ניסוח מדויק. זה מדהים אותי כל פעם מחדש עד כמה הימין אוהב את הערבים ובוטח בהם, שהוא מעדיף לתת תעודת זהות כחולה ורשת ביטוח לאומי ל-200 אלף פלשתינאים נוספים, על מנת "שיהיה לנו" עוד כמה שכונות במזרח ירושלים שאף יהודי לא ירכוש בהן נדל"ן בחיים שלו.
אני מציע שיפור משמעותי לתוכנית ההתכנסות של אולמרט. היא עדיין תהיה התכנסות, אך נשדרג אותה ונבצע התכנסות במידה-שווה. נזיז ישובים יהודיים וערביים במידתיות כך שלכל אפסילון יהיה דלתא, או לכל יהודי יהיה ערבי, וקצב ההתכנסות של השניים יהיה תחום ללא קשר לישוב הספציפי שיש להזיזו.
זה מתמטי, ואי אפשר להתווכח עם נכונותה של מתמטיקה, לפיכך המהלך הוא נכון.
אם אנחנו כבר רוצים לקבוע גבול חד-צדדי בשטח, אין שום סיבה ממשית לא להזיז יישובים מכל סוג ומין בשטחים. בין כה וכה אנחנו דורכים על זכויות קניין.
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2006 /05 /26אני מציע שיפור משמעותי לתוכנית ההתכנסות של אולמרט. היא עדיין תהיה התכנסות, אך נשדרג אותה ונבצע התכנסות במידה-שווה. נזיז ישובים יהודיים וערביים במידתיות כך שלכל אפסילון יהיה דלתא, או לכל יהודי יהיה ערבי, וקצב ההתכנסות של השניים יהיה תחום ללא קשר לישוב הספציפי שיש להזיזו. זה מתמטי, ואי אפשר להתווכח עם נכונותה של מתמטיקה, לפיכך המהלך הוא נכון. אם אנחנו כבר רוצים לקבוע גבול חד-צדדי בשטח, אין שום סיבה ממשית לא להזיז יישובים מכל סוג ומין בשטחים. בין כה וכה אנחנו דורכים על זכויות קניין.
קרא לי משוגע, אבל איך שאני רואה את זה, זו התכנסות בהחלט.
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2006 /05 /26אורי, מה יש במזרח ירושלים שעניינו לנו, הישראלים היהודים?
נו, מה? קדימה. אני נורא סקרן. האם אתה חש שאנחנו צריכים לשלוט בבתי אזרחים מאוכלסים, כדי להחזיק בכותל? אם כך, אני מציע שתיקח מפה ותתחיל להסביר למה זה נכון.
אסף: ההבדל בין שתי ההתכנסויות ברור. מדינה יכולה לעשות לאזרחיה, בהחלטת רוב, מה שאינה רשאית לעשות לאזרחי מדינה זרה, בהחלטת רוב. אם בא לך להעביר חוק "פינוי פיצוי" ליישובים פלשתניאים, תצטרך גם לתת להם זכות הצבעה בדרך. אנחנו לא רוצים בזה, נכון?