Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום התרבות של Vgames > X-Men 3 !
תגובות : 23
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 27/05/2006 02:52:10
תגובה אחרונה: 03/06/2006 01:24:45

נושא מחבר ההודעה
ציטוט GhostDog
27/05/2006 02:52:10 #1

במילה אחת - חבל !

זה היה יכול להיות ה-סרט של כל הזמנים. ובמקום זה.. לא !

סרט ענק, מומלץ לכולם, מצוין, סרט אקשן נפלא, הרבה דמויות, הרבה קריצות למעריצים, הומור, אפקטים ועוד ועוד אבל עם פוטנציאל להרבה הרבה יותר שלא מומש, ודי חבל..   

-----------------

תבלו.

אווטאר
GhostDog
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
27/05/2006 03:36:46 #2
לפי הטריילרים הוא לא נראה מעניין מדי גם ככה.. אני אלך אליו רק בגלל שזה אקסמן.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Evil Venom
27/05/2006 13:05:26 #3

אני פאנבוי מטורף של ספיידרמן, אך אומר בכנות, שסרטי אקסמן הם עיבוד הקומיקס המוצלח ביותר אי פעם. סרטים לא מגוחכים מידיי, עמוקים, אחלה של אקשן, אפקטים מגניבים, בלי בזבוזי זמן (הראשון אולי טיפה איטי אבל זו הייתה מן הקדמה).

בסרט השני והראשון סיכמו יפה את עניין הכאב של להיות מוטנט. ההמשכים שיבואו אחרי זה צריכים להיות כיפים נטו בלי הרבה תחכום, לעניות דעתי. לא ראיתי עוד את השלישי אבל אני בטוח שאהנה ממנו.

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Aspirin
27/05/2006 14:17:01 #4
את הראשון אהבתי, את השני לא סבלתי. יותר מידי דוגמנים אמריקאים ומשחק מגוחך. השלישי נשמע טוב. אלך לראות היום בערב.

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Twister
27/05/2006 14:20:07 #5
אם נשארים עד סוף הכתוביות יש סוף נוסף שמשנה את ההסתכלות קצת..

-----------------

Living is easy with eyes closed......~

אווטאר
Twister
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט קאריוס ובקטוס
28/05/2006 00:03:06 #6

סרט מהנה מאוד.

twister תודה על המידע, בלעדיך הייתי מפספס את הקטע הנ"ל.

-----------------

אווטאר
קאריוס ובקטוס
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט imris
28/05/2006 01:55:50 #7

ממש נהנתי היה סרט אדיר.

אמרו לי להשאר אחרי הכתוביות אבל שכחתי מזה מישהו יכול לסכם מה קורה אחרי זה? אבל הסצינת סיום הייתה ממש ממש גדולה עם מגנטו.

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Aspirin
28/05/2006 07:23:45 #8

מסרטי שר הטבעות יצאתי בתחושה של "וואו!". מנקמת הסית יצאתי בתחושה של "וואו!" מX-men יצאתי בתחושה של "בסדר". אבל מצד שני אף פעם לא התלהבתי מסרטי X-men והחלק השלישי, לדעתי, היה הכי טוב.

תגידו, אני היחיד שלא סובל את המגמה של הוליווד לשלב בני נוער דוגמנים חרמנים בסרטים? קראתי את הקומיקס, ראיתי את הסדרה המצוירת ולא זכור לי שהיו שם בני נוער חרמנים. זו אחד הסיבות שלא סבלתי את X-men 2. יותר מידי בני נוער דוגמנים. התחלתי להרגיש שאני צופה ב"נולד לשיר".  

-----------------

Aspirin
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
28/05/2006 09:51:26 #9

מסכים לגמרי עם גוסט דוג.

אחלה של סרט, באמת נהינתי לאללה. אבל יכל להיות יותר טוב, היה שם הרבה מאוד חומר לא מנוצל. בעיקר בנוגע לדמויות כמו אנג'ל, ג'ין גריי ורבים אחרים שיכלו להיות מנוצלים יותר וזה היה משפר בהרבה את הסרט.

