יה! תודה לכולם, שמחתם אותי. XD יחד עם יום ההולדת אני סוגר פה בקרוב 4 שנות וותק בפורום. אני לא רק זקן בגיל, אלא גם זקן במונחי פורום Vgames! למי שלא יודע, אני בן 22 היום..בגילי המופלג כבר מתחילים לראות את הסוף. אז, מי רוצה לקחת מה מהצוואה שלי? בקיצור, תודה רבה לכולכם, היומהולדת הזה היא ללא ספק אחת היותר כייפיות שהיו לי. בינתיים לפחות. עם חזה שטוח ומנותח, חברה אוהבת, רזון ובריאות (הגיע הזמן) ומתנות נפלאות שקיבלתי בינתיים. בקיצור, כיף! וכיף להיות אתכם, מת עליכם, לא סתם אני תקוע פה 4 שנים מרצוני החופשי :> (טוב, זו גם התמכרות, אבל אם נגמלתי מאכילה, דיאט קולה ותרופות פסיכיאטריות מסוימות, זה קטן עליי). אז עד השנה הבאה..אני מודה לכולכם! :] ~ סקאלי נ.ב. === אני חייב להקדיש תודה מיוחדת לזיקו המלך. שידע איך להעלות לי חיוך על הפרצוף כשהיה לי קשה. למי שרוצה לדעת, הגבר גבר הזה שלח לי בהפתעה פיצה האט משפחתית עם גבינה כפולה וגלידה שומנית כמו שאני אוהב, עם איחולי מזל טוב והחלמה מהירה בערך יום אחרי שחזרתי מהבית חולים עם כאבים נוראיים וצינורות מחוברים לגוף. אז תודה זיק, אתה מלך המלכים!
-----------------

Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin Dream Evil- Crusaders' Anthem
|