Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום האקטואליה של Vgames > יאסין מת- אבל מה איתנו?
תגובות : 163
עמוד :  מתוך 7
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 22/03/2004 7:21:23
תגובה אחרונה: 02/04/2004 1:00:25

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Mad Pitbull
22/03/2004 7:21:23 #1
כפי שבטח כולם כבר שמעו במזל טוב חיסלו את השיח אחמד יאסין, כשהוא יצא מתפילה ממסגד ירו לעבר מכוניתו מסוקי צה''ל טילו וחיסלו אותו ביחד עם עוד כמה אנשים.

טוב אני לא מסתיר את זה שזה היה מבורך להרוג אותו, אבל מה איתנו? התגובה של החמאס שאחרי, אני פוחד ממגה פיגוע קטלני...
ובכלל התגובות בעולם על חיסול שכזה.. האם המהלך הזה בכלל הועיל לנו במשהו?

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של choopy ציטוט choopy
22/03/2004 7:30:59 #2

אינעל דין בבור אלי ג'בהום.
מה עשו בזה? זה לא שהרגו מישהו שמתכנן פיגועים או מממן אותם.

כל מה שעשו זה להרוג סמל.

המטרה לא היתה בכלל למנוע פיגועים, ומי שמאמין בזה הוא תמים גדול. המטרה כפולה:
א) לזרוק עצם גדולה ושמנה למתנחלים ולשרי הימין שהתחילו להרים הפגנות נגד שרון.
ב) להרגיז את החמאס ואת הפלשתינאים כולם ולחמם את השטחים עד כדי כך שאו שיהיה כזה בלגן עד שלא נצטרך לפנות כלום והתוכנית לנסיגה תתמסמס, או שיהיו כאלו פיגועים שכולם ישכחו בכלל שהיתה תוכנית.

בקיצור, מדובר במעשה נבלה שפוגע קשות בנו, ביהודים הישראלים, ונובע ממניעים פוליטיים של שרון, מופז וחבורתם. וכמו במקרה סרביה ומילושביץ', אני בטוח שהעם יתמוך במעשה האידיוטי והאגואיסטי הזה של שרון, למרות שהעם הוא זה שישלם, בדם.

בימים כאלו אני מצטער שאני ישראלי. עם כזו הנהגה, וכזו תמיכה עיוורת בעם לשטויות המסוכנות שלהם, מי צריך אוייבים?

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט -Lordy-
22/03/2004 7:50:33 #3
חסל סדר כסאות גלגלים וזקן בן 800 עם קול של ילדה בת 3.

-----------------

Swano

אווטאר
-Lordy-
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
22/03/2004 8:04:12 #4

ציטוט: הכותב המקורי -Lordy- ב 2004 /03 /22

תגיד לי את האמת - בשביל זה שווה המוות של עשרות ישראלים (אם לא יותר), ויתור מוחלט על השקט היחסי (יחסי לגמרי כמובן) ששרר פה, והשארותנו בעזה?

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט אואו
22/03/2004 8:06:20 #5

האר את עינינו, מה החמאס יכול לעשות עכשיו?

לפוצץ אוטובוסים?

להרוג ישראלים?

לנסות לבצע פיגועים במקומות אסטרטגים?

-----------------

אווטאר
אואו
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Wing Chan
22/03/2004 8:07:43 #6
צ'ופי מה עישנת?
איזה שקט יחסי? o.o

-----------------

"כול מה שנמצא מחוץ לעצמך, אותו אתה יכול לראות ולבחון בהגיונך.
אך טבע הוא באדם שכאשר נתקלים אנו בבעיות אישיות, אותם דברים אישיים ביותר הם הקשים מכול לחשפם בפני מבחן ההיגיון. אנו נוטים לחוג ולסוב סביבם, להאשים כול דבר לבד מן מהעניין האמיתי, העמוק, שהוא המכרסם בנו."

-הגבירה ג'סיקה.

אווטאר
Wing Chan
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט -Lordy-
22/03/2004 8:11:16 #7
ציטוט: הכותב המקורי choopy ב 2004 /03 /22

תגיד לי את האמת - בשביל זה שווה המוות של עשרות ישראלים (אם לא יותר), ויתור מוחלט על השקט היחסי (יחסי לגמרי כמובן) ששרר פה, והשארותנו בעזה?

לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף שיהיה סגר מוחלט על השטחים עם הפרה בוטה של זכויות הפלסטינאים (אני מחכה לבצבוץ השמלאנים יפי הנפש כאן), מאשר פיגוע כזה או אחר כל שבוע.

-----------------

Swano

אווטאר
-Lordy-
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט אואו
22/03/2004 8:16:28 #8

http://news.walla.co.il/?w=//521810

רנטיסי: זו מלחמה
יום שני, 22 במרץ 2004, 8:12 מאת: הארץ

עבד אל עזיז רנטיסי, מבכירי ארגון החמאס, אמר בתגובה להתנקשות ביאסין, כי מתקיימת מלחמה פתוחה בין ישראל לאומה האיסלאמית. הזרוע הצבאית של הפתח, גדודי חללי אל אקצא, הודיעה גם היא בתגובה על הכרזת מלחמה בישראל. "תהיה תגובה בתוך כמה שעות", נמסר בהודעה.

מגניב....ואני חשבתי שעד עכשיו הם צחקו איתנו.

-----------------

אווטאר
אואו
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
22/03/2004 10:10:50 #9

לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף שיהיה סגר מוחלט על השטחים עם הפרה בוטה של זכויות הפלסטינאים (אני מחכה לבצבוץ השמלאנים יפי הנפש כאן), מאשר פיגוע כזה או אחר כל שבוע.

כל הרעיון הוא שהרגו את יאסין לא בשביל למנוע שום פיגוע, אלא רק במטרה לעצבן את הפלשתינאים ולשמח את המתנחלים. והשאלה שלי האם שמחת המתנחלים ועצבי הפלשתינאים שווים את הדם של עשרות ואולי יותר הישראלים שהולכים למות כאן בגלל זה. אני לא נגד מניעת פיגועים, אבל אין כאן שום צעד של מניעת פיגועים - אלא ההפך.

ולכל מי שרמז שאין שום דבר שהם יכולים לעשות והם לא עושים, או שאין שקט יחסי - חכו איזה חודש, אני מבטיח לכם שתתחננו לחזור לימים האלו. תגידו לי, אתם לא חיים בארץ? לא ראיתם כבר מה קורה אחרי חיסולים "כבדים"? איפה אתם חיים?

וכמו שאמרתי, אתם תומכים בשטויות של שרון כמו עיוורים שלא רואים שהוא עשה את זה לצרכים הפוליטיים האישיים שלו, ומי שישלם את המחיר זה אנחנו. אבל לא, הפלשתינאים אשמים בהכל, נכון? סרביה, כמו שאמרתי. מי צריך אוייבים, מי?

-----------------

יובל בירב,

עורך משנה, Vgames.co.il

אווטאר
choopy
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Chymes
22/03/2004 11:03:41 #10

אינעל דין בבור אלי ג'בהום.
מה עשו בזה? זה לא שהרגו מישהו שמתכנן פיגועים או מממן אותם.

כל מה שעשו זה להרוג סמל.

המטרה לא היתה בכלל למנוע פיגועים, ומי שמאמין בזה הוא תמים גדול. המטרה כפולה:
א) לזרוק עצם גדולה ושמנה למתנחלים ולשרי הימין שהתחילו להרים הפגנות נגד שרון.
ב) להרגיז את החמאס ואת הפלשתינאים כולם ולחמם את השטחים עד כדי כך שאו שיהיה כזה בלגן עד שלא נצטרך לפנות כלום והתוכנית לנסיגה תתמסמס, או שיהיו כאלו פיגועים שכולם ישכחו בכלל שהיתה תוכנית.

בקיצור, מדובר במעשה נבלה שפוגע קשות בנו, ביהודים הישראלים, ונובע ממניעים פוליטיים של שרון, מופז וחבורתם. וכמו במקרה סרביה ומילושביץ', אני בטוח שהעם יתמוך במעשה האידיוטי והאגואיסטי הזה של שרון, למרות שהעם הוא זה שישלם, בדם.

בימים כאלו אני מצטער שאני ישראלי. עם כזו הנהגה, וכזו תמיכה עיוורת בעם לשטויות המסוכנות שלהם, מי צריך אוייבים?

בדיוק. שרון עשה טעות חמורה. מאד חמורה. עשרות ישראלים ישלמו בחייהם על החיסול הזה. מדינה מחורבנת.  

-----------------

Chymes
משתמש רגיל
רשום מ- 17/02/2004
ציטוט Junkhead
22/03/2004 12:00:28 #11

נו באמת...ברור שיהיו פיגועים בעתיד, אבל אלה אותם פיגועים שהיו קורים גם אם יאסין לא היה מחוסל. תכלס, צריך להיות ממש אטום כדי להתקע בתפיסה שהטרור הפלסטיני ייפסק אם לא יהיו לו סיבות להמשיך. מישהו זוכר איזשהי שיחת שלום, איזשהו מו"מ ישראלי-פלסטיני בארבע השנים האחרונות - שלא הסתיים בפיגוע?

אדרבא צ'ופי, אם כל מה שהרגנו זה סמל (ולא מנהיג טרור), אזי אין כל סיבה לדאוג ממלחמת עולם שלישית. אחרי הכל, גם הישראלים הפנאטים לא יצאו לטבוח בפלסטינים אחרי רצח גנדי...  

-----------------
We hope that you choke

אווטאר
Junkhead
משתמש רגיל
רשום מ- 09/01/2004
ציטוט zekit
22/03/2004 12:04:30 #12

הרגו גם את הבן שלו - לזה אני קורה יעילות   

-----------------

zekit
משתמש רגיל
רשום מ- 08/01/2004
בקרו בעמוד הבית של MiniMizer ציטוט MiniMizer
22/03/2004 12:27:15 #13

חיסולו של יאסין הוא לא חיסול של "סתם" סמל, אלא חיסול של מנהיג החמאס והאיש שנותן הכשר לכל פיגוע נגד ישראל ולדעתי, היה צריך להתרחש בשלב הרבה יותר מוקדם. למעשה, אחמד יאסין צריך היה להיות האדם הראשון שנפגע ב"סיכול ממוקד", ורק אחרי שהוא חוסל היה צריך לפגוע בפעילי השטח למיניהם.
יאסין אינו תמונה שהחמאס מניף בהפגנות שלו ואינו האיש שמתראיין לפעמים לטלוויזיה, הוא האדם אשר אחראי לכל פיגוע של החמאס כיוון שמילה אחת ממנו והחמאס היה מפסיק את פעילותו ולכן טוב מאוד שהוא חוסל.

ברור שזה ייצור הרבה מאוד כעס אצל הפלשתינים, אבל צריך לזכור שההחלטה על חיסול כל ראשי ארגוני הטרור התקבלה בקבינט הבטחוני, בו ישנם חברים נוספים מלבד שרון, לכן קשה לי להאמין שהפעולות של צה"ל בימים האחרונים (שבטח גם ימשיכו) נועדו כדי לייצר סיבה לשרון להתחמק מיישום תוכנית ההתנתקות (לא שזה יפתיע אותי במיוחד אם בסופו של דבר זה מה שיקרה, אבל לדעתי מטרת הפעילות של צה"ל שונה בתכלית).
מה שכדאי וצריך לעשות עכשיו הוא להמשיך בפעולות ממוקדות נגד ראשי החמאס וארגוני טרור אחרים ולא לעצור ולראות את התוצאה של חיסולו של יאסין, כי היא בכל מקרה לא תהיה טובה - לפחות לא בטווח המיידי.

-----------------

"גם את גולדשטיין רצחו." - קייזר סוזה.

http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=5167

אווטאר
MiniMizer
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
22/03/2004 12:32:22 #14

זה איש איש לעורו שלו. ו לאלה שלא הבינו את זה, אנחנו במלחמה. באדמת הבית שלנו.

לא אכפת לי, ואני לא חושב שאמור להיות אכפת לי יותר

מהצד השני.

החיסול של יאסין זה היה שאלה של זמן. עכשיו נשאלת שאלה מה קורה עם ערפאת, אם הוא יעשה שטויות, הוא ילך באותו אופן.

שהמוסלמים יבינו, שאין מנוס, ואין מנהרה, עמוקה כמה שתהיה, שתוכל למנוע מאיתנו להגיע אליהם

אל כל אחד ואחד מהם, באופן אישי ולרדוף אותו עד כלות.

שיעשו לנו פיגוע. שיעשו לנו 20. זה לא ישנה את המצב כהוא זה. זה לא שעכשיו "כן" יהיו פגועים ואז לא היו.

-----------------

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט העילג ממונטה כריסטו
22/03/2004 12:38:53 #15
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /03 /22

מהצד השני.

החיסול של יאסין זה היה שאלה של זמן. עכשיו נשאלת שאלה מה קורה עם ערפאת, אם הוא יעשה שטויות, הוא ילך באותו אופן.

שהמוסלמים יבינו, שאין מנוס, ואין מנהרה, עמוקה כמה שתהיה, שתוכל למנוע מאיתנו להגיע אליהם

שיעשו לנו פיגוע. שיעשו לנו 20. זה לא ישנה את המצב כהוא זה. זה לא שעכשיו "כן" יהיו פגועים ואז לא היו.

בקבינט הבידחוני שמורכב ממני וממיני התקבלה ההחלטה לחסלך. אנא המנע מחברתם של אנשים אינטיליגנטיים, במידה והם לא מצליחים כבר להמנע משהייה במחיצתך. אנחנו לא רוצים שאף אחד עם יותר משני תאי מוח יפגע.

לפעמים אני ממש לא מבין מה עובר לאנשים בראש כשהם כותבים משפטים מסויימים. מה הקשקוש הזה שלך על מלחמה "באדמת הבית שלנו"? אני ואתה לא רק שכנים, אלא שותפים לדירה? לא זכור לי שקיבלתי אותך כדייר משנה. ראה אותי כקורע כרגע את חוזה השכירות שלך. קח את תחתוניי העור המנומר שלך ואת הנבוט, ועוף לי מהדירה.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

אין כמו איתן. יש הרבה איתן, אבל אין כמו איתן. פתגם עמום.

אווטאר
העילג ממונטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
22/03/2004 12:43:13 #16

......אתה עילג.

וגם מפגר שמסיט את הדיון לא לצורך. סתום ת'פה ואל תגיב אם אין לך משהו אחר להגיב.

אתה חושב שיצאת גבר?

לא.

יצאת עילג.

אני אשמח ללכת איתך מכות , לפרטים תפנה לאיסיקיו שלי, נקבע תאריך ומקום.

-----------------

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט העילג ממונטה כריסטו
22/03/2004 12:46:40 #17
......אתה עילג.

וגם מפגר שמסיט את הדיון לא לצורך. סתום ת'פה ואל תגיב אם אין לך משהו אחר להגיב.

אתה חושב שיצאת גבר?

לא.

יצאת עילג.

אני אשמח ללכת איתך מכות , לפרטים תפנה לאיסיקיו שלי, נקבע תאריך ומקום.

מעז יצא מתוק, לפחות קיבלתי שיעור בשנינות מהמאסטרו. יצאתי עילג, לא יצאתי גבר. אתה תשמח ללכת איתי מכות. אתה רוצה שאני אסתום את הפה. מילים כדורבנות.

אני תמיד נהנה לראות צעירים-בשכלם מגיבים לסכסוך מילולי בהצעה להיפגש לעימות גופני. זו הודאה בחוסר אונים, פתטית כבר מהתחלה, אבל כדאי לשים לב למספר פרטים, שהופכים אותה למשעשעת אף יותר. למשל, אתה מציע לי ליצור איתך קשר דרך האיסיקיו לצורך תיאום המפגש, אבל האיסיקיו שלך לא מופיע בשום מקום. אולי מישהו זוכר שהוא ראה את המספר שלך בפרטים האישיים שלך? יהיה מצחיק מאוד לגלות שהסרת אותו משם אחרי שכתבת את ההודעה.  אני משוכנע שאם יענו להצעתך המגוחכת, אתה לעולם לא תעז לפגוש את  האדם עליו קראת תיגר. יש ביטוי, נמר של נייר... אתה נמר מטישו.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

אין כמו איתן. יש הרבה איתן, אבל אין כמו איתן. פתגם עמום.

אווטאר
העילג ממונטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט -Lordy-
22/03/2004 13:59:01 #18

חיחי.

-----------------

Swano

אווטאר
-Lordy-
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט אורי מרחב
22/03/2004 14:26:28 #19

בינתיים יובל משמיע כאן את הקייס הכי טוב. זו בהחלט הנטייה שלי ברגע זה, גם אם בנחרצות פחותה.

החיסול הזה יוביל בוודאות למספר הרוגים גבוה יותר בחודשים הבאים (ואני בהחלט מתכנן למנות את ההרוגים עוד חודש מכאן ולהמחיש את הנקודה הזה) - וקשה לדבר על תועלת לטווח רחוק. האם החלשנו את מיתוס ההקרבה הפלסטיני בזה שחיסלנו את יאסין? האם פגענו בלגיטמיות של החמאס בקרב הפלשתינאים, או שהעלינו אותה? הערך של יאסין בשביל החמאס מעולם לא היה פרקטי, ויכול מאוד להיות שבמותו הוא ישרת את מטרתם ביעילות גבוהה אף יותר מאשר בחייו.

