ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /11 /16
תום, אני מצטער להודיע לך, אבל ראיתי _אני רציני_
תוכנית מאוד עצובה בערוץ שמונה לפני איזה חצי שנה שמסקרת בידיוק את ההורמונים האלה וההשפעה שלהם על הגוף ומסתבר שגם לבנים, וגם לבנות, זה פוגע באיברי המין באופן קשה. דברים כמו אשכים שנהיו "כמו זיתים" לדוגמא אצל גברים ואני לא צוחק. ההתערבות הלא טבעית הזאתי יכולה לסרס אותך. לכן שאלתי.
אני מקווה שהמצב אצלך לא אבוד.------------אם אתה לא מאמין לי, לך לרופא שפחה ותבקש מידע על האם כדאי לך להשתמש בזה, ותראה את התגובה שלו.
זה כן מקצר את אופן הורדת המשקל וחיטוב הגוף, אבל כמו שאנחנו יודעים על הטבע, there are no shotcuts ולכל דבר יש מחיר.
קח את ההודעה שלי ברצינות.
בגלל שהנושא כל כך רציני, שאלתי חבר שלי בן 26 שנה רביעית ברפואה והוא אמר שזה יוצר מחלות פרקים בעתיד, פגיעה בלתי הפיכה בפוריות בטווח הארוך, ומעלה סיכונים לסרטים מסוימים....
המלצה שלי אליך גבר- למשוך בנות דבר אחד זה כיף. אבל אם לא יהיו לך ילדים, מה הטעם?
תחשוב טוב.
אחי באמת תודה על הדאגה :) ת'אמת זה ממש אומר לי הרבה..
אבל אני לא באמת לוקח ת'חרא הזה.. :O בחיים לא, כל מה שאני עושה זה באופן טבעי.. וגם זה בגלל תוכנית שראיתי (אבל בערוץ 2..) כאילו, בנות שהתחילו לגדל שערות על השפתיים הפנימיות, גברים עם אשכים בגודל של זייתים... כמו שאמרת :O
הכל בדרך טבעית... ( טוב נו.. אני לוקח שייק חלבונים מפה לשם.. אבל גם לפני זה בדקתי הרבה, ונראה לי שזה דיי בטוח)
אפילו בקריאטין אני לא נוגע..
בכל מקרה, תודה על הדאגה, אבל בחיים לא הייתי לוקח דברים כאלה..
גם בלי בכלל להזכיר את המכות שהייתי מקבל אם ההורים שלי היו יודעים שאני משתמש בדרעק הזה (החומרים האלה לא באים ברגל..)
עריכה: מטאל - הורמונים אנאבולים