עזריאלי זה מקום משעמם, אומנם לא הייתי באף מפגש פורום אבל אני מכיר את המקום והוא בדיוק כמו כל קניון מסריח בארץ.
זה שהוא ליד התחנת רכבת זה לא אומר שחייבים ללכת דווקא אליו.
גם ליד קניון חיפה יש תחנת רכבת ויש שם אותם חנויות ויש גם באולינג* וקארטינג***.
לפי דעתי זה הרבה יותר טוב מללכת לעזריאלי.
לא תהיה שום בעיה להגיע לקניון חיפה, אתם לוקחים רכבת עד עד תחנת חוף הכרמל בחיפה, הולכים את כל המדרכה המסריחה הזו, שיוצאת מהתחנת רכבת(היא גם ליד התחנה של אגד) חוצים את 2 הכבישים ואתם מגיעים. הקנוין נמצא מול התחנה פשוט. לא כמו עזריאלי אבל די קרוב.
עכישו מה עדיף? קניון במרכז הארץ שכולם יכולים להגיע אליו ואין בו כלום חוץ מחנויות?
או קניון שכולם יכולים להגיע אליו ושיש שם אותם חנויות וגם באולינג וקארטינג?
עזריאלי זה מקום משעמם, אומנם לא הייתי באף מפגש פורום אבל אני מכיר את המקום והוא בדיוק כמו כל קניון מסריח בארץ.
זה שהוא ליד התחנת רכבת זה לא אומר שחייבים ללכת דווקא אליו.
גם ליד קניון חיפה יש תחנת רכבת ויש שם אותם חנויות ויש גם באולינג* וקארטינג***.
לפי דעתי זה הרבה יותר טוב מללכת לעזריאלי.
לא תהיה שום בעיה להגיע לקניון חיפה, אתם לוקחים רכבת עד עד תחנת חוף הכרמל בחיפה, הולכים את כל המדרכה המסריחה הזו, שיוצאת מהתחנת רכבת(היא גם ליד התחנה של אגד) חוצים את 2 הכבישים ואתם מגיעים. הקנוין נמצא מול התחנה פשוט. לא כמו עזריאלי אבל די קרוב.
עכישו מה עדיף? קניון במרכז הארץ שכולם יכולים להגיע אליו ואין בו כלום חוץ מחנויות?
או קניון שכולם יכולים להגיע אליו ושיש שם אותם חנויות וגם באולינג וקארטינג?
אנשים לא באים למקום המפגש בשביל האטרקציות שבאיזור, אלא כדיי להכיר, לשבת ולאכול יחד, לדבר..לא בשביל באולינג, קארטינג, לאן שופ, פיינטבול או בית בושת. בגלל זה הם בחרו מקום מפגש נוח, נגיש לכל איזור שקיים, ומוכר.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin