מי הם הדמויות האהובות עליכם ביותר מסדרות טלוזיה? אין כמו ריצ'רד פיש מאלי מקביל. כ"כ שנון, כל כך מבריק, כל כך... שובניסט! מספר 2 שלי הוא הייד משנות ה70. הדמות הכי קורעת בסדרה.
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
ציטוט: הכותב המקורי MooTzk ב 2004 /08 /04אודי שניר מהשיר שלנו
פיצצת רייטינג!
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
מי הם הדמויות האהובות עליכם ביותר מסדרות טלוזיה? אין כמו ריצ'רד פיש מאלי מקביל. כ"כ שנון, כל כך מבריק, כל כך... שובניסט! מספר 2 שלי הוא הייד משנות ה70. הדמות הכי קורעת בסדרה.
את ריצ'רד אני יכול להבין. אבל מה יש לאהוב בהייד? הוא אחת הדמויות הכי גרועות בסדרה, אבל אם כבר מדברים על מופע שנות השבעים, לדעתי אף אחת מהדמויות לא מגיעה לקרסוליים של פז.
הדמות האהובה עליי היא דולף משאלתיאל קוואק. הוא מזכיר לי את עצמי, משום מה.
את ריצ'רד אני יכול להבין. אבל מה יש לאהוב בהייד? הוא אחת הדמויות הכי גרועות בסדרה, אבל אם כבר מדברים על מופע שנות השבעים, לדעתי אף אחת מהדמויות לא מגיעה לקרסוליים של פז.
הדמות האהובה עליי היא דולף משאלתיאל קוואק. הוא מזכיר לי את עצמי, משום מה.
דולף הוא הצדק!
תמיד האמנתי ששלתיאל יהיה יותר טוב בתור צלי על האש.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
אני אוהב גם את כריס מבגוף ראשון (אהבתי לפחות), צ'נדלר, החבר הכי מצחיק,אהבתי את הזקן עם השער הלבן בצוות לעניין, ממלאך שחור אני די אוהב אותה ואת הנכה. בטח יש עוד אני פשוט לא זוכר.
2) רינו ריינס -מחוץ לחוק. תסבירו לי למה ערוץ שלוש הפסיק עם התוכנית המדהימה הזו? זו תוכנית חופש גדול קלאסית , הייתי קם בצהריים לראות אותה , ואז בלילה לפני שהלכתי לישון היה עוד פרק , זה פשוט היה מושלם.