בכיתה ו', המחנכת שלנו הראתה לנו שתי תמונות פספורט שלה ושאלה איזו תמונה כדאי לה לשים בספר מחזור. כל הכיתה התאספה סביבה כדי לראות את התמונות וברגע אחד של שקט אני צעקתי (זה היה אמור להיאמר בלב) "בתמונה הזאת את נראית כמו פרוצה!". אף אחד לא ידע אם לצחוק או לשתוק, המורה הייתה בשוק טוטלי והיא גם ממש אהבה אותי אז זה בכלל הצחיק אותי...
בפסח, השכנה באה אלינו והביאה לנו פרחים. לנו לא היה כלום בשבילה אז אבא שלי שלח אותי ואת אח שלי למכולת כדי לקנות לה איזה משהו, בדיוק כשעמדנו בקופה (זו שליד הכניסה) ורצינו לשלם על החבילה שקנינו לה היא נכנסה, ולמזלנו, היא לא ראתה אותנו אבל זה היה קרוב (אחרי שסיימתי לרשום את זה אני רואה שזו לא ממש פאשלה אבל כבר כתבתי אז ואתם כבר קראתם...).
אח שלי טס היום לאמריקה לשנה בערך ( ) . אתמול היו אצלנו המון אנשים שבאו להיפרד ממנו וכשכולם הלכו אני הסתובבתי כדי לקחת משהו ופתאום מישהי שמה לי יד על הגב ואומרת לי "דור, תשמור על קש... אתה לא דור!!" (דור זה אח שלי, גדול ממני ב-6 שנים ואנחנו לא כאלה דומים). היא הייתה ממש מפודחת אבל אחרי זה סיפרו לי שהיא תמיד מבולבלת כזאת. פעם אחת היא נסעה לבד לקופת חולים וכשהיא יצאה היא פתחה את האוטו והתיישבה לבד במושב האחורי וחיכתה שמישהו יסיע אותה.
ציטוט: הכותב המקורי lord of destruction ב 2004 /04 /19
לי יש כמה..
בכיתה ו', המחנכת שלנו הראתה לנו שתי תמונות פספורט שלה ושאלה איזו תמונה כדאי לה לשים בספר מחזור. כל הכיתה התאספה סביבה כדי לראות את התמונות וברגע אחד של שקט אני צעקתי (זה היה אמור להיאמר בלב) "בתמונה הזאת את נראית כמו פרוצה!". אף אחד לא ידע אם לצחוק או לשתוק, המורה הייתה בשוק טוטלי והיא גם ממש אהבה אותי אז זה בכלל הצחיק אותי...
התגלחתי. גילחתי את זיפי השפם, הסכין החליקה וחתיכת בשר באורך של סנטימטר נתלשה. דימם כמו מניאק, ואח"כ היה לי פצע אלכסוני מגעיל למשך שבועיים מתחת לאף. פדיחה רצינית לאללה, כולם חשבו שזה לכלוך או שוקולד....
ציטוט: הכותב המקורי Indy ב 2004 /04 /19 המורה שאלה אותם מה הדבר הראשון שהם חושבים עליו כשאומרים שואה אז אחד אמר יד ושם ואז מישהו אמר I think about Hand and Name
סיפורים על אדם שנקרא פיצי והוא מטר שמונים (הוא נקרא ככה כי הוא הכי קטן המשפחה (ותחשבו על זה אויאויאויאוי)
פיצי הזה ועוד כמה הלכו לים והבחורצ'יק מרים צדף מהחוף (הוא איזה שני סנטימ מהים) ואומר "וואי! שומעים את הים!"
עוד יום בים והוא (תבינו, הוא איזה כיתה י או משהו) נכנס למים ורץ משם בצעקות "המים רטובים!"
הבחורצ'יק הזה הלך לשחק כדורעף נגד קבוצה מאזור סביון, הוא ניגש לאחד מהם ושואל אותו "תגיד, יש לך בריכה בבית?" הבחור עונה לו "לא" פיצי מתמלא צער ושואל "למה? את משכונת הפחונים של סביון?" הנער עונה לו שמשהו כזה, הוא מגני יהודה ופיצי (היות והוא אדם כזה טוב ונדיב) מתחיל לעבור בין הקבוצות וברחוב ואוסף נדבות כדי שאותו נער יוכל לבנות בריכה בחצר.
סיפורים על אדם שנקרא פיצי והוא מטר שמונים (הוא נקרא ככה כי הוא הכי קטן המשפחה (ותחשבו על זה אויאויאויאוי)
פיצי הזה ועוד כמה הלכו לים והבחורצ'יק מרים צדף מהחוף (הוא איזה שני סנטימ מהים) ואומר "וואי! שומעים את הים!"
עוד יום בים והוא (תבינו, הוא איזה כיתה י או משהו) נכנס למים ורץ משם בצעקות "המים רטובים!"
הבחורצ'יק הזה הלך לשחק כדורעף נגד קבוצה מאזור סביון, הוא ניגש לאחד מהם ושואל אותו "תגיד, יש לך בריכה בבית?" הבחור עונה לו "לא" פיצי מתמלא צער ושואל "למה? את משכונת הפחונים של סביון?" הנער עונה לו שמשהו כזה, הוא מגני יהודה ופיצי (היות והוא אדם כזה טוב ונדיב) מתחיל לעבור בין הקבוצות וברחוב ואוסף נדבות כדי שאותו נער יוכל לבנות בריכה בחצר.