הייתי אצל אבא שלי (במחיקו, למי שתוהה), ודיברתי איתו, כאשר לפתע מוחי השתגע והתחלתי להגיד מילים לא קשורות, אבל ממש ממש מהר, ויצאו לי מלא מילים! משהו כמו 15 מילים ב-3 שניות.
אבא שלי לא הבין מה אני רוצה ממנו, אבל גם אני לא הבנתי...
פעם אחת ישבתי בקולנוע הסרט התחיל ומישהו נכנס. פתאום שומעים בום! הוא נפל. וכל הקהל התחיל לצחוק צחוק היסטרי כמו שבחיים שלי לא שמעתי. נראה לי שבאותו סרט בפרסומות סיימתי את המגש הקטן (אני לא מסיים את הגדול:( ) שלי (מה שמחלקים בגיל, שכולל שתייה ופופקורן). שמתי אותו על הרצפה עם נטייה קלה שמאלה לצידו של האדם שאני לא מכיר שישב לשמאלי. חבר שלו בא מכניס את הרגל לתוך המגש שלי וכמעט נופל.
הלכתי עם חבר לאיזה ספריה מזדיינת בסביבה..........קיצר הייתה שם אחת מזזזזזה כוסית, אבל מזזזזזה כוסית!! אני אומר לכם אחת השוות
קיצר אני עושה לו קלוט את ההיא בשקט כזה....ואז ההומו הזה עושה לי שהיא לא משהו.....אז חיכיתי כזה שהיא תלך ודפקתי צעקה בונא יא אפס ראית ת'כוסית הזאת מה אתה הומו על מה אתה מדבר?!?!........ואמרתי נו איפה איפה היא אני חייב לראות אותה שוב......פתאום היא עוברת לידינו.....עכשיו אני לא יודע אם היא שמעה את זה אבל זה היה פשלה רצינית.....
יש עוד קולנוע גיל בארץ או שאתה מדבר על זה שבראשון?
חחח scooter-x אתה לא תאמין כמה פעמים זה קרה לי....
כאילו אני הכי פשלן בעניינים האלה...
פעם אחת ככה בתחילת שנה שעברה, דיברתי עם כמה חברים בספסל ככה מחוץ לכיתה שלנו בבצפר..
עכשיו יש לנו בבצפר פוללללללללללללללללללללללללל כוסיות אבל ממש... אז אחת ככה פצצה אי אפשר לתאר אותה בכלל אתה רואה אתה אתה מאבד שליטה, אני אומר לחבר שלי ככה קבל תכוסית הזו אחת הפצצות אז הוא אומר לי שלא וזה, והיא מזהההההההההההההה כוסית אז אני לא שולט על עצמי, קם מהספסל וצועק "על מה אתה מדבר היא פשוט אחת הפצצות שראיתי בחיים שלי?!?!" והיא ככה מסתובבת ודופקת בי מבט :(
יש איזו אחת שהיא שכבה מעלי בתיכון, אז יום שבת שעבר נסעתי לבילו (לקנותמשחק מחשב)
ואחרי זה הלכנו לאכול והילדה הזאת עובדת בבורגר ראנץ, אז כשבאתי לקנות שם, אז היא מחייכת ואומרת, "שלום, מה המצב?", ואני גם עניתי ושאלתי לשלומה.
למחרת בבית ספר, אני עובר לידה, עכשיו אני עובר כזה ואני עושה "שלום" והיא המשיכה ללכת ואחרי זה אני ממלמל לעצמי כזה "יא זונה, כשאת צריכה את הכסף שלי את יודעת להגיד שלום"
-----------------
I'll tell you a secret. Something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment might be our last. Everything is more beautiful because we're doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again. "
יש איזו אחת שהיא שכבה מעלי בתיכון, אז יום שבת שעבר נסעתי לבילו (לקנותמשחק מחשב)
ואחרי זה הלכנו לאכול והילדה הזאת עובדת בבורגר ראנץ, אז כשבאתי לקנות שם, אז היא מחייכת ואומרת, "שלום, מה המצב?", ואני גם עניתי ושאלתי לשלומה.
למחרת בבית ספר, אני עובר לידה, עכשיו אני עובר כזה ואני עושה "שלום" והיא המשיכה ללכת ואחרי זה אני ממלמל לעצמי כזה "יא זונה, כשאת צריכה את הכסף שלי את יודעת להגיד שלום"
הנה משו שקרה לי היום בבצפר.. זה יותר פשלה של המורה שלי אבל חפיף :)
אנחנו ככה כהרגלנו כבר שנתיים משחקים כל הפסקה משחק הכיסאות. זה הולך ככה- 4 אנשים עומדים בפינות של הכיתה ופשוט זורקים כיסאות אחד על השני עד שמישהו שובר רגל\יד..
אז אני ככה זרקתי היום כיסא על חבר שלי ופגעתי במעקה כזה מעץ שיש לנו ככה בכיתה שהמורות אוהבות להשען עליו... אז מרוב החוזק של הכיסא המעקה בכלל כולו יצא מהקיר אבל יצא שלם! אז הכנסנו בחזרה שזה יצמד על הברגים הרופפים שהיו.... קיצר התחיל שיעור ונכנסה המורה... אמרתי שהמורות אוהבות להשען על זה? המורה הזו באה ככה אחורה, נשענה על הקיר, שמה תיד שלה על המעקה ונפלה עם כל הגוף על הרצפה....
ציטוט: הכותב המקורי vaxsgbstpac-hibgdk ב 2003 /11 /13
אנחנו ככה כהרגלנו כבר שנתיים משחקים כל הפסקה משחק הכיסאות. זה הולך ככה- 4 אנשים עומדים בפינות של הכיתה ופשוט זורקים כיסאות אחד על השני עד שמישהו שובר רגל\יד..
אז אני ככה זרקתי היום כיסא על חבר שלי ופגעתי במעקה כזה מעץ שיש לנו ככה בכיתה שהמורות אוהבות להשען עליו... אז מרוב החוזק של הכיסא המעקה בכלל כולו יצא מהקיר אבל יצא שלם! אז הכנסנו בחזרה שזה יצמד על הברגים הרופפים שהיו.... קיצר התחיל שיעור ונכנסה המורה... אמרתי שהמורות אוהבות להשען על זה? המורה הזו באה ככה אחורה, נשענה על הקיר, שמה תיד שלה על המעקה ונפלה עם כל הגוף על הרצפה....
חחח כל הכיתה נפלה מצחוק זה היה אחד הקטעים...
לא ממש קשור, אבל אתה קייזר סוזה AKA פאשיטסט מהפורום הקודם?
ציטוט: הכותב המקורי vaxsgbstpac-hibgdk ב 2003 /11 /13
חחח כל הכיתה נפלה מצחוק זה היה אחד הקטעים...
LOL!
המורה שלנו להיסטורה דפק נאד באמצע שהוא הכתיב לנו על הרצל..
נזכרתי פעם במשהו שקרה לי ביסודי כשהייתי בכיתה ג'. הביצפר היסוי שלי היה אחד מהדפוקים ביותר שראיתי אי פעם. אני יום אחד ככה מסתובב בחצר בהפסקה ורואה שני ילדים מהכיתה שלי הולכים מכות, אני לא רוצה לפגוע אבל 75 אחוז מהתלמידים שהיו בביצפר הזה היו ערסים רוסים עניים שגרים בשכונות פשע.
והם היו חלק מהאימפריה הזו. אז שני הילדים האלה(גרגורי ורדיק) הלכו מכות ורק אחרי 10 דקות מגיעה המורה שלי ומנסה להפריד בינם, הם זיפרו לה שהם עשו את הקרב הזה שהמפסיד ישלם 2 שקל למנצח. אני לא זוכר מה עוד קרה כי זה היה לפי 6 שנים(אני היום ב-ט') אבל אני זוכר מ ה היה המשפט האחרון. המורה שלי אמרה לגרגורי שמחר הוא צריך להביא לרדיק "רק שקל שמונים" וכך הסתיימה המריבה. בהפסקה השנייה הם הלכו מכות שוב.
נזכרתי פעם במשהו שקרה לי ביסודי כשהייתי בכיתה ג'. הביצפר היסוי שלי היה אחד מהדפוקים ביותר שראיתי אי פעם. אני יום אחד ככה מסתובב בחצר בהפסקה ורואה שני ילדים מהכיתה שלי הולכים מכות, אני לא רוצה לפגוע אבל 75 אחוז מהתלמידים שהיו בביצפר הזה היו ערסים רוסים עניים שגרים בשכונות פשע.
והם היו חלק מהאימפריה הזו. אז שני הילדים האלה(גרגורי ורדיק) הלכו מכות ורק אחרי 10 דקות מגיעה המורה שלי ומנסה להפריד בינם, הם זיפרו לה שהם עשו את הקרב הזה שהמפסיד ישלם 2 שקל למנצח. אני לא זוכר מה עוד קרה כי זה היה לפי 6 שנים(אני היום ב-ט') אבל אני זוכר מ ה היה המשפט האחרון. המורה שלי אמרה לגרגורי שמחר הוא צריך להביא לרדיק "רק שקל שמונים" וכך הסתיימה המריבה. בהפסקה השנייה הם הלכו מכות שוב.
בזבזת לי כרגע חצי דקה מחיים יא חתיכת קאקי מלוקקי...
אהה... ואין כזה דבר ערסים רוסים, זה או ערסים, או רוסים.
-----------------
"Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarettes won't light Standing in the shade I'm getting frostbite"
1. בזבזתי לך חצי דקה מהחיים? אז למה קראת?
2. אני לא מסכים עם מה שאתה אומר, יש גם רוסים טובים שאני חבר מאוד טוב שלהם. אבל יש גם את הצד הלא נעים בכל חלק באמפריית הערסים.
אני אפילו לא יודע איך הגעתי לשם הזה ''אמפריית הערסים'', אבל זה נכון. כל הערסים פועלים ביחד, עם הג'ל והשיער המחומצן המגעיל שלהם.
1. בזבזתי לך חצי דקה מהחיים? אז למה קראת?
2. אני לא מסכים עם מה שאתה אומר, יש גם רוסים טובים שאני חבר מאוד טוב שלהם. אבל יש גם את הצד הלא נעים בכל חלק באמפריית הערסים.
אני אפילו לא יודע איך הגעתי לשם הזה ''אמפריית הערסים'', אבל זה נכון. כל הערסים פועלים ביחד, עם הג'ל והשיער המחומצן המגעיל שלהם.
כן, בזבזת. קראתי כי חשבתי שזה יהיה מצחיק וזה היה גרוע כ"כ.
נ.ב
הערסים לא פועלים יחד, הם נלחמים על השליטה... רואים שאתה לא מבין.
-----------------
"Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarettes won't light Standing in the shade I'm getting frostbite"
בכיתה ז' בתחילת השנה המורה החדשה שלי לתנ"ך נכנסה לכיתה. המורה היא כזאת שמנה. בקיצר, אני אומר לחבר שלי שיושב לידי בשולחן: "היא בהריון?". כנראה שאמרתי את זה חזק, כי היא שמעה את זה בתוך כל ההמולה בכיתה. ואז היא ענתה לי: "לא, אני לא בהריון, אני סתם שמנה". חשבתי שהיא הולכת לנטור לי כזאת טינה במשך השנתיים הבאות. דרך טובה להתחיל את השנה עם מורה חדשה..
אבל בסוף היא לא "נקמה" בי או משהו. סוף טוב.
-----------------
"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
נזכרתי בעוד משהו... בכיתה ז' הייתי די נמוך (אני עדיין, אבל פחות), ובג"ג היה לנו מורה ענק כזה וקירח. בכל מקרה, איחרתי לשעור הראשון של ג"ג, וכזה כולם היו בכיתה וישבו, ואני כזה נכנס, והמורה העצום הזה מסתכל עלי למטה כזה, ואני כזה נמוך... כל הכיתה צחקה...