לך לאורט, רשת בית הספר הכי טובה במדינה. אבל לא לאיזה אורט מסריח של ערסים, חפש אורט מכללה, אורט זה הדבר לפיזיקה, כימיה, הנדסה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה etc.
-----------------
Observing spirits on the wall What are they telling you?
לא כל ביצפר מלמד באווירה של 60 שנה אחורה ומכריח אותך לקום על הרגליים כל פעם שמורה נכנס לכיתה...
LOL
So True..
ואל תשכח, גם אם המנהל או הסגן מנהל או המאהבת של המנקה נכנסת לכיתה צריך לקום...כבוד!
אליאנס בית ספר זוועה. הרמה הלימודית גבוהה, בוודאי. אבל רב המורים פשוט נוראיים, הקשיחות שם בלתי נסבלת, המדיניות מסריחה וגם האנשים זו צחנת סנוביזם חמורה.
מומלץ!!----- לא ללכת לשם.
תיכון חדש, בתקופה שאני הייתי, היה בית ספר אחלה דווקא. אנשים סבבה, מורים ממש בסדר והנהלה דיי נורמלית..אבל ממה שהבנתי מאז שתמי גורדון המנהלת הקודמת עזבה וחיה שהם עלתה שם לשלטון ההנהלה, התיכון הדרדר קשות..אז רצוי לבדוק מה המצב שם עכשיו לפני שהולכים ללמוד שם.
בקשר לעירוני ד', הוא נחשב לתיכון מצוין. והבנתי מאנשים שלמדו שם שהוא אחלה בית ספר, לפחות היה כך לפני כמה שנים. אבל בתיכון הזה אני לא מבין הרבה.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
שנה הבאה אני הולך לקלעי, אז אני יכול לחלוק איתך קצת מידע עליו,
הקטע הוא, שכאן בגבעתיים יש לנו רק שני תיכוניים איכותיים שלשם כל הילדים הנורמלים הולכים, אחד הוא שב"ץ (אולי ראית בחדשות כתבה עליו, המנהל שם הוא רודן בן זונה לא יאמן), אבל הרמה הלימודית שם מאוד גבוה, כי מעיפים כל ילד שיש לו יותר מנכשל אחד, אני חושב.
והשני, הוא קלעי- ממה ששמעתי מחברים שלי, קלאי הוא התיכון הכי נורמלי בסביבה (לפחות בסביבתי) ללימוד אסטרו-פיזיקה, ומחשבים (11 יחידות זה נחמד :)), אמנם גם באורט מלמדים מחשבים ברמה גבוהה, אבל רוב האנשים שם הם ערסים.
בקלעי, לפי מה ששמעתי, דווקא הולכים לקראת התלמיד במקרה והוא מתקשה, והמנהלת היא דווקא נחמדה (וגם, ממה ששמעתי יש הרבה כוסיות בכיתות הגבוהות יותר).
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
שנה הבאה אני הולך לקלעי, אז אני יכול לחלוק איתך קצת מידע עליו,
הקטע הוא, שכאן בגבעתיים יש לנו רק שני תיכוניים איכותיים שלשם כל הילדים הנורמלים הולכים, אחד הוא שב"ץ (אולי ראית בחדשות כתבה עליו, המנהל שם הוא רודן בן זונה לא יאמן), אבל הרמה הלימודית שם מאוד גבוה, כי מעיפים כל ילד שיש לו יותר מנכשל אחד, אני חושב.
והשני, הוא קלעי- ממה ששמעתי מחברים שלי, קלאי הוא התיכון הכי נורמלי בסביבה (לפחות בסביבתי) ללימוד אסטרו-פיזיקה, ומחשבים (11 יחידות זה נחמד :)), אמנם גם באורט מלמדים מחשבים ברמה גבוהה, אבל רוב האנשים שם הם ערסים.
בקלעי, לפי מה ששמעתי, דווקא הולכים לקראת התלמיד במקרה והוא מתקשה, והמנהלת היא דווקא נחמדה (וגם, ממה ששמעתי יש הרבה כוסיות בכיתות הגבוהות יותר).
אני לא מבין. מי בוחר תיכון כמו שאתה בוחר? אני מוכן להתערב שאתה יושב מול פרוספקטים של כל התיכונים ומסתכל איפה אתה מקבל את התנאים הכי טובים. שלא תבין אותי לא נכון, כזה סוג של מחשבה מבורך....אבל לא בגיל הזה, ולא להחלטות כאלה. תיכון - זה ...תיכון. לך לאן שהחברים שלך הולכים, אל תתחיל לחפש איפה "הרמה הלימודית גבוהה", כי רמה לימודית גבוהה לא תעזור לך בגרוש אם אין לך עם מי לדבר ורע לך על הלב. זה בסך הכל תיכון, ולאוניברסיטאות לא משנה מאיפה קיבלת את תעודת הבגרות שלך.