אבל כמו שאמרתי, לא מבייש את הפירמה. אחלה של סרט. רק שהיה מקום לשיפור שמה שמעצבן זה שממש ניתן לראות בדיוק מה היה אפשר לשפר, אז זה קצת מציק. אבל שוב, מומלץ.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Evil Venom
28/05/2006 12:51:31 #10

טוב אם בריאן סינגר המתחנגל לא היה עובר לסופרמן אולי זה היה קצת יותר עמוק. אני עדיין לא ראיתי את הסרט, אני אראה אותו היום....

אגב, קראתי ראיון עם האלי בארי, היא חושבת שדווקא יהיה עוד אקסמן והיא מתה לשחק את סטורם שוב, זה הדמות שהיא הכי אוהבת לשחק...

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט WiSe-Man
28/05/2006 14:00:16 #11

אני עוד בשוק שהרגו את וולברין בסוף הסרט

סוף ממש לא קיטשי

-----------------

מסוק אפאצ'י נגד מכונית ספורט לוטוס!

WiSe-Man
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Chate Noire ציטוט Chate Noire
28/05/2006 14:42:15 #12

האלי ברי הכי אוהבת לשחק את סטורם?...מוזר בהתחשב בכך שהיא מעולם לא שיחקה את סטורם. היא שיחקה בחורה שחורה עם שיער לבן, קול מעצבן ובעיית עיניים, שמצליחה להתרומם באויר מדי פעם, וגם אז זה ללא שום תועלת בקרב; לזה היא מתכוונת?

לאורך הסרט היתה לי תחושה שמשולבים בו יותר מדי קווי עלילה - גם הפיניקס, גם התרופה למוטנטים, וכמובן כל מאות אלפי דמויות המשנה שחבל שלא קיבלו יותר זמן מסך (אלוהים, כמה שוויני ג'ונס מגניב). אבל אז הגיע הקרב הגדול בסוף, עם ההצגה הקצרה אך משובבת העין של כל המוטנטים ויכולות הקרב שלהם (הוי, כמה שקיטי פרייד שולתת) ועם הסוף (שני הסופים..) המצוין, והשאיר לי טעם טוב בפה.

בשביל חובב אקס-מן ממוצע, שלא נתקף רעידות כרוניות בגלל שילובים בלתי הגיוניים של תקופות שונות בעליל מהקומיקס אלא סתם נהנה לראות דמויות אהובות על המסך הגדול, זורקות משפטי מחץ אופייניים ובועטות-תחת באופן כללי, זה היה אחלה סרט לדעתי.

-----------------

זה לא הגודל של הוואקום שמשנה, זה איך שמשתמשים בו.

http://aviv.itsuv.co.il

אווטאר
Chate Noire
מנהל הפורום
רשום מ- 03/06/2005
ציטוט Jebus
28/05/2006 14:47:21 #13

כמה דברים שהציקו לי בסרט(בלבן):

- המוות של צ'ארלס היה ממש לא מוצדק(לגבי סיקלופס, אני די שונא אותו). וזה לא שהוא מת למטרה הירואית כלשהי לקראת סוף הסרט נגיד. הרגשתי זלזול בדמויות הראשיות שאפשר להרוג אותן על ימין ועל שמאל.

- למה מיסטיק? למה? ועוד בשלב כל כך מוקדם של הסרט? היא אחת הדמויות הכי מגניבות. היו צריכים לחכות עם זה.

- זמן מסך מועט מדי למוטאנטים השונים. זה כאילו ניסו לדחוף בכוח המון דמויות וזמן המסך יורד לדקות ספורות למוטציה(אנג'ל, קולסוס, וגמביט? איפה גמביט בכלל??). חבל.

חוץ מזה ממש נהנתי. מהסצנות המפוצצות המדהימות, מהכוחות שבאים לידי ביטוי במלוא עוצמתם, מגריימר העננננננק שאני כל כך שמח שהוא הופיע בסרט ומאיאן מק'קלן שמשחק מעולה את אחד מהנבלים הכי טובים שיש.

אגב, הקטע עם הבדיחה של ג'אגרנוט(למי שהכיר אותה), פשוט הרגה אותי מצחוק.

-----------------

אווטאר
Jebus
משתמש רגיל
רשום מ- 29/05/2004
ציטוט GhostDog
28/05/2006 21:27:36 #14

דברים טובים :

• טוב מאוד שאין מיסטיק. לא סבלתי אותה..
  • נוספו המון מוטנטים חדשים! חיה, קיטי וקולוסוס שקיבלו קצת יותר נפח, אנג'ל, ליץ', ג'אגרנאט, קליסטו(שקיבלה את הכוחות של קוויקסילבר משום מה..) וכמובן - הפיניקס.
  • אקשן מצוין, קרבות יפים ומושקעים.
  • משחק מצוין כרגיל של דמויות המפתח - מגנטו, אקסבייר ווולברין. חבל רק שפמקה ג'נסן הרסה עם ג'ין גריי...

דברים רעים :

• שילוב העלילות היה בעוכרי היוצרים. שילבו את סיפור הפיניקס והתרופה למוטנטים בצורה גרועה.
  • חוסר הזמן שניתן למוטנטים משמעותיים (ג'אג'רנאט, חיה...) וזמן  מיותר ולא מעניין שניתן למוטנטים אחרים(האלי ברי.... פיירו...בובי ורוג... נו באמת). ולאיפה לעזאזל נעלם נייטקרולר??
  • הרבה פחות עומק, לבטים ושאלות הרות גורל מאשר הסרטים הראשונים.
  • מוסיקה בינונית למדי

בא לי עוד סרט על איזה א**סלוט, או לפחות שיספרו מחדש את הסיפור של הפיניקס.

מה דעתכם?

-----------------

תבלו.

אווטאר
GhostDog
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Jebus
28/05/2006 23:16:05 #15
אני חושב שבסרט הבא אם יהיה, מגיע קצת לאפוקליפס זמן מסך. ואפשר להביא עוד מוטאנטים אהובים - מארוו, כייבל, סילבר סמוראי וכ'ו.

-----------------

אווטאר
Jebus
משתמש רגיל
רשום מ- 29/05/2004
ציטוט Perseus
29/05/2006 00:36:37 #16

היה אדיר. אהבתי במיוחד את ביסט של גרמר המלך ואת קיטי פרייד - Shadowcat.

אבל כמו שכולם אומרים, זה היה יכול להיות סרט מדהים וזה יצא במקום סרט מצויין אבל חסר עומק יחסית לסרטים הקודמים. אבל האקשן מפוצץ.

אה, וחשוב מאוד.. מישהו מבין את הסוף שאחרי הכתוביות? אני רק הבנתי שאקסבייר חיי.

-----------------

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Evil Venom
29/05/2006 01:27:13 #17

**ספוילרים**

אני ורוי הלכנו לראות את זה, סרט ענק!!! ללא ספק, זו סידרת הקומיקס המוצלחת ביותר בקולנוע! כל האלמנטים שהיו שונים מהקומיקס בהחלט היו במקום! אהבתי את העובדה שג'אגרנאט כן מוטנט בסרט. גם את העובדה שהורידו את כל הקטע שג'ין גריי נשלטת על ידי יישות אחרת וגנבו קצת מא**סלוט. מעולה!

לא יודע איך הם עושים את זה, הם פשוט יודעים לעשות המרה מושלמת מהקומיקסים למסך הקולנוע. ההיכרות עם ביסט הייתה אדירה, אז מה אם הוא היה קצת, אני בטוח שיתנו לו עוד חשיפה בסרט הבא. לדעתי הוא דווקא כן מוצה. אהבתי שאין יותר מידיי קלישאות, רוג באמת נפטרה מהכוחות שלה בסוף, זה מה שכל בנאדם היה עושה לו היה במצבה.

תפסיקו לבכות שלא היה מספיק פיניקס! עלק לא היה! הרגשתי שהדמות שלה בלתי ניתנת לעצירה, לא האמנתי שיהיה סיכוי לחסל את הדבר הזה. הם עשו איזון נהדר, שילבו את הקטע של התרופה עם עוד כל מיני דמויות חדשות ומגניבות.. ממש כל הכבוד לבמאי ברט ראטנר! סרט ענק!!

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט inigo_116
29/05/2006 13:03:21 #18
Quote: הכותב המקורי WiSe-Man ב 2006 /05 /28 face="1">אני עוד בשוק שהרגו את וולברין בסוף הסרטסוף ממש לא קיטשי

אמא שלך ז**ה כאילו!?
לא יכולת לכתוב שזה ספוילר או משהו!?
כלום1?@!?$

כושילינאחתק רציתי לראות את הסרט הזה!

-----------------
"You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"

אווטאר
inigo_116
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2004
ציטוט Jebus
29/05/2006 17:59:40 #19
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /05 /29
Quote: הכותב המקורי WiSe-Man ב 2006 /05 /28 face="1">אני עוד בשוק שהרגו את וולברין בסוף הסרטסוף ממש לא קיטשי

אמא שלך ז**ה כאילו!?
לא יכולת לכתוב שזה ספוילר או משהו!?
כלום1?@!?$

כושילינאחתק רציתי לראות את הסרט הזה!

אוי תרגע, זה לא באמת קורה. הוא עשה את זה בדיוק בשביל הצעקות האלה, ועכשיו הוא ניצח.

-----------------

אווטאר
Jebus
משתמש רגיל
רשום מ- 29/05/2004
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
01/06/2006 02:20:27 #20
ציטוט: הכותב המקורי WiSe-Man ב 2006 /05 /28

אני עוד בשוק שהרגו את וולברין בסוף הסרט

סוף ממש לא קיטשי

LOL

אוי מנטור, מנטור...שלא תתקלקל לעולם.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Shadow & Flame
01/06/2006 17:28:26 #21

בצעירותי הייתי חובב קומיקס אקס-מן נלהב, וככזה מאוד נהניתי משני הפרקים הראשונים. אז כמובן שלא הרשיתי לעצמי לפספס את הקרנה הבכורה של השלישי. ומה דעתי? בואו נתחיל מהסוף: אקס-מן 3 הוא לא סרט אקס-מן טוב. הוא אחלה סרט קיץ שבעולם וסבבה של סרט קומיקס; אבל - וזה אבל גדול - כולכם מוכרחים להודות שהקהל ציפה ליותר. 

הבעיה הגדולה של אקס-מן 3 היא ללא ספק העובדה שהוא לא בויים ע"י סינגר. פשוט רואים שהסרט לא עומד באותם הסטנדרטים של קודמיו. סינגר העניק לסרטי אקס-מן אוירה מאוד מיוחדת. אוירה רצינית. הוא העלה על הפרק נושאים כמו גזענות, שואה, שנאת האחר ופאשיזם. הוא גם הצליח להביא את סיפורם של אייקוני קומיקס כדוגמת מגניטו וולברין אל המסך הגדול בהצלחה יתרה, מבלי לגרוע ואולי אף להוסיף דמיון והשראה לדמויותיהם.

בסרטים של סינגר (כמעט) כל הפוטנציאל המוטאנטים הפועלים בזירה ממוצה עד תום. באקס-מן 3, לעומת זאת, כאב לי לראות כל כך הרבה מוטאנטים בעלי כוחות שונים ומשונים (רובם, אגב, אינם מוכרים מסדרת הקומיקס) מבזיקים בסצנות מסוימות רק כדי להיעלם (או למות) כלעומת שבאו שניה לאחר מכן. הרוב, אגב, לא מקדמים את העלילה בשום צורה שהיא, ובקושי מדברים כאילו הם שם רק כדי להראות על המסך אפקטים מגניבים של כוחות על.

ויש את המוטאנטים המפוספסים, כמו פיניקס, אנג'ל וחיה, ואפילו קליסטו ואנשי המורלוק (הסרט לא מציין זאת בבירור, אבל לא קשה להבין לבד) שמגניטו אוסף מהרחובות.

עלילתית אקס-מן 3 מערבב בין סיפורים טובים אך שונים לגמרי. כאן הוא לא מפשל, ואין הרגשה של מיש-מש. הרעיונות טובים משום שמקורם בקומיקס, והביצוע סביר וברור לצופה. אם סינגר לקח את הרעיונות שמקורם בקומיקס והלך איתם בזג-זג, אז ראטנר לוקח את אותם רעיונות אבל פשוט הולך איתם בקו ישר כסרגל עד הסוף המפוצץ. כאמור זה מספיק לסרט קומיקס קיצי לימי השמש החמים, אבל לא מספיק בשביל סרט אקס-מן.

והגענו לאקשן. האקשן בסרט טוב מאוד, אבל חבל מאוד שאינו ממוצה. כמעט ואין סצנות אקשן בסרט. דווקא מהבחינה הזו, אם ראטנר היה לוקח את האקשן כאלמנט מרכזי בסרט יכול מאוד להיות שהיינו מקבלים בדיוק את הסרט שציפינו לו, אותו סיום מפוצץ וראוי לטרילוגיה המופלאה הזו. במקום זאת, אקס-מן 3 נופל בין הכסאות - אקשן טוב אין בו מספיק, וגם עלילתית הוא נכשל, מהסיבה הפשוטה שאינו מצליח להעמיק את דמויותיהם ועלילותיהם של המוטאנטים שאנחנו כה אוהבים.

ראטנר גם קוצר את הגיבורים האהובים שלנו ללא הצדקה עלילתית ובלי נקיפות מצפון. אני לא חושב שמישהו אשכרה אהב את הדמות של סייקלופס בסרטים, אבל מכאן ועד להרוג אותו ולעבור מיד לסדר היום ישנה עוד דרך רחוקה. גם המוות (?) של אקסוויר נלקח בקלות יחסית בהתחשב בעובדה שמדובר במנהיג הרוחני של הקבוצה. וכמובן מיסטיק. פשוט בעטו אותה באכזריות החוצה, וכן - היה אפשר להמחיש את הפאנטיות של מגניטו באלפי צורות אחרות, ומבלי לוותר על הדמות המדליקה הזו.

קראתי שבהוליווד מלחשים על אופציה לסרט רביעי בסדרה. כנראה בגלל אותם טענות של המעריצים, שחשים שאקס-מן 3 לא הצליח לסיים בכבוד את הסדרה. והנה עוד משהו שמחזק את הטענה שראטנר לא היה הבחירה הנכונה לעשות את הסרט הזה.  

וכמובן, שוב אין גמביט. מה לעזאזל מונע מהם להכניס אותו לצוות? מדובר באחד המוטאנטים היותר מגניבים ואהודים על הקהל. הרבה פוטנציאל לאפקטים מרהיבים. יאללה!

-----------------

אווטאר
Shadow & Flame
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Midfit
01/06/2006 23:39:32 #22
ציטוט: הכותב המקורי Jebus ב 2006 /05 /28

אגב, הקטע עם הבדיחה של ג'אגרנוט(למי שהכיר אותה), פשוט הרגה אותי מצחוק.

החלטתי שאני חייב לראות את הסרט ברגע שראיתי ש- Juggernaut מופיע בו. כל הסרט פשוט חיכיתי שהם יזכירו את ה- Juggernaut Bitch באיזשהו אופן, וכשהם עשו זאת - פשוט נקרעתי מצחוק.

הידעת שבגרסה האמריקאית הם צינזרו את ה- Bitch שבסוף המשפט שלו? (קרדיט ל- Ziggy).

(אגב, למי שלא מכיר: לינק.)

-----------------

"You better fucking play so good you've never played that good before."

Dives.

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
03/06/2006 01:24:45 #23

סרט לא משהו בכלל, ומלא קטעים קיטשים.
חוץ מזה  (ספויילר) אני היחיד שנראה לו ממש לא נכון ההחלטה להרוג את צי'קלופ, הפרופסור וג'ין?.. עלוב.

-----------------

גלריית הציורים שלי

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003

כל הפורומים>פורום התרבות של Vgames > X-Men 3 !
תגובות : 23
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: GhostDog
נכתב ב: 27/05/2006 02:52:10
תגובה אחרונה: 03/06/2006 01:24:45

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום