סיפורים על אדם שנקרא פיצי והוא מטר שמונים (הוא נקרא ככה כי הוא הכי קטן המשפחה (ותחשבו על זה אויאויאויאוי)
פיצי הזה ועוד כמה הלכו לים והבחורצ'יק מרים צדף מהחוף (הוא איזה שני סנטימ מהים) ואומר "וואי! שומעים את הים!"
עוד יום בים והוא (תבינו, הוא איזה כיתה י או משהו) נכנס למים ורץ משם בצעקות "המים רטובים!"
הבחורצ'יק הזה הלך לשחק כדורעף נגד קבוצה מאזור סביון, הוא ניגש לאחד מהם ושואל אותו "תגיד, יש לך בריכה בבית?" הבחור עונה לו "לא" פיצי מתמלא צער ושואל "למה? את משכונת הפחונים של סביון?" הנער עונה לו שמשהו כזה, הוא מגני יהודה ופיצי (היות והוא אדם כזה טוב ונדיב) מתחיל לעבור בין הקבוצות וברחוב ואוסף נדבות כדי שאותו נער יוכל לבנות בריכה בחצר.
מישהו מוכן להסביר לי איך לעזעזל היא הגיעה לזה בכלל? מה הקשר בין
Evyatar
ליבגני????????????
אצלנו במחלקה יש כל כך הרבה פאשלות מצחיקות............. למשל לא מזמן מישהי כבר עמדה לצאת החוצה הביתה כשהיא על חצי א'............ לתאר אותה מסתובבת ככה ברחוב קרע אותי מצחוק.
יואווווווו איזה פאשלה הייתה לי לא מזמן, אני אומר לכם אחד המביכים =\ התקשרתי לחבר שלי, לפלאפון שלו, עונה לי איזה אחת. אני מבקש אותו והיא אומרת לי כזה "שי אני יודעת שזה אתה" עכשיו אני הייתי מזה לחוץ השעה הייתה איזה 6:29 ואני היה לי תור לאיזה מקום ב6 וחצי, אני אני עונה לה "לא זה לא שי אפשר את חן?" והיא מתעקשת "שי נו אל תשחק אותה אני יודעת שזה אתה" ככה היא עושה לי עוד איזה פעמיים. אני חוטף ת'קריז וצועק "יאללה מה זה לא הפלאפון של חן? תני לי את חן!!" וההיא עדיין "שי שי נו אל תשחק אותה" וואלה אני התעצבנתי התחלתי לצעוק "מי זה שי קוסומו, אני לא יודע מי זה שי!! זה אופיר,חבר שלו, אני לא יודע מי את תביאי לי את חן כבר!!!"......סבבה היא קוראת לחן אחרי כמה שניות הוא עונה לי אז אני שואל אותו "מי זאת שענתה לי? קוסומו ומי זה שי?????"
מה הוא עונה לי?!?! "זאת הייתה אמא שלי, שי זה אחי..." אני כולי בבאסה אומר לו סליחה וזה.......איזה קטע מסריח זה היה והקטע שהוא מוזנח כזה לא הייתי אצלו אף פעם (אף אחד לא היה אצלו בעצם) ואף פעם לא ראיתי או שמעתי או משהו את אמא שלו.
עוד פאשלה שהייתה לי.....לפני כמה ימים אני נוסע עם חבר שלי באוטו, כאילו האוטו שלו והוא הנהג והוא מזה חנון יעני נוסע לאאאאאט ובזהירות בזהירות מטורפת, הוא לא יודע איך להגיע לשומקום והאמת שגם לא כזה טוב. קיצר הוא עומד ברמזור ועושה לי "נראה לי שזאתי מאחורינו מהשכבה" והוא ראה במראה כאילו.....ואני שאני לא רק חסר טאקט מוחלט גם לא עלה לי בראש בכלל לבדוק במראה. אני כמו אדיוט מסתובב לגמרי ומתחיל להסתכל על האוטו.....אני כזה בודק ת'נהגת אני רואה אחת מבוגרת אני מסתובב עוד קצת ואז אני קולט במושב שליד הנהג אחת הכוסיות של השכבה דופקת בי מבט כזה......אני בשיא הבאסה מסתובב מהר כזה.......בסוף שהגענו חזרה לבית שלו והוא החנה והכל הוא עושה "וואלה דוקא הפעם נסעתי לא רע" אחרי כמה שניות......."אופס כל הדרך היייתי בלי אורות"
היום בשיעור (שיעור חופשי עם מורה מפגרת..) אני משחק בפאלפון בספלינטר סל החדש שיצא למכשיר הקטן..
אז היא מיתקרבת אליי ואני מכבה את המשחק, ויש לי טפט של בחורה ערומה ברקע של הפאלפון שלי =] (אחת ממש כוסית) המורה לוקחת לי את הפאלפון עד סוף השיעור היא כזאת לוקחת מהיד שלי וצועקת:
"מה זה?!"
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
ציטוט: הכותב המקורי good old scooter ב 2004 /05 /26
כאילו.....ואני שאני לא רק חסר טאקט מוחלט גם לא עלה לי בראש בכלל לבדוק במראה. אני כמו אדיוט מסתובב לגמרי ומתחיל להסתכל על האוטו.....אני כזה בודק ת'נהגת אני רואה אחת מבוגרת אני מסתובב עוד קצת ואז אני קולט במושב שליד הנהג אחת הכוסיות של השכבה דופקת בי מבט כזה......אני בשיא הבאסה מסתובב מהר כזה.......בסוף שהגענו חזרה לבית שלו והוא החנה והכל הוא עושה "וואלה דוקא הפעם נסעתי לא רע" אחרי כמה שניות......."אופס כל הדרך היייתי בלי אורות"
פעם היתי שיכור תחת אבל ממש תחת והשתנתי מלא. אז הלכתי לחניון ולא יכלתי למצוא נקודה בלי אנשים הכל היה מפוצץ באנשים בכל מקום אז הורדתי תמכנסיים והשתנתי באמצע
היתה לנו אתמול מסיבת סיום (אני לא מאמין שנגמר הבצפר) ולפני המסיבה השתכרתי מהתחת =\ התחלתי לבוא לאנשים שלא דיברתי איתם פעם בחיים וזיינתי להם ת'שכל. אין לי מושג מה אמרתי או עם מי אבל בטוח יצאתי משם עם כמה פאדיחות לרקורד אה כן ודחפתי מישהו ברחבת ריקודים והפלתי שם את כל העולם
ציטוט: הכותב המקורי good old scooter ב 2004 /07 /07היתה לנו אתמול מסיבת סיום (אני לא מאמין שנגמר הבצפר) ולפני המסיבה השתכרתי מהתחת =\ התחלתי לבוא לאנשים שלא דיברתי איתם פעם בחיים וזיינתי להם ת'שכל. אין לי מושג מה אמרתי או עם מי אבל בטוח יצאתי משם עם כמה פאדיחות לרקורד אה כן ודחפתי מישהו ברחבת ריקודים והפלתי שם את כל העולם