לכל התיכוניסטים ומעלה- מי שהיה בגדנ"ע או יהיה בגדנ"ע השנה ויש לו מושג מה יהיה, שיספר מה הוא יודע שעושים שם...
השנה הבצפר שלנו לוקח אותנו לשדה בוקר לשבוע גדנ"ע , ואין לי מושג מה עושים שם... מישהו יכול לספר?
אוכלים :O
סתם קייטנה, אפילו לא מתקרב לצבא.. מה שזכור לי זה כשיצאנו לטייל לאנשהו ועשינו כל מיני תרגילים.. והמטווח. מספרים גם בשעות הערב כל מיני סיפורים, לפני השינה :X
לגבי מטווח, די מעפן.. 11 כדורים, וגם הנשק הממ... הכי קקה שיש. זכור לי שנתקע למישהו בקבוצה שלנו.
סתם קייטנה, אפילו לא מתקרב לצבא.. מה שזכור לי זה כשיצאנו לטייל לאנשהו ועשינו כל מיני תרגילים.. והמטווח. מספרים גם בשעות הערב כל מיני סיפורים, לפני השינה :X
לגבי מטווח, די מעפן.. 11 כדורים, וגם הנשק הממ... הכי קקה שיש. זכור לי שנתקע למישהו בקבוצה שלנו.
לנו היו שלושה מטווחים.
מטווח יום בשכיבה, מטווח לילה בשכיבה ומטווח יום בשלושה מצבים.
חוץ מזה, כל הנשקים שבבסיס הזה דפוקים, לאחד מהצוות שלי נתקע הרובה אחרי כל יריה.
עריכה:
אם תפול על ש"ג נחמד, סביר להניח שהוא יתן לך מים רותחים לאיזה מנה חמה.
אם תצא בפלוגה ב', ופלוגה א' ריקה, תתקלח/תחרבן בשירותים שלהם, הם נקיים, מרווחים ולא מסריחים.
הביצפר המסריח שלי (הטכני, חיפה. לא להתקרב!) עשה לנו משהו אחר במקום גדנ"ע. זה נקרא שבוע כנף. היינו בבסיס מצפה רמון שבוע. עשינו סיורים בכל מיני דת"קים מוסכים מעבדות וכו'. שום עבודות רס"ר (לצבוע דשא :P), תורנויות וכו'. קיצר בית זונות.
הביצפר המסריח שלי (הטכני, חיפה. לא להתקרב!) עשה לנו משהו אחר במקום גדנ"ע. זה נקרא שבוע כנף. היינו בבסיס מצפה רמון שבוע. עשינו סיורים בכל מיני דת"קים מוסכים מעבדות וכו'. שום עבודות רס"ר (לצבוע דשא :P), תורנויות וכו'. קיצר בית זונות.
אל. תהיה. ממ"ס.
גם לא באיומי ירי.
-----------------
טאקט מיועד לאנשים שלא רוצים להגיד כלום בצורה עדינה.
<הכאילו-סמל>:"אתם תגידו הקשב-המפקדת כשהיא אומרת לכם לעבור להקשב"
<הערס התורן>: "תמצצי לי המפקדת!"
<המפקדת>: "מי אמר את זה?! אף אחד במחלקה הזו לא טווח עד שאתם מסגירים את מי שאמר את זה!!!"
כעבור שעתיים... כולם משתתפים במטווח. כולל הערס, כמובן.
גדנ"ע זה מה שקורה כשאומרים לאנשים לפקד, מבלי היכולת להעניש כשמצפצפים עליהם. באופן כללי, הזמן מתבזבז על עמידה בח', ריצה ("עשרים שניות הסתדרתם בשורה מול האולם"), בזבוז זמן (שעתיים עומדים בתור לפני חדר אוכל במקום לשחרר אותנו ולהגיד לנו לחזור עוד שעתיים), והרבה מאוד בעיות משמעת.
אם אתה בא עם מנטליות נכונה, הגדנ"ע מעיק רק קצת כל זמן שהוא נמשך. וככל שהחודשים עוברים מהגדנ"ע, הזיכרון שלך ימחק את השיעמום, ותיזכור בעיקר את הרגעים המצחיקים והמטומטמים-עד-דמעות מהגדנ"ע.
<הכאילו-סמל>:"אתם תגידו הקשב-המפקדת כשהיא אומרת לכם לעבור להקשב"
<הערס התורן>: "תמצצי לי המפקדת!"
<המפקדת>: "מי אמר את זה?! אף אחד במחלקה הזו לא טווח עד שאתם מסגירים את מי שאמר את זה!!!"
כעבור שעתיים... כולם משתתפים במטווח. כולל הערס, כמובן.
גדנ"ע זה מה שקורה כשאומרים לאנשים לפקד, מבלי היכולת להעניש כשמצפצפים עליהם. באופן כללי, הזמן מתבזבז על עמידה בח', ריצה ("עשרים שניות הסתדרתם בשורה מול האולם"), בזבוז זמן (שעתיים עומדים בתור לפני חדר אוכל במקום לשחרר אותנו ולהגיד לנו לחזור עוד שעתיים), והרבה מאוד בעיות משמעת.
אם אתה בא עם מנטליות נכונה, הגדנ"ע מעיק רק קצת כל זמן שהוא נמשך. וככל שהחודשים עוברים מהגדנ"ע, הזיכרון שלך ימחק את השיעמום, ותיזכור בעיקר את הרגעים המצחיקים והמטומטמים-עד-דמעות מהגדנ"ע.
בונא זה כל כך נכון, שאני אשכרה יושב וצוחק פה מול המחשב! היה כל כך מצחיק בגדנ"ע. הקטע, שביום הראשון העיפו את כל הבעייתים הבייתה (משהו כמו 50 ילד )... ואני, בגלל שאני מופרע "Lite" המשכתי עם החברים הגנובים שלי במשך השבוע. הגדנ"ע היה אחד הדברים המצחיקים ביותר שחוויתי בחיי... פשוט יושבים עם חברים ולא מצליחים לספור את כל השטויות שעשינו שם- היה פשוט מטורף. אנחנו היינו הקבוצה (מחלקה 3) הכי מצחיקה בבסיס... המפקדים\ות שם לא יכלו עלינו בכלל, כאילו ביום הראשון הייתי מה שנקרא טירון מושתן, אבל אחר כך אפילו לא עליתי על מדים ורק צחוקים עשינו. רק דבר אחד שתדע, אל תיהיה הומו יותר מידי... אתה שם דוגרי בשביל להנות! אל תיהיה לי חייל מושתן (רק ביום הראשון תתנהג יפה שלא יעיפו אותך) ותצדיע לאנשים שם ותאכל חרא מהמפקדים המושתנים שיש שם (יש לך עוד שנה בשביל זה)... תעשו צחוקים, תתפרעו (בגבול הטעם הטוב) ותהנו מכל רגע. אתה תראה שלא תשכח בחיים את החוויה הזאת (שוב, אל תיהיה "טירון מושתן"!).
אני מת לספר כאן חוויות, אבל צריך ספר של 600 עמוד בשביל זה... אז אני סתם אספר משהו קטן שקרה לי שם: קיצור, אני לא מאלה שאוהבים לחרבן במקומות אחרים (רק בית בשבילי)... ככה ששמרתי את החרא איזה יומיים עד שהתפוצצתי... הבעיה היתה שהשירותים שלנו היו מסריחים ומלוכלכים שוואלה אפשר למות ממחלות שם. קיצר אני וחבר שלי התגנבנו לשירותי הקצינות בבסיס (אפילו המפקדים שלנו לא השתמשו בשירותים האלו ), וראינו שהמקום ריק, ואין בסביבה אף אחד... וואלה נכנסו וראינו שירותים ומקלחות צמודים במצב מצוין (אפילו היה ריח טוב). אני וחבר שלי ישר ישבנו על האסלות והורדנו לחצים של יומיים-שלוש... ככה במשך שאר הימים, חרבנו על בסיס קבוע בשירותי הקצינות וגם התקלחנו שם במקום לחכות בתור במקלחות המסריחות שהיו שם. אגב, באחד המקרים הקצינה תפסה אותי באמצע החרבון וצעקה עליי שיצאתי... חחח בסוף לא עשתה כלום ורק קיבלה ממני יבושים.
כמו שאתה רואה, אפשר להנות מכל דבר- גם מדברים שתכלס אמורים להיות קוץ בתחת. קבל את העצות שלי, ותבלה.
חתיכת חוויה מיותרת הדבר הזה. סתם בזבוז זמן חביב. שווה להגיע לשם רק בשביל "המפקדים". אני אוהב אנשים שמקבלים קצת, עם הדגש על הקצת, כוח לידיים שלהם בלי שהם יהיו ממש זכאים לו. אני זוכר שאפילו היו להם כמה איומים מצחיקים שם, בסגנון של "אם תעשו משהו עכשיו, אז זה ירשם בתיק האישי הצבאי שלכם ויהיה ככתם לכל תקופת הצבא שלכם". צריך להביא קת לפנים של מישהו שאומר דבר כזה.