Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום האקטואליה של Vgames > שירות חשוב של משטרת ישראל.
תגובות : 6
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 28/05/2006 01:33:05
תגובה אחרונה: 28/05/2006 19:20:14

נושא מחבר ההודעה
ציטוט sany black
28/05/2006 01:33:05 #1

לא יודע מה איתכם אבל באופן פחות או יותר יומיומי אני קורא גם את ידיעות אחרונות של הבוקר, אתה האתר של מעריב ושל הארץ ואת וואינט בערב. עיתונים זה כיף אבל הבעיה היא שנכנס הרבה בולשיט לראש שצריך לצאת איכשהו. בולשיט כמו הסדרת כתבות שהייתה לאחרונה על הגבייה בחוף פלמחים, כמו הפעילויות הליליות של אדון קראדי הצעיר, על שוטר אנונימי זה או אחר שעשה כך או כך, על פוליטיקאי שחיפש בלילות בחור הלא נכון. כל הבולשיט הזה מצטבר בשכל והשכל צריך פורקן, משהו להתלונן וההרגשה שהוא עשה משהו, מעין ניקוז. ולמזלנו משטרת ישראל (או יותר נכון האתר שלה) עומד לרשותנו.
באתר של משטרת ישראל יש כל מיני הודעות נחמדות ושאלונים חמודים שבהם המשטרה שואלת כמה אתם מבסוטים ממנה (כי הרי בארץ ישראל המשטרה מעולה) אך גם יש שני טפסים נחמדים: הגשת תלונה אנונימית והגשת תלונה על שוטר. שני אלו טפסים נהדרים שפשוט צריך למלא באתר וללחוץ על שלח.
אני עצמי השתמשתי בשירות לשוטר היום כשנשבר לי ממשטרת העמקים והגליל והחלטתי שאם הם מטרידים אותי אני אטריד אותם (או שלפחות אני ארגיש כך, עם המשטרה המוכרת והישנה כל הטפסים שנשלחים הולכים לפח) ועקב כך שלחתי סדרה של תלונות תחת שם בדיוני על שוטר פלוני באזור הגליל והעמקים ובתלונה נאמר שהוא הכה אותי והתייחס אלי, ובכן, לא נעים להגיד, אבל כמו לערבי. לא יודע מה יעלה בגורל התלונות או האם הן בכלל יגיעו אבל בכמות שנשלחה הם לפחות צריכים לעשות בדיקה כללית ולמרר את החיים לכמה מהשוטרים.
אז כיוון שהשירות הזה נעשה חינם וללא בדיקה קריטית כלשהי עליכם כל פעם שאתם קוראים על עוולה כלשהי, על פוליטיקאי שהסריח ועל שוטר שלא הריח תזכרו שאתר המשטרה עומד לשרותכם ומוכן לקבל את תלונותיכם המוגזמות יתר על המידה (גבייה לא חוקית, כמו במקרה של חוף פלמחים, הופך לתקיפה בנשק חם. נגיד.). משטרת ישראל- כי החוק בידיים של אללה.

www.police.gov.il

-----------------

sany black
משתמש רגיל
רשום מ- 21/01/2004
ציטוט Evil Venom
28/05/2006 13:09:38 #2
אתה על ריטאלין?

-----------------

אווטאר
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט אורי מרחב
28/05/2006 15:46:47 #3
אני לא מבין, אתה ממציא תלונות או שאתה מתלונן על משהו אמיתי? ואם אתה מתלונן על משהו אמיתי שעשו לך, אז למה אתה מפרסם את הלינק ומציע לכולנו להתלונן? לי הם לא עשו כלום, תודה.

-----------------

אורי מרחב
מנהל הפורום
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט sany black
28/05/2006 17:36:46 #4
ציטוט: הכותב המקורי אורי מרחב ב 2006 /05 /28
אני לא מבין, אתה ממציא תלונות או שאתה מתלונן על משהו אמיתי? ואם אתה מתלונן על משהו אמיתי שעשו לך, אז למה אתה מפרסם את הלינק ומציע לכולנו להתלונן? לי הם לא עשו כלום, תודה.
מעין שילוב. נגיד ואתה נתקל במשהו שחורה לך, שמפריע לך. לא חשוב אם זה קרה לך או למישהו אחר או שזה סתם מצב שבו נעלמו יותר מידי עובדות. אתר המשטרה עומד לרשותך, באתר המשטרה אתה יכול להגיש תלונה, בדיונית או אמיתית, וליהיות בטוח שלא יקרא איתה כלום אבל..
ניקח לדוגמא את המקרה בחוף פלמחים (למרות שזה קיים בכמעט כל חוף בארץ) שבו נעשה שיתוף פעולה די מביך בין ראש המועצה לראשי משפחות הפשע באזור ונוצר כביש אגרה לא חוקי וכל אדם שמסרב לשלם או מחנה את מכוניתו מחוץ לאזור מכוניתו נפרצת. לוקחים את שמו של ראש המועצה "שלמה אלימלך" כותבים תלונה על גניבה, אלימות, א**ס, או כל עוולה אחרת ושולחים באתר המשטרה באופן די אנונימי. הודעה אחת כזאת לא מזיזה לאף כחול את הביצה אבל אם נשלחות איזה מאה, או מאתיים או אלף מתישהו יצטרכו להתייחס אליהן אפילו במישור הכי שטחי ואז יעשו לו את המוות.

-----------------

sany black
משתמש רגיל
רשום מ- 21/01/2004
ציטוט אורי מרחב
28/05/2006 18:40:37 #5

זה לא חוקי ולא מוסרי ולא חכם.

יש עוול אמיתי שנעשה, תדווח על העוול האמיתי. אל תתחיל להמציא שקרים כדי להיכנס בבן אדם. סיבה פרקטית? ברגע שהתיבה האנונימית תהפוך לכלי לחיסול חשבונות ושקרים פראיים, זה כבר לא יהיה 90% אלא 100% שיתעלמו לחלוטין ממה שנכתב בה.

-----------------

אורי מרחב
מנהל הפורום
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט sany black
28/05/2006 19:20:14 #6
ציטוט: הכותב המקורי אורי מרחב ב 2006 /05 /28

זה לא חוקי ולא מוסרי ולא חכם.

יש עוול אמיתי שנעשה, תדווח על העוול האמיתי. אל תתחיל להמציא שקרים כדי להיכנס בבן אדם. סיבה פרקטית? ברגע שהתיבה האנונימית תהפוך לכלי לחיסול חשבונות ושקרים פראיים, זה כבר לא יהיה 90% אלא 100% שיתעלמו לחלוטין ממה שנכתב בה.

חוקי הוא בעיני המתבונן, אני לא מרגיש חוש מוסרי גבוה שאני חושב על אנשינו בכחול, ולא חכם אתה צודק, אבל מעביר זמן.

התיבה עצמה היא לא אנונימית, עדיף למלא אותה באופן אנונימי כי כשאתה מתלונן על שוטר אתה מתלונן אצל החברים שלו והם לא יהיו סימפטים. נעשה לי עוול וגם עווליים אבל אף אחד לא שם ז** אז אם אני אגיד מכות במקום הטרדה סדרתית, א**ס במקום מכות אולי זה יזיז למישהו. וכרגע זה יותר קרוב לאחוז המאה מאשר לאחוז התשעים. אי אפשר שהמצב יהיה יותר גרוע.

ההתקלות שלי אישית עם שוטרים היא הטרדה סדרתית במחוז העמקים ובמחוז מרכז התנקלות. אין לי הרבה סימפטיה אליהם.

-----------------

sany black
משתמש רגיל
רשום מ- 21/01/2004

כל הפורומים>פורום האקטואליה של Vgames > שירות חשוב של משטרת ישראל.
תגובות : 6
עמוד :  1 מתוך 1
גש ל:
נכתב על-ידי: sany black
נכתב ב: 28/05/2006 01:33:05
תגובה אחרונה: 28/05/2006 19:20:14

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום