ציטוט: הכותב המקורי HatuliS ב 2005 /01 /11אמת. שנינו הרגשנו מאוד לא נעים אחרי הקטע הזה, במיוחד הוא (ושתבינו- הוא בחור הרבה יותר טוב ממני)
אידיוטים כמוך מוציאים שם רע לאשכנזים.
ואם בשחורים עסקנו: היום בשיעור אזרחות הגעתי מאוחר יותר וישבתי במקום אחר ככה מתחת לאף של המורה, יכולתי לתת לה דיווח סמוכטה שוטף (תרתי משמע) וחבר שלי הגיע קצת אחרי שואל אותי למה אני לא יושב איפה שאני בדרך כלל אז אני מצביע לו על שני חברים תימנים שלי שתפסו לי את המקום ואומר "שני השחורים שם תפסו לי את המקום" והמורה מסתכלת עלי (גם היא תימניה). ומתחילה לצעוק עלי שבגלל משפטים כאלו התחילו מלחמות ושאם אני אגיד את זה עוד פעם אז היא מעיפה אותי אז אמרתי לה שמה לעשות אבל הם באמת שחורים והיא אמרה לי שנכון אבל אסור להגיד את זה.
ציטוט: הכותב המקורי HatuliS ב 2005 /01 /11אמת. שנינו הרגשנו מאוד לא נעים אחרי הקטע הזה, במיוחד הוא (ושתבינו- הוא בחור הרבה יותר טוב ממני)
אידיוטים כמוך מוציאים שם רע לאשכנזים.
ואם בשחורים עסקנו: היום בשיעור אזרחות הגעתי מאוחר יותר וישבתי במקום אחר ככה מתחת לאף של המורה, יכולתי לתת לה דיווח סמוכטה שוטף (תרתי משמע) וחבר שלי הגיע קצת אחרי שואל אותי למה אני לא יושב איפה שאני בדרך כלל אז אני מצביע לו על שני חברים תימנים שלי שתפסו לי את המקום ואומר "שני השחורים שם תפסו לי את המקום" והמורה מסתכלת עלי (גם היא תימניה). ומתחילה לצעוק עלי שבגלל משפטים כאלו התחילו מלחמות ושאם אני אגיד את זה עוד פעם אז היא מעיפה אותי אז אמרתי לה שמה לעשות אבל הם באמת שחורים והיא אמרה לי שנכון אבל אסור להגיד את זה.
סאני לא פאשלה, סתם סיפור.
כן, היה לי סיפור דומה. קיללתי את החבר התימני שלי בקללת "תמני נחות" או משהו בסגנון, ובדיוק נכנסה המורה התמניה שלנו והתחילה לצרוח עלי.
אתמול היינו עם מגמת מנהל-כלכלה בסיור מטומטם לתנובה. בקיצור בסוף הסיור, כזה כמו בגנון מושיבים אותנו בחדר עם שולחן גדול כזה שהולך במעגל, ובאמצע יש מלא מעדנים ושוקו כל אחד קיבל מעדן אחד ושוקו אחד.. הרגשנו כמו בגנון, אני יושב מצד אחד ליד חבר מאוד מציק שלי אלכס, ומהצד השני ידידה שלי אולגה. בכל מקרה קיבלנו גם כמו ילדים קטנים מדבקות כאלה של תנובי הפאג הזה, אלכס הדביק עליי איזה 50 כאלה.. ואז עשו עליי התקפה משולבת ואני לפני זה פתחתי את השוקו. עכשיו בזמן שהדביקו עליי וניסיתי להדוף את כולם התהפך לי השוק ביד והשפיץ שחתכתי עם השיניים עבר לצד השני אני לוחץ על השוקו חזק וזה טס בשפריץ ענקי על כל האזור.. המדריכה כמעט חנקה אותי שם :S אני לכלכתי אותי את אלכס ואת אולגה בשוקו, את כל האזור וגם עשיתי מעצמי צחוק..
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
=] רוסים זה טוף.. אבל זה סתם יצא ככה, יש לי גם חברים ישראלים =D דרך אגב גם קיבלנו שם.. רגע זה היה מרגש.. לראות את המעדן קרלו החדש לפני שיצא לחנויות.. כזאת התרגשות!
תנסה
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2005 /01 /18=] רוסים זה טוף.. אבל זה סתם יצא ככה, יש לי גם חברים ישראלים =D דרך אגב גם קיבלנו שם.. רגע זה היה מרגש.. לראות את המעדן קרלו החדש לפני שיצא לחנויות.. כזאת התרגשות!
אממ קבלו משהו שקרה לי ולחבר שלי משה בדרך חזרה מהבצפר:
אני והוא הולכים מהבצפר הבייתה ו: משה: "ברגל.." אני: "בוא נחכה לאוטובוס עוד שני דקות יש.." *אני רואה אוטובוס, אנחנו מתחילים לטוס בריצה מטורפת לתחנה אני עוד שנייה התעלפתי הצלחנו להגיע* אז כזה הוא פותח את הדלתות אני ניכנס מושיט לו את הכרטיסיה חבר שלי על הקצה של הדלת, ויש לי ניקוב אחרון אז זה כזה: משה: "נקב עליי.." אני: "אין לי.." הוא: "טוב ב.." *בום הנהג סוגר את הדלת על הראש שלו הוא יורד בקושי אני מת מצחוק ואנחנו נוסעים משם*
עכשיו זה לא הכל, הוא עכישו מתחבר לאיי סי ואומר לי: "אתה יודע מה מעצבן חוץ מזה שהוא סגר לי את הדלת על הראש?" אני: "לא, מה?" משה: "שנזכרתי אחר כך שיש לי כרטיסיה"
זה כל כך חנק אותי..
תנסה
ציטוט: הכותב המקורי Mad Pitbull ב 2005 /03 /09אממ קבלו משהו שקרה לי ולחבר שלי משה בדרך חזרה מהבצפר:
אני והוא הולכים מהבצפר הבייתה ו: משה: "ברגל.." אני: "בוא נחכה לאוטובוס עוד שני דקות יש.." *אני רואה אוטובוס, אנחנו מתחילים לטוס בריצה מטורפת לתחנה אני עוד שנייה התעלפתי הצלחנו להגיע* אז כזה הוא פותח את הדלתות אני ניכנס מושיט לו את הכרטיסיה חבר שלי על הקצה של הדלת, ויש לי ניקוב אחרון אז זה כזה: משה: "נקב עליי.." אני: "אין לי.." הוא: "טוב ב.." *בום הנהג סוגר את הדלת על הראש שלו הוא יורד בקושי אני מת מצחוק ואנחנו נוסעים משם*
עכשיו זה לא הכל, הוא עכישו מתחבר לאיי סי ואומר לי: "אתה יודע מה מעצבן חוץ מזה שהוא סגר לי את הדלת על הראש?" אני: "לא, מה?" משה: "שנזכרתי אחר כך שיש לי כרטיסיה"
לפני איזה שנתיים אמא שלי נסעה לחו"ל והשאירה אותי ואת אחותי הגדולה בבית לבד והייתי חצי שיכור אז הוצאתי את הראש מהחלון והקעתי למטה ושניה אחרי אני שומע שכנה עושה כזה "מזה?! מי מקיא לי בחלון?!" ואז הראש שלה יוצא מהחלון והקאתי שוב ופגעתי בה ממש טוב
השבעתי את אחותי לא לספר לאמא שלי
בשניה שאמא שלי פותחת את הדלת כשהיא חוזרת הביתה היא מסתכלת עליי במבט שיכול להרוג ושואלת "הקאת על השכנה?" ואז היא סיפרה לי איך היא פגשה אותה במדרגות והיא סיפרה לה שהיא ישבה במיטה וקראה ספר ופתאום מישהו הקיא לה בחלון וכו' וכו'
נפצעתי בכף היד לפני מספר חודשים. הייתי צריך השתלה של עצם ועור. מן הסתם אני הייתי גם התורם, ככה שחתמתי לפני הניתוח על טופס שמצהיר על כך שאני מסכים שיקחו ממקומות אחרים בגוף מה שצריך. וידה ידה ידה התעוררתי מהניתוח, תחת השפעה של מעט מורפיום, הורדתי את חלוק בית החולים ועמדתי ערום בחדר ההתאוששות מול המראה. חיפשתי מהיכן בדיוק לקחו לי את העור. מתברר שעשיתי את זה במשך כמה דקות טובות בזמן שמחוץ לדלת עמדו מפקד הצוות שלי וכמה אחיות שגיחחו בינם לבין עצמם על חשבוני.
הממ בוא נראה, שבוע שעבר כשיצאתי מהמועדון ראיתי את כולם רצים ושמעתי את קריאת "בואו יש מכות" . מיד הצטרפתי להמון ורצתי לאזור. מסתבר שמישהו הוריד כאפה לפרחה עצבנית. בסוף שני הערסים עשו סלחו. וכשחברים שלו ניסו להרגיע אותו הוא אמר "עזבו אותי, חם לי בגבות!"
נ.ב: גיליתי שכל הסטיגמות בקשר לאתיופים במועדון נכונות.
הם באים ורוקדים בבודדים, הם תמיד ירקדו ברייקדאנס, הם תמיד יהיו צעירים ב5 שנים מהגיל הממוצע במועדון.