זיפזפתי קצת בטלויזיה ואז ראיתי בערוץ יס 1 (או שזה היה 2, לא זוכר) סרט בשם אני אוהב האקביז (i love huckabees) ובתקציר ראיתי שג'וד לאו ודאסטין הופמאן משחקים בסרט הזה, מה כבר יכול להיות רע?
אז ראיתי את הסרט ונדהמתי! הסרט הזה הוא בדיוק באותה רמה של שמש נצחית בראש צלול, רק עם קצת קומדיה.
בחיים לא שמעתי על הסרט הזה ופשוט לא האמנתי שסרט כזה לא קיבל שום תשומת לב!
מומלץ ביותר
איזה סליפר היטס אתם מכירים?
----------------- "You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /22ראיתי היום (ששי) ב8 בערך ביס היה לי שעתיים לשרוף עד ל10 (הלכתי למת לצעוק 4 בקולנוע) ובדיוק קיבלתי את הסרט הזה שהיה עד 9 וחצי
סליפי הולו דגול, אבל בלי שמץ של גאונות. מצד שני, הוא לא לוקח את עצמו ברצינות מוגזמת אפילו לא לרגע, אז גאונות רצינית לא נדרשת פה. אבל גאונות יש, זה טים ברטון אחרי הכל. וזה סרט טוב מאוד.
איי לאב האקביז זה בכלל לא סליפר היט. האמת שזה סרט די מפורסם. הוא לא היה מהסרטים האלה שיוצאים בשקט בשקט. גם לא להיט היסטרי, אבל לא סרט שלא יוחסה לו חשיבות יותר מלכל סרט סטנדרטי אחר מבחינת יחסי ציבור.
בקשר לסליפי הולו, הוא לא הסרט הכי טוב של ברטון..אבל הוא אחלה סרט סה"כ. עיצוב ברטוני טיפוסי, סגנון מגניב לאללה ו...ג'וני דפ התותח. קשה לעשות סרט ממש רע בנוסחה כזאת. ואני עדיין מתכחש לעובדה שטים ברטון עשה את כוכב הקופים..זה היה כפיל מתחזה שחוסל מיד אחרי כן.
אם בא לכם לראות סרט שפחות מוכר במיינסטרים אבל לא נחשב ללא מוכר (כי לסרטים של אהרונובסקי יש תמיד הכרה). אז תראו את "Pi". רב האנשים לא מכירים את הסרט הזה. סטודנטים לקולנוע תמיד יכירו אותו בין אם ירצו או לא. זה סרט של הבמאי של "רקוויאם לחלום". זה סרט אחד לפני "רקוויאם". הוא הרבה יותר דל תקציב. אבל פסיכי ברמות, ממש מחרפן את המח. מבחינת בימוי ועריכה, הוא ממש גיאוני. הוא בשחור לבן, לא בגלל השנה שהוא נעשה בה, אבל זה באמת לא אמור להפריע. סרט מומלץ בחום.
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /24על מה אתם מדברים?! לא ראיתי פרסומת אחת של האקביז בארץ!
אה רגע, בארץ לא משקיעים בקולנוע :O כנראה לא הכרתי את IMDB בתקופה שזה יצא
כן, נו, זו בדיוק הנקודה.
אתה מכיר את הקטע הזה שאתה בא לקולנוע לפני שמכניסים את הקהל. מתיישב..ומתחילות הפרסומות הרגילות. ואתה מת כבר שיתחילו הטריילרים המגניבים, כי מה לעשות, זו חלק מחוויית הצפיה. ואז סוף סוף נגמרות הפרסומות אחרי 20 דקות ומתחילים הטריילים!
טריילר ראשון- סרט מסריח שלאף אחד לא אכפת ממנו. אבל אתה אומר, נו טוב, יהיו יותר טובים אחריו. טריילר שני- גם גרוע ולא מעניין. ואתה אומר לעצמך, טוב, השלישי אולי יהיה טוב..ואז פתאום..מתחיל הסרט.
אין יותר מבאס מזה ולא הייתה פעם לאחרונה שהלכתי לקולנוע וזה לא היה ככה! גם בגלובוס וגם בסינמה סיטי! בלאט!
יש חברת הפקות שתמיד רואים מסוק עף בעיר בלילה וזה מגניב כזה ואתה חושב "יו איזה מגניב הסרט מתחיל! זה הולך להיות טוב!" ואז כתוב את השם של החברת הפקות והסרט האמיתי מתחיל
XD
----------------- "You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /24יש חברת הפקות שתמיד רואים מסוק עף בעיר בלילה וזה מגניב כזה ואתה חושב "יו איזה מגניב הסרט מתחיל! זה הולך להיות טוב!" ואז כתוב את השם של החברת הפקות והסרט האמיתי מתחיל XD
LOL
האמת שזה הפתיח של Doloby. פרסומת למערכת הסאונד. והכי משעשע זה שהפתיחים שלהם באמת הרבה יותר מגניבים מהפתיח של חברות ההפצה עצמן בדר"כ. יש להם גם פתיח שרואים בו מן קניון מדברי שכזה, המצלמה עוברת דרך מנהרות אבן כתומות וחושפת את הלוגו שלהם. אבל תמיד הפרסומות האלה מחרישות אוזניים. FUN!
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /21=סרטים טובים שלא שמו לב אליהם
זיפזפתי קצת בטלויזיה ואז ראיתי בערוץ יס 1 (או שזה היה 2, לא זוכר) סרט בשם אני אוהב האקביז (i love huckabees) ובתקציר ראיתי שג'וד לאו ודאסטין הופמאן משחקים בסרט הזה, מה כבר יכול להיות רע? אז ראיתי את הסרט ונדהמתי! הסרט הזה הוא בדיוק באותה רמה של שמש נצחית בראש צלול, רק עם קצת קומדיה. בחיים לא שמעתי על הסרט הזה ופשוט לא האמנתי שסרט כזה לא קיבל שום תשומת לב! מומלץ ביותר
איזה סליפר היטס אתם מכירים?
חבר'ה, חבר'ה.. אני מבקשת, זה I Heart Huckabees, ולא אחרת. מככב בחמישייה הפותחת שלי כבר זמן רב. ג'ייסון שוורצמן הזה הוא משו משו.