Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום התרבות של Vgames > יש לי שאלה בנוגע סרטים
תגובות : 13
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 22/04/2006 09:54:20
תגובה אחרונה: 09/05/2006 02:36:32

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Crazy_Tiger
22/04/2006 09:54:20 #1

תגידו אתם חושבים שיעשו סרט המשך של doom ???

ועוד שאלה האם יעשו סרט של half life מה אתם חושבים ??

(איך עושים ציטוט ?? )

-----------------

אווטאר
Crazy_Tiger
משתמש רגיל
רשום מ- 30/03/2006
ציטוט inigo_116
22/04/2006 13:04:29 #2
אני מאד מקווה שלא

-----------------
"You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"

אווטאר
inigo_116
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2004
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
22/04/2006 18:41:58 #3
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /22
אני מאד מקווה שלא
גם אני...גם אני.

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט _goat
22/04/2006 23:53:11 #4
ציטוט: הכותב המקורי Crazy_Tiger ב 2006 /04 /22

תגידו אתם חושבים שיעשו סרט המשך של doom ???

ועוד שאלה האם יעשו סרט של half life מה אתם חושבים ??

(איך עושים ציטוט ?? )

יש כפתור "ציטוט", בצד השמאלי העליון של כל תגובה.

-----------------

אווטאר
_goat
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
24/04/2006 17:45:52 #5
ביום שיעשו סרט על Dance Dance Revolution זה סימן שהגיע הזמן לסגור את הוליווד.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
24/04/2006 17:50:06 #6
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2006 /04 /24

-----------------

copy cat

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט inigo_116
24/04/2006 20:42:03 #7
לול

זה דוקא הגיוני שיעשו סרט על DDR;
טימי ומרי-קייט היו שני אחים שמנים שחרשו על DDR ונהיו כוסונים אמריקאים מעצבנים כאלה ואז הם זכו בתחרויות והקימו מועדון הרזיה
וכל הסרט מלווה בבדיחות גרועות ותמונות של המחשוף הלא קיים של האחריות אולסון.

וכמובן שפריס הילטון תהיה שם בתפקיד האחות הגדולה של שני הילדים.

אני רואה את זה קורה
*פורץ בבכי*

-----------------
"You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"

אווטאר
inigo_116
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2004
ציטוט Jebus
26/04/2006 00:11:38 #8
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /24
לול

זה דוקא הגיוני שיעשו סרט על DDR;
טימי ומרי-קייט היו שני אחים שמנים שחרשו על DDR ונהיו כוסונים אמריקאים מעצבנים כאלה ואז הם זכו בתחרויות והקימו מועדון הרזיה
וכל הסרט מלווה בבדיחות גרועות ותמונות של המחשוף הלא קיים של האחריות אולסון.

וכמובן שפריס הילטון תהיה שם בתפקיד האחות הגדולה של שני הילדים.

אני רואה את זה קורה
*פורץ בבכי*
אל תשכח שאדם סנדלר מתאהב בכלבת גולדן רטריוור. זה מרכיב מאוד פופולרי בסרטים אמריקאיים.

-----------------

אווטאר
Jebus
משתמש רגיל
רשום מ- 29/05/2004
ציטוט sexoress
30/04/2006 01:18:42 #9
מתי הם כבר יעשו סרט על באלדורז גייט או על פולאווט או משהו. ממשחקים גרועים, יוצאים סרטים גרועים עוד יותר.

-----------------

אווטאר
sexoress
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Sabbath
08/05/2006 00:22:38 #10
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2006 /04 /24

כבר מזמן היה צריך לסגור את הוליווד. אבל מידי פעם לתת להברקות כמו התרסקות לצאת. יש גם כמה במאים משובחים שעושים סרטים טובים מאוד כמו: אנשי התחנה. דרכים צדדיות, אנשים מושלמים. ועוד כמה סרטים אנושיים משובחים למדי. או סרטים כמו ספיידרמן או אקסמן. אלה סרטים משובחים שבהחלט יש להם מקום.

אבל האיכות האמיתית נמצאת בקולנוע הזר. שם יש במאים יצירתיים מאוד, שחקנים משובחים באיזה מיליון רמות מעל השחקנים ההוליוודים. רק חבל שאנשים לא מודעים בכלל לקיומו של הקולנוע הזה או לא נותנים לו צ'אנס.

-----------------

Sabbath
משתמש רגיל
רשום מ- 31/08/2005
ציטוט sany black
08/05/2006 02:43:15 #11

הדבר המרכזי שנמצא בקולנוע הזר זה פלצנות של אנשים כמוך שרואים סרטים בפיליפינית רק כדי להגיד שהם "ראו סרט בקוריאנית". תלמד צרפתית\גרמנית\פולינזית ברמה שזה יהיה לך כמו עברית ותראה כמה עלוב פתאום נראה המשחק.

והנה מתוך אהבה לחברי הפורום אני מפרס מתכון לסרט צרפתי קלאסי (ואיכותי, כמובן):
לדחוס שלוש עמודי דיאלוג לארבעים וחמש שניות סרט
ליצור מצבים אבסורדיים שנפטרים במשפט אידיוטי (אבל שהמשפט יהיה בצרפתית, אחרת זה נראה הוליוודי).
תנועות גוף ברמה שהיא קצת מתחת לסלפסטיק.
הומור שמבוסס על אותו שילוב קסום של תנועה ומשפטי מחץ (יענו דין מרטין וג'רי לואיס אבל בצרפתית).
אם השחקן שלך יכול להרים גבה אחת זה בונוס, אם לא אפשר לשים סלוטייפ ולהגיד שזה בשם האומנות.
שהסרט יהיה אופטימי, אחושילינג אופטימי.
והכי חשוב, שהסרט יהיה בצרפתית.

-----------------

sany black
משתמש רגיל
רשום מ- 21/01/2004
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
08/05/2006 08:20:09 #12
ציטוט: הכותב המקורי sany black ב 2006 /05 /08

הדבר המרכזי שנמצא בקולנוע הזר זה פלצנות של אנשים כמוך שרואים סרטים בפיליפינית רק כדי להגיד שהם "ראו סרט בקוריאנית". תלמד צרפתית\גרמנית\פולינזית ברמה שזה יהיה לך כמו עברית ותראה כמה עלוב פתאום נראה המשחק.

והנה מתוך אהבה לחברי הפורום אני מפרס מתכון לסרט צרפתי קלאסי (ואיכותי, כמובן):
לדחוס שלוש עמודי דיאלוג לארבעים וחמש שניות סרט
ליצור מצבים אבסורדיים שנפטרים במשפט אידיוטי (אבל שהמשפט יהיה בצרפתית, אחרת זה נראה הוליוודי).
תנועות גוף ברמה שהיא קצת מתחת לסלפסטיק.
הומור שמבוסס על אותו שילוב קסום של תנועה ומשפטי מחץ (יענו דין מרטין וג'רי לואיס אבל בצרפתית).
אם השחקן שלך יכול להרים גבה אחת זה בונוס, אם לא אפשר לשים סלוטייפ ולהגיד שזה בשם האומנות.
שהסרט יהיה אופטימי, אחושילינג אופטימי.
והכי חשוב, שהסרט יהיה בצרפתית.

LOL

סאני, אני אוהב אותך.

בוא ונוסיף לזה מה שאמר חבר שלי, שהוא צרפתי קומפלט שנולד בצרפת כשנשאל על סרטים צרפתיים.

"אם יש בזה שימוש עודף ומיותר של סקס, דם וקללות שרק דובר צרפתית יבין..זה בטח סרט צרפתי".

הקולנוע הזר ממש לא יותר איכותי ולא נעליים. יש לו יציאות טובות פה ושם. אבל הפערים גם ברמת המשחק, גם ברמת הבימוי וגם ברמת התסריט/דיאלוג/בעיצוע ברב המקרים הם פערים ענקיים ממה שקורה בהוליווד.

מה לעשות, בהוליווד יוצא באמת הרבה זבל לאור, אבל אחת הסיבות לזה היא שלהוליווד יש אינסוף תקציבי עתק ושהוליווד זה ממסד שקיים לפני כל שוק קולנוע אחר ושלהוליווד עדיין יש את מירב ההישגים הקולנועיים החשובים ביותר בהיסטוריה. יש הרבה זבל כי יש פי 10 סרטים שיוצאים בהוליווד מאשר שיוצאים בכל מקום אחר כרגע. ושבהוליווד יש יותר שכר וכסף. אבל הבמאים בקולנוע הזר לא מוציאים פחות סרטים וסרטים יותר מינימליסטיים רק כי הם רוצים להתפלצן כמו פז. אלא כי אין להם ברירה, כי התקציבים שלהם לא מספיק גדולים.

תראו  איך התפתח הקולנוע היפני והקוריאני. כיום הרמה שם מתקרבת לרמת ההפקות של הוליווד. וכתוצאה מכך גם שם יש כמות סרטים שגדלה וגדלה וכמות סרטי זבל שגדלה וגדלה. מה לעשות, יש יותר כסף, יש יותר הצלחה, יש יותר חומר - אז יש יותר זבל ולא רק איכות.

ופז, תגיד מה שבא לך, אבל בתור מי שמכיר במאים ישראלים של סרטי לייב  כי לומד גם קולנוע (מסוג אחר מאשר סאני, אבל סה"כ לומדים את אותו בסיס כדי להמשיך הלאה במדיום שלנו) הסיבה שעושם גם פה וגם במדינות רבות שבהן יש קולנוע זר מינימליסטי ופלצני היא בין השאר חוסר תקציב, אי אפשר להרשות לעצמך יותר מידי. אפילו כשיש יותר תקציב, כמו ב Brotherhood of the wolf שזה אחלה של סרט צרפתי, עדיין הוא לא נראה ברמה של הוליווד. אבל יש שם שאיפה טובה..ומה קרה עכשיו? הבמאי הזה עבר להוליווד ועושה שם סרטים אמריקאים (כיום עובד על Silent Hill).

שני המורים שלי לתסריטאות שהם במאים ישראלים שהנוכחי גם זכה באוסקר הישראלי, אמרו לנו שבמחיר שבו אתה מממן את כל ההפקה של סרט בישראל הוא המחיר שעולה רק הקוקטייל שלפני הצילומים בסרט הוליוודי. ומה שאפשר להרשות לעצמך כאן זה לא יותר מידי. וזו אחת הסיבות שכמעט כל הסרטים הישראלים הם סרטי דרמה או קומדיה. כנ"ל לגבי סרטים אירופאים לרב. הוא היה מת לנסות לעשות משהו אחר, אבל שיתנו תקציבים כמו של הוליווד ואז יהיה אפשר לדבר.

בקיצור, די לזבל.. תאמין לי שראינו גם סרטים זרים בלימודי יסודות הקולנוע ומבע קולנועי. ומה לעשות שעד היום יצאו משם כמה דברים טובים, אבל הקולנוע הזר הוא לא הוליווד לא כי הוא לא היה רוצה, אלא כי ברב העולם הוא עוד לא יכול להרשות לעצמו.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט sany black
09/05/2006 02:36:32 #13

לצורך התעוד אני נאלץ להגיד שאכן למדתי אך כבר סיימתי את הלימודים ואני עכשיו crafted in the art of cinema שזה בערך כמו ליהיות נינג'ה אבל ללא הכשרה אמיתית.

אבל כשלמדתי, כמו סקאלי, גם אני נאלצתי לראות יותר מידי סרטים זרים, המשותף לכולם הוא חוסר איכות, חקירת אמצעי המבע כי אין מספיק תקציב לחקור משהו אחר. כשמישהו מנתח לך סרט אתה אומר "וואו" ואם אתה יושב שתי דקות ומסתכל על הפריים יש לך פתאום תאורייה משלך שיכולה ליהיות הפוכה לגמרי, זה עובד גם בסרטים הוליוודים דרך אגב. והדבר שהעביר הכי הרבה שעות בלימודים היה לשים קלטת של סרט מצוייר או תוכנית מצויירת ולצעוק "בום בפריים" או לתהות על איך עשו את התאורה ומדוע העמדת הפריים היא דווקא כמו שהיא, משם זה המשיך לדיונים על מה שרדר עשה אחרי צבי הנינג'ה (כפיל של ואן דאם וכאלו) והאם סימבה נמצא היום בגן החיות של ירושלים. ורק משפט אחד על קולנוע שאמר לי חבר של אבי כששאלתי אותו מדוע הוא הלך ללמוד קולנוע: "הלכתי ללמוד קולנוע כי שם יש בחורות ולהגיד שאתה במאי זו אחלה דרך לפגוש בחורות". וזו האמת הקשה מאחורי כל אדם שהולך ללמוד קולנוע.

ומשהו קטן על במאים: כשאתה רואה את קישלובסקי אתה יודע שהחמור היה טרוריסט קטן שרדה בצוות שלו כמו חרא ויצא לו משהו טוב וכשאתה רואה את מייק לי אתה יודע שהוא היה בחור ממורמר אבל היה כיף לעבוד איתו ובסוף גם יצא משהו טוב. כלומר: יש קירות ויש מתפשרים. המתפשרים עוברים להוליווד מוקדם יותר.

-----------------

sany black
משתמש רגיל
רשום מ- 21/01/2004

כל הפורומים>פורום התרבות של Vgames > יש לי שאלה בנוגע סרטים
תגובות : 13
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: Crazy_Tiger
נכתב ב: 22/04/2006 09:54:20
תגובה אחרונה: 09/05/2006 02:36:32

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות