ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /12 /07
ראשית, אני אתייחס בקצרה לאמביינס, כשאני אומר שבן אדם שמקלל בן אדם בדיון תרבותי, הפסיד את הווכח. אני חושב שבגלל שאין לו טיעונים או דרך נורמאלית לבטאות את עצמו, הוא מקלל, ואני חושב שזו תכונה נחותה של ביטוי אלימות כשאין יכולת הבעה נורמאלית...תסכימו איתי פה, ולכן אני לא אתייחס אליו יותר.
לא!!!! אלוהים!!! רק אל תפסיק להתייחס אלי!!! מה אני אעשה?! איך אני אחייה עם עצמי?!
לבטאות? לבטא.
תשמע... למרות שיש הרבה מילים בעברית, פאג (או הומו) היא פשוט המילה שמתארת אותך בצורה הטובה ביותר. אני לא מנסה להעליב, אבל אתה פשוט הומו. אתה מתנהג כאילו אתה יודע הכול, מדבר בשפה גבוהה ומזיין ת'שכל בכל הודעה שאתה מפרסם.
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /12 /07
ראשית, אני אתייחס בקצרה לאמביינס, כשאני אומר שבן אדם שמקלל בן אדם בדיון תרבותי, הפסיד את הווכח. אני חושב שבגלל שאין לו טיעונים או דרך נורמאלית לבטאות את עצמו, הוא מקלל, ואני חושב שזו תכונה נחותה של ביטוי אלימות כשאין יכולת הבעה נורמאלית...תסכימו איתי פה, ולכן אני לא אתייחס אליו יותר.
אם כן, באטמן, אני לא יודע באיזה שוק אתה קונה פילוסופיה בקילו, שאתה מתמכר את הפילוסופיה שלי, או בכלל- אני כן חושב, לעומת זאת, שאת הביטוי פילוסופיה בשקל, או גרוש, לקחת מעמית שלנו, שאוהב להשתמש בזה.
בכל אופן, אני אישיות פילוסופית באופן כללי, תאמינו לי שאין לכם קצה מזלג של משוג באיזה מובנים של פילוסופיה אני מתעמק, אבל אני יכול לבטיח לכם שהם לא קשורים לפורום. מה שכן, אני מכבד את דעתך בתור בן אדם, וחושב שאתה לא הבנת אותי, ולא מכיר אותי מספיק טוב כדי לקבוע את זה, יש פה בפורום מספר אנשים שחושבים אחרת ממך, שוב, כי הם מכירים אותי הרבה יותר טוב ממך.
שנית, אני חושב שלהתבטא באופן מקיף זאתי תכונה עילאית ונחוצה בכל פורום,
והבעת דעה היא לגיטימית, לכן אנחנו פה.
ואין לי שום בעיה עם ההתלהבות שלי, אני אקח לתשומת ליבי אם זה מפריע לכם, אין לי כוונה להרע לכם, טוב...חוץ מלאמביינס שלא מראה אינטליגנציה יתרה (הומו...מאיפה זה מוכר לי? אהה..כן.......האנרילים...אנשים משכמם ומעלה.....עוברים תאוריה שישית.....) בכל אופן, אנשים מתלהבים עדיפים מאנשים שמקללים
ערב נעים.
בחזרה לנושא, אם כן. רבותיי?
כוסיות.
הומו
אני מבטיח לך שיש אנשים מקהילת אנריל שיותר חכמים ממך
וארליקס, גם אני חושב שאתה מתנשא, אחרי שקראתי איך הגבת למה שכתבתי בת'רד על התאוריה(והייתה לך עוד הערה מגעילה בת'רד הזה על אותו נושא..) באמת ברצינות ובכוונה לעזור לכותב הת'רד זה היה ברור לי, פשוט התנשאות מגעילה, ואל תיקח את זה כ"קללה", אני מדבר איתך ברצינות, תפסיק.
ואנחנו ממש לא וירטואלים, אנחנו בני אדם שכותבים כאן, זה שאתה רואה את זה דרך מסך מחשב לא אומר שזה וירטואלי, זה מישהו אמיתי חי ונושם כותב את זה. אף פעם לא הבנתי את התרוץ הזה של אתם וירטואלים אז אני לא מייחס לכם חשיבות.
אני לא אשקר לך, אני לא סובל את ההתנהגות שלך. אבל לא באתי ותקפתי אותך בכל הזדמנות שהייתה לי, ותאמין לי היו לי הרבה. אז בבקשה ממך פשוט תפסיק לחשוב שאתה מעל מישהו כאן.
וארליקס, גם אני חושב שאתה מתנשא, אחרי שקראתי איך הגבת למה שכתבתי בת'רד על התאוריה(והייתה לך עוד הערה מגעילה בת'רד הזה על אותו נושא..) באמת ברצינות ובכוונה לעזור לכותב הת'רד זה היה ברור לי, פשוט התנשאות מגעילה, ואל תיקח את זה כ"קללה", אני מדבר איתך ברצינות, תפסיק.
ואנחנו ממש לא וירטואלים, אנחנו בני אדם שכותבים כאן, זה שאתה רואה את זה דרך מסך מחשב לא אומר שזה וירטואלי, זה מישהו אמיתי חי ונושם כותב את זה. אף פעם לא הבנתי את התרוץ הזה של אתם וירטואלים אז אני לא מייחס לכם חשיבות.
אני לא אשקר לך, אני לא סובל את ההתנהגות שלך. אבל לא באתי ותקפתי אותך בכל הזדמנות שהייתה לי, ותאמין לי היו לי הרבה. אז בבקשה ממך פשוט תפסיק לחשוב שאתה מעל מישהו כאן.
משום מה , גם אני לא ממש מתלהב מהנטלי הזו , למרות שלפי הטעם שלי ממש מתאים לי להתלהב ממנה . בכל מקרה , היא לפחות הרבה יותר שווה מכל השרמוטות האלה כמו הארייה הזו שחושבת שרק בגלל שיש לה שדיים גדולים היא יכולה להצטלם ולהראות את הפרצוף המכוער שלה בכל פינה באינטרנט.
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2003 /12 /08
משום מה , גם אני לא ממש מתלהב מהנטלי הזו בכל מקרה , היא לפחות הרבה יותר שווה מכל השרמוטות האלה כמו הארייה הזו שחושבת שרק בגלל שיש לה שדיים גדולים היא יכולה להצטלם ולהראות את הפרצוף המכוער שלה בכל פינה באינטרנט.
IM WITH YA MAN! חוץ מהקטע שלא מתאים לי שנטלי תהיה בטעם שלי...
לווארליקס:
עם כל שגיאות הכתיב שלך (*לתמכר-->לתמחר, מחיר ולא מכיר) ויש עוד המון(*ניחה-->ניחא) אל תנסה ל"התבטאות", סליחה, אל תציג את עצמך בתור בנאדם אינטליגנטי, אינטלקטואלי ובר-דעת מכיוון שלפי רמת הכתיבה שלך ניתן להבחין שאתה לא.
ההתנשאות שלך פשוט דוחה אותי, במיוחד שאתה מתנשא על כלום. אני לא מבין מה אתה חושב שכ"כ טוב בך שאתה חושב שאתה יותר טוב מאחרים...
אם תגיד לי, "אני יותר טוב במתמט'" או "יש לי X יותר טוב" (X מייצג כל תכונה שהיא) אז אני אענה לך "וופס, אני יותר טוב ממך באנגלית" (בל נשכח את התקרית בפורומי white storm או איך שלא קוראים להם). לכל אחד יש את התחומים הטובים שלו ובסה"כ יש אנשים שיותר "טובים" מאנשים אחרים אבל אין זו סיבה להתנשאות.
יום טוב ושבוע טוב.
אסף, אם אתה עדיין מסתכל פה אני בדיוק רושם לך עכשיו. (אסף-Gareth)
אוקי חברה, אני לא זוכר שאני אמרתי שאני יותר מכל אחד מכם, אז עזבוא ת הנושא המטומטם הזה, אתם טוחנים מים. עכשיו בקשר לסגנון הכתיבה שלי, יש לי טעויות כתיב פה ושם, זה מעניין כי בדר"כ אין לי, אולי בגלל שכשאני בפורום זה בשעות יחסית מאוחרות או שאני עייף בהן, מה גם שבשביל לכתוב הודעות ארוכות, אני כותב מהיר, ולא שם לב לפרטים הקטנים.
עכשיו שימו לב אנשים.
לכל אחד מאיתנו יש פאקים משלו, פגמים קטנים באישיות, כי אין בן אדם מושלם, אתם כרגע הורסים ת'רד יפה על שטויות וחוזרים על עצמכם כמו טלפון שבור. חלאס.
אני לא יורד עליכם, על כל הדברים הקטנים שאני לא אוהב בכל אחד מכם
מתוך כבוד אליכם, אז רדו מהגב שלי. לא, כאילו, זה גם ככה לא משנה לי.
אמרתי כבר שאם זה מפריע לכם, אני אשתדל להשתנות ותסגרו עניין.
אתם בגיל 12 שאתם צריכים לחזור על זה 200 פעם?
לא
אז חלאס.
בקשר לארייה, היא לא צריכה להראות את הציצים. היא דוגמנית ערום. זה מה שהיא.
מה רע? זה הטעם שלי, גם נטלי פורטמן יפה לדעתי, אבל יש פה בנות אחרות שיחסית לא
לכל אחד טעם אחר.
סתמו וזהו כבר אם כל הקטע של ה "למה היא דוגמנית ערום"
אני מודיע לכם שגם נטלי פורטמן עשתה צילומי ערום, וכל כוכבת אחרת פה עשתה צילומי עירום, וזה שהיא הופיעה בסרט לא אומרה שהיא שווה יותר. היא בחורה. אנחנו פה מבטאים את שיא השובניזים בת'רד הזה ומציגים את הבנות כמו בשר. אז תתנהגו בהתאם.
בקשר לתגובה האומללה שמעליי, אני לא משוויץ בכישורים הבית ספריים שלי, לא שיש להתבייש בהם, חלילה וחס, אני פשוט חושב שזה לא מעניין אף אחד.
ותסמכו עליו בזה, שלא מעניין אותי מה האנשים שלא אוהבים אותי חושבים
שיחנקו מצדי. זאת הגישה שלכם כלפי, אז גם שלי כלפיכם.