-----------------

"היכולת לצטט היא תחליף שימושי לשנינות"

- סמרסוט מוהאן

אורי מרחב
מנהל הפורום
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט Indy
22/03/2004 14:33:08 #20

יובל צודק. צמרת מדינית טיפשית.

-----------------

"גם אני רוצה ללכת הביתה, אבל כשאני רואה שהתלמידים אומללים אני נשארת"

-המורה שלי לספרות

אווטאר
Indy
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ebrami
22/03/2004 14:51:17 #21

טיפשות לשמה.

פשוט לא יאומן שקורה דבר כזה, אל תתפלאו שאח"כ מתפוצצים אוטובוסים.

זאת אומרת שאתה גם נהנה לראות אוטובוסים שרופים וגופות חרוכות של ישראלים נכון?

ציטוט: הכותב המקורי Junkhead ב 2004 /03 /22

נו באמת...ברור שיהיו פיגועים בעתיד, אבל אלה אותם פיגועים שהיו קורים גם אם יאסין לא היה מחוסל. תכלס, צריך להיות ממש אטום כדי להתקע בתפיסה שהטרור הפלסטיני ייפסק אם לא יהיו לו סיבות להמשיך.

LOL

הטרור הפלשתינאי הוא לא אקסיומה ולא אלוהים, הוא קורה בגלל דברים מסויימים, דברים כמו החיסול של יאסין.

זה איש איש לעורו שלו. ולאלה שלא הבינו את זה, אנחנו במלחמה. באדמת הבית שלנו.

מהצד השני.

איש איש לעורו שלו? אדמת הבית שלנו?

מה אתה מזיין את השכל? חלאס עם ההצהרות המטופשות האלה, מה אנחנו באבירי השולחן העגול או משהו?

לא איכפת לך מהצד השני? יופי, אל תצפה שלהם יהיה איכפת ממך, ובכלל, גם אם לא איכפת לך מהצד השני, זה לא אומר שאתה אמור לתמוך בכל פגיעה שהיא בו.

שהמוסלמים יבינו? ממתי יש לנו "מלחמה" עם המוסלמים?

שב, ושתוק.

ציטוט: הכותב המקורי MiniMizer ב 2004 /03 /22

חיסולו של יאסין הוא לא חיסול של "סתם" סמל, אלא חיסול של מנהיג החמאס והאיש שנותן הכשר לכל פיגוע נגד ישראל ולדעתי, היה צריך להתרחש בשלב הרבה יותר מוקדם. למעשה, אחמד יאסין צריך היה להיות האדם הראשון שנפגע ב"סיכול ממוקד", ורק אחרי שהוא חוסל היה צריך לפגוע בפעילי השטח למיניהם.
יאסין אינו תמונה שהחמאס מניף בהפגנות שלו ואינו האיש שמתראיין לפעמים לטלוויזיה, הוא האדם אשר אחראי לכל פיגוע של החמאס כיוון שמילה אחת ממנו והחמאס היה מפסיק את פעילותו ולכן טוב מאוד שהוא חוסל.

ברור שזה ייצור הרבה מאוד כעס אצל הפלשתינים, אבל צריך לזכור שההחלטה על חיסול כל ראשי ארגוני הטרור התקבלה בקבינט הבטחוני, בו ישנם חברים נוספים מלבד שרון, לכן קשה לי להאמין שהפעולות של צה"ל בימים האחרונים (שבטח גם ימשיכו) נועדו כדי לייצר סיבה לשרון להתחמק מיישום תוכנית ההתנתקות (לא שזה יפתיע אותי במיוחד אם בסופו של דבר זה מה שיקרה, אבל לדעתי מטרת הפעילות של צה"ל שונה בתכלית).
מה שכדאי וצריך לעשות עכשיו הוא להמשיך בפעולות ממוקדות נגד ראשי החמאס וארגוני טרור אחרים ולא לעצור ולראות את התוצאה של חיסולו של יאסין, כי היא בכל מקרה לא תהיה טובה - לפחות לא בטווח המיידי.

תרצו או לא, חיסולו של יאסין הוא פשע, כמו שאר ה"חיסולים הממוקדים", במקרה של יאסין, הוא אפילו לא היה מתכנן פיגועים, רק משמש כתמיכה מוראלית וכ"אב רוחני", מהסוג של הרב עובדיה יוסף.

זה שיאסין היה נותן אור ירוק לביצוע פיגועים, לא אומר שברגע שהוא חוסל לא יהיה מי שנותן את האור הירוק, יהיה מישהו אחר שיהיה, וגם אם לא יהיה, אנשים יעשו זאת על דעת עצמם.

החיסול הזה, כמו שאר הפעולות של צה"ל, יתן רק תפוקה שלילית, זאת אומרת, שההפסד מהפעולה הזאת הוא גדול בהרבה מהרווח.

-----------------

Ebrami
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט edd!e
22/03/2004 14:53:08 #22
ההוכחה הטובה ביותר לטיפשות ולמיותרות של החיסול הזה היא הטק-בק של וואלה.

-----------------

It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.

אווטאר
edd!e
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט edd!e
22/03/2004 14:57:40 #23

מהצד השני.

לא, עדיין אין ולו שבריר של תוכן בהודעות שלך.

-----------------

It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.

אווטאר
edd!e
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Wing Chan
22/03/2004 15:10:12 #24
ציטוט: הכותב המקורי Ebrami ב 2004 /03 /22
ציטוט: הכותב המקורי Junkhead ב 2004 /03 /22
נו באמת...ברור שיהיו פיגועים בעתיד, אבל אלה אותם פיגועים שהיו קורים גם אם יאסין לא היה מחוסל. תכלס, צריך להיות ממש אטום כדי להתקע בתפיסה שהטרור הפלסטיני ייפסק אם לא יהיו לו סיבות להמשיך.

LOL

הטרור הפלשתינאי הוא לא אקסיומה ולא אלוהים, הוא קורה בגלל דברים מסויימים, דברים כמו החיסול של יאסין.

אברמי, אתה באמת, אבל באמת חושב שאפילו אם צה"ל לא יעשה את הפעולות שלו, ולא יחסל, והכול יהיה טוב ויפה וג'באליה תימלא פרחים, אתה חושב שאותם אירגוני טרור יפסיקו את הפיגועים?
צא מהסרט בנאדם. גם אני אמנם שמאלני, אבל אני ריאליסטי.
אמנם Cause and effect זה אחלה ציטוט ונכון להרבה מיקרים, אבל לא במקרה של אירגוני טרור. כול עוד אתה, או אני, או לא חשוב מי, על האדמה של הפלסטינים, לא יהיה להם איכפת ממך, והם כן ייבצעו פיגועים. בלי להתחשב ברמת השקט באיזור או עד איפה צה"ל נכנס.

"החיסול הזה כמו כול פעולה אחרת של צה"ל רק ייתן תפוקה שלילית" - תגיד תודה בכלל שיש לנו את צה"ל ושיש חיילים שקורעים ת'תחת שלהם ונותנים את החיים שלכם בשבילך ובשביל, אחרת בכלל לא היית פה. גם כן אחד בלי כבוד לצה"ל.

-----------------

"כול מה שנמצא מחוץ לעצמך, אותו אתה יכול לראות ולבחון בהגיונך.
אך טבע הוא באדם שכאשר נתקלים אנו בבעיות אישיות, אותם דברים אישיים ביותר הם הקשים מכול לחשפם בפני מבחן ההיגיון. אנו נוטים לחוג ולסוב סביבם, להאשים כול דבר לבד מן מהעניין האמיתי, העמוק, שהוא המכרסם בנו."

-הגבירה ג'סיקה.

אווטאר
Wing Chan
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Mad Pitbull
22/03/2004 15:13:45 #25

פעם ראשונה שאני מסכים ב100 אחוז עם מינימייזר.

יובל אתה זה שתמים וחושב שהזקן הנחמד הזה היה רק סמל שלהם...
הוא הרבה יותר מזה, הוא מפעיל פיגועים ואחראי לרצח של מאות ישראלים.
הוא נותן את המורל להתפוצץ ואנשים הולכים אחריו... הוא נחשב אצלהם מנהיג קדוש..בן אלמוות...
וכמו שמיני אמר זה לא רק שרון מחליט..הקבינט מורכב מאוד הרבה הרבה אנשים...

-----------------

אווטאר
Mad Pitbull
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>פורום האקטואליה של Vgames > יאסין מת- אבל מה איתנו?
תגובות : 163
עמוד :  מתוך 7
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Mad Pitbull
נכתב ב: 22/03/2004 7:21:23
תגובה אחרונה: 02/04/2004 1:00:25

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום