אתמול אחי נפרד מחברתו. הם יצאו ביחד שלוש שנים. המטומטמת הגיעה אלינו לבית בארבע וחצי בבוקר והתחילה דרמה שכללה בכי, צעקות, התחננויות ועוד שלל דברים מביכים במבט לאחור. הוא החזיר אותה הביתה במכונית, אבל היא לקחה מונית ואחרי עשר דקות חזרה אלינו והמשיכה לבכות. הוא ניסה לסלק אותה בכוח, אבל לא הצליח. בסוף היא ישנה בסלון על הספה.
במשך כל הדרמה לא הצלחתי להירדם וחשבתי על סיבות למה מחשבים פשוט יותר טובים מבחורות:
1. במחשב ניתן להשתמש ולזרוק ללא רגשות אשמה.
2. מחשב ניתן לשדרג. נסו לשדרג את החברה שלכם...
3. גם מחשב יכול לגרום לאורגזמה. עובדה. ראיתם את Oblivion על הגדרות גבוהות? חכו שיצא Fallout 3, שיעבוד על הגרסה המשופרת של המנוע הזה.
4. למחשב ניתן לדפוק מכות, לחברה לא. (באופן חוקי)
5. מחשבים משפרים את התיאום בין העין ליד, מאפשרים לנו לרכוש כישורים מבוקשים באזרחות ויכולים לסייע לנו למצוא עבודה טובה. (ראיתם פעם משכרה טובה שלא דורשת ידע במחשבים?) מה חברה עושה? כלום. להיפך, הכישורים המיוחדים שלה רק גורמים לנו להיכנס למינוס.
10. למחשב אפשר למחוק את הזכרון אם עושים טעות טראגית.
11. אם הווליום של המחשב צורם, תמיד אפשר ללחוץ על Mute.
ודי לרדת על לב, קחו את הת'רד הזה בהומור, כי האמת? הוא אחד השנונים. ואני די בטוח שללב הייתה כוונה מאוד ברורה בנוגע לת'רד הזה..והיא לא מחקר מדעי/סוציולוגי, אז תוציאו את הראש מהתחת.
ודי לרדת על לב, קחו את הת'רד הזה בהומור, כי האמת? הוא אחד השנונים. ואני די בטוח שללב הייתה כוונה מאוד ברורה בנוגע לת'רד הזה..והיא לא מחקר מדעי/סוציולוגי, אז תוציאו את הראש מהתחת.