הממ יש לי רעיון, אולי אני אשלח מכתב לאחד המודים בחלונות הגבוהים, אגיד לו שאתה סתם מתנשא, ולכן אתה סתם Useless, ולא תורם לשום דיון. מי יודע, אולי אני אגרום שייסגרו לך את החשבון @_@
חושב שאתה מעל כולם ושיש לך זכות להוריד שנייה את האף שלך מהשמיים ולדחוף אותו לעניינים שבכלל לא קשורים אליך רק בגלל שאתה חושב שהם פסולים.
טוב נשבר לי כבר מכל זה!!!! דוקטור לוקו- בפורום הקודם אתה פרסמת 3 תמונות של כוסית אחת בעמודים 98-70 בערך! אני לא מוצא את התמונות האלה בת'רד החדש הזה! אני דורש ממך(כן כן, דורש) לפרסם תמונות הנ''ל בפני כל חברי הפורום כדי לראות את יצירת האומנות הנשית האלוהית
טוב נשבר לי כבר מכל זה!!!! דוקטור לוקו- בפורום הקודם אתה פרסמת 3 תמונות של כוסית אחת בעמודים 98-70 בערך! אני לא מוצא את התמונות האלה בת'רד החדש הזה! אני דורש ממך(כן כן, דורש) לפרסם תמונות הנ''ל בפני כל חברי הפורום כדי לראות את יצירת האומנות הנשית האלוהית
תבין, היא הכי כוסית. אני לא יכול לשכוח אותה :(
say please
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2003 /12 /13
ציטוט: הכותב המקורי jedi ב 2003 /12 /12
תבין, היא הכי כוסית. אני לא יכול לשכוח אותה :(
say please
please please please עכשיו טוב לך(היית צריך לראות את התגובות של החברים שלי בביצפר כשהם ראו אותה...)
כל התמונות לקוחות מהת'רד של המערכת הישנה. אינני האיש אשר מצא אותן. הכבוד הולך לד"ר לוקו (לא יודע מה כינויו במערכת הנוכחית) ולדארקי (הידוע בכינויו החדש אמביינס).
אגב, נראה לי שהתמונה העסיסית ביותר שד"ר לוקו הביא נעלמה... אבל לא נורא..
אה, ונראה לי שקוראים לה: elin grindemyr.
עריכה: היא בכלל אותה אחת?!
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
ציטוט: הכותב המקורי Grand master Alon ב 2003 /12 /13
נראה לי שג'דיי התכוון לבחורה הזו:
כל התמונות לקוחות מהת'רד של המערכת הישנה. אינני האיש אשר מצא אותן. הכבוד הולך לד"ר לוקו (לא יודע מה כינויו במערכת הנוכחית) ולדארקי (הידוע בכינויו החדש אמביינס).
אגב, נראה לי שהתמונה העסיסית ביותר שד"ר לוקו הביא נעלמה... אבל לא נורא..