בצורה נהדרת. ראיתי אותו ביום שישי, התרשמתי עמוקות, אבל מאז גיליתי שאני ממלמלת ציטוטים מתוכו במשך רוב היום ושאני צריכה להחזיק את עצמי כדי לא לרוץ לקולנוע ולראות אותו שוב ממש עכשיו.
Ice Age 2 המשך חמוד לסרט החמוד הראשון. אנימציה נהדרת, הדמויות הישנות עדיין עושות את העבודה, החדשות מוצלחות למדיי, ובסך הכל צחוקים די רצופים. אלן טודיק (ווש מפיירפליי) מדובב דמות אחת, Cholly, שמופיעה אחרונה בקרדיטים. אין לי /מושג/ מי הדמות הזו, אז אם מישהו מגלה אני אשמח לשמוע.
V for Vendetta הוגו וויבינג ונטלי פורטמן בסרט שמשלב מגניבות, בעייתיות מוסרית ובערך מאה רעיונות בצורה נהדרת. ראיתי אותו ביום שישי, התרשמתי עמוקות, אבל מאז גיליתי שאני ממלמלת ציטוטים מתוכו במשך רוב היום ושאני צריכה להחזיק את עצמי כדי לא לרוץ לקולנוע ולראות אותו שוב ממש עכשיו.
Ice Age 2 המשך חמוד לסרט החמוד הראשון. אנימציה נהדרת, הדמויות הישנות עדיין עושות את העבודה, החדשות מוצלחות למדיי, ובסך הכל צחוקים די רצופים. אלן טודיק (ווש מפיירפליי) מדובב דמות אחת, Cholly, שמופיעה אחרונה בקרדיטים. אין לי /מושג/ מי הדמות הזו, אז אם מישהו מגלה אני אשמח לשמוע.
את V עוד לא ראיתי, אבל Ice Age 2 ממש אחלה סרט. בתור מי שממש לא הצטרף להתלהבות המיותרת מהסרט הראשון, השני ממש שדרוג. הסרט הראשון היה חביב. האנימציה הייתה הצד החזק שלו..וגם העיצוב. אבל העלילה הייתה חרושה, נדושה ולא כל כך הזיזה. והמדובבים לא היו בשיאם לרב. במיוחד לא ריי רומאנו שהיה יבש. אבל הסרט השני היה ממש כיף. יצאתי מבסוט הרבה מעבר למה שחשבתי.
הם הרשו לעצמם ללכת על סוג שונה של מסע, משהו עם הרגשה אפוקליפטית למדיי כשחושבים על זה. הסרט הרבה הרבה יותר שנון, הם שילבו בדיחות גסות ואפילו רמיזות מיניות, המדובבים עשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה..וזה כולל את ריי רומאנו, שאני ממש אוהב בתור שחקן בריימונד, אבל כמדובב בסרט הראשון הוא היה חלש, בסרט השני- שיפור אדיר, היה משעשע וציני בצורה משכנעת כמו שהוא יודע.
בסה"כ הסרט היה הרבה יותר קליל, היה בו מוסר אבל לא מרגיז כמו בראשון, יש בו אפילו מוות קומי בלפחות 2 קטעים. ולא מוות בכאילו. כלומר, נתנו לעצמם חופש להתפרע. סרט המשך שיותר טוב מהמקור, דבר כזה לא היה בעולם התלת מאז Toy Story 2. מומלץ.
"פחד ראשוני" עם ריצ'ארד גיר (שאותו אני ממש לא אוהב) ואדוארד נורטון (שהוא שחקן גדול). סרט מתח מ96, אם אני לא טועה. סרט מתח טוב מאוד.. אין פיצוצים ואין רובים, אבל הסרט עשוי טוב ומשחק אדיר של אדוארד נורטון. באמת שווה צפיה.
מאחר ואני לא כל כך חובב של קולנוע אמריקאי למרות שיש להם כמה הברקות נדירות. המלצה לסרט זר מושלם: אהבה נושכת. מבחינתי הוא כמו התרסקות, רק שהוא יצא לפניו.
אנשים מושלמים: זה סרט שראיתי היום. משחק של אוסקר של דה נירו ושל פיליפ סימור הופמן.
כל סרטי צ'רלי צ'אפלין. הגאון הגדול של הקולנוע בכל הזמנים. פשוט נדיר. יש לי את שני המארזים של סרטיו הגדולים והם פשוט מדהימים. גם אלה שלא כל כך מוכרים הם פשוט מדהימים שחקן ענק. יחיד במינו. שום שחקן לא מתקרב למה שהבנאדם הזה עשה בקולנוע.
סרט נוסף: כף רגלי השמאלית. משחק מושלם של דניאל דיי לואיס. המשחק כל כך חזק שכל הסרט אתה שואל את עצמך איך לעזאזל בנאדם מגיע לכזאת רמת משחק.
יש עוד הרבה סרטים זרים משובחים עם משחק מעולה.
כמו : וירה דרייק, אמא, תסתכלו עליי.
וכל הסרטים של הקולנוע הצרפתי שתוכלו למצוא בספרייה הקרובה לביתכם. הקולנוע הצרפתי פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש באיכויות שלו ובשחקניות הכי סקסיות שיש.