Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
זה לא שקית, זה שני בקבוקים שמחוברים לי לחזה בצינורות, אני חייב ללכת איתם עד יום ראשון.
והם מנקזים דם והפרשות שונות ומשונות שיוצאות מאיזור הניתוח
כל מי שרוצה לשמור על דיאטה שיסתכל על התמונות האלה, זה לא מעורר תיאבון
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
ציטוט: הכותב המקורי good old scooter ב 2004 /07 /31
עדיף ככה, תאמין לי.
-----------------
למזלי הורידו כבר את הנקזים..מחר גם את התפרים יורידו @_@
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2004 /08 /03אנדר, בן כמה?
פיזית (גיל של ת.ז) 21
פיזית (רפואית) 60
נפשית 3
וואו, אם הייתי הולך לידך היו אומרים שאתה אבא שלי @_@
אפילו שאתה צעיר ממני ;D
מצד שני, אנשים עדיין חושבים שאני בן 16- 18 :|
אבל יש לזה יתרונות. כשאני נוסע באוטובוסים בת"א אני משתמש בכרטיסיות נוער של אחי הקטן :P
-----------------
אין צדק. אני בן 20, נראה אולי כמו בן 16-17. (גם זה קשה לי להגיד על עצמי) זה עושה קצת בעיות, ביחוד שאתה רוצה בחורה שגדולה ממך בשנה וחצי. :( היתרון יבוא אולי כשאני בן 40 או משהו שאז משתלם להראות יותר צעיר. כרגע זה רק דופק אותי.
אהה דרך נמיר... זה באזור שם... ליד תחנה מרכזית של אוטובוסים ותחנת מרכז רכבת... איפה שאני עובר כמעט כל יום. בי"ח איכילוב נמצא קרוב וגם שאר מוקדי הכוח של ת"א.
אינדי בהפגנה של ידע דל ברחובות ת"א
-----------------
"תאמין לי בא לי לעמוד על השולחן ולצעוק אני סמי בן טובים דפקתי הקופה" "מה?" "וגם הרצל... חבר שלי"
"גם אני רוצה ללכת הביתה, אבל כשאני רואה שהתלמידים אומללים אני נשארת"