תגובות : 423
עמוד
:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
מתוך 17
גש ל:
-- בחר פורום --
- משחקים - דיון כללי
- קונסולות
- כתבות
- החדשות
- פורום המחשבים, האלקטרוניקה והגדג'טים
- פעולה
- אסטרטגיה וסימולציה
- משחקי תפקידים והרפתקאות
- ספורט ומרוצים
- פורום הצ'יטים והרמזים
- תמיכה טכנית
- פורום מועדון Vgames - שירות לקוחות למנויי האתר
- פורום התרבות של Vgames
- פורום האקטואליה של Vgames
- פורום היחסים של Vgames
- סלולר
נכתב על-ידי:
נפתח ב:
30/11/2003 22:05:38
תגובה אחרונה:
17/07/2004 22:45:00
ציטוט: הכותב המקורי Shoe-Horn-O-Plenty ב 2003 /12 /08 אחד הדברים הכי מרגיזים זה שהולכים בבית והמחשבות בכלל במקום אחר, ואז נתקעים עם האצבע הקטנה שבכף הרגל בשפיץ של הספה או המיטה ...
כאבי תופת. ואחרי זה נשכבים על המיטה מקופלים, תופסים את המקום שספג את כל העוצמה ופשוט מקללים כמו משוגעים את המיטה ואת כל העולם.
בעע אני שונא את זה! הציפורן שלי בזרת נפלה בגלל שנתקלתי בשפיץ של הדלת. איזה כאבים בהתחלה.. ----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
- "Oh? And what's so stinking about it?"
שונא בנים
שימותו כולם
חוץ ממני
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי asstma2s ב 2003 /12 /09 שונא בנים
שימותו כולם
חוץ ממני
-----------------
YoUo
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט: הכותב המקורי asstma2s ב 2003 /12 /09 שונא בנים
שימותו כולם
חוץ ממני
בדיוק מה שבאתי להגיד......
:)
אחרי הכל - עוד בנים בעול=יותר בנויות כוסיות תפוסות.
זה לא פייר.
----------------- ...the MANY sings to me...
Odium
משתמש רגיל
רשום מ- 18/11/2003
הייתי צריך להיות חתול.
ללכת מכות ולהזדיין כל היום
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /12 /09 הייתי צריך להיות חתול.
ללכת מכות ולהזדיין כל היום
היית צריך להיות נזיר במנזר השתקנים.
-----------------
.......לא......לא הייתי צריך.
אבל אני מבין שמתוך ניסיון, אתה לא עמדת בשתיקה, הא?
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /12 /09 .......לא......לא הייתי צריך.
אבל אני מבין שמתוך ניסיון, אתה לא עמדת בשתיקה, הא?
אפילו לא חשבתי ללכת לשם או להתנסות בשתיקה ...
-----------------
אז באמת הגיע הזמן.-----------------
תפסיקו למתוח את הבדיחה .. o_0
-----------------
The_Batlan
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט: הכותב המקורי The_Batlan ב 2003 /12 /10 תפסיקו למתוח את הבדיחה .. o_0
כן...
זה לא היה מצחיק פעם ראשונה, אז פעם 20 זה בטח לא מצחיק.
-----------------
הניק הקודם: D@rk-W@rrior
Ambience+
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
כן זהו חבר'ה, תפסיקו עם זה. נמאס. -----------------
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /12 /10 כן זהו חבר'ה, תפסיקו עם זה. נמאס. אתה זה שמתחת אותה... טרררררינג טרררררינג. ----------------- אני סאני סאני התותח שעושה כאן בלגן ושכל הכושונים יזהרו כי בלינץ' יבוא יומם.
תרגלת הצלחת אלוהינו תרגלת הצלחת אחד
סאני
נביא הספר
sany_black
משתמש מושעה
רשום מ- 10/11/2003
בידיוק.
לכן אני מבקש שתפסיק.
הבנו את הקטע.
-----------------
וואי, אין הרבה אנשים עם שכל בפורום הזה. -----------------
Evil Venom
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
אין בכלל הרבה אנשים בפרום הזה... ----------------- החתימה הבריזה
G-killer
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט: הכותב המקורי SOPERSIMS GAL ב 2003 /12 /14 אין בכלל הרבה אנשים בפרום הזה... אז רגע את בן או בת?-----------------
ציטוט: הכותב המקורי קאריוס ובקטוס ב 2003 /12 /15 ציטוט: הכותב המקורי SOPERSIMS GAL ב 2003 /12 /14 אין בכלל הרבה אנשים בפרום הזה... אז רגע את בן או בת? ROFL@#%@#$%@#$%@#----------------- God
Take me down to the paradise city
where the grass is green and the girls are pretty...
BULL$hIT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
הפורום מתדרדר.... -----------------
אם כבר מדברים על שינאה..
א.)] אני ש-ו-נ-א את השכנים שלי @#$@# כל היום הריח המסריח של השחורים ומהערב המוסיקה ה@$@# של אחרים!
ב]). עכשיו תשמעו איזה טמטום:
אתמול קיבלתי מכתב ממשרד החינוך, ובו הם נותנים לי לשלם בדואר 5 שח (!!!) שאיכשהו לטענתם לא שילמתי (בגרויות) כששילמתי להם הכל!
עכשיו אני צריך ללכת לשלם בדואר 5 שח ולחזור לבית הספר כדי לברר את זה, ביום החופשי היחיד שלי!!!! @#$@#$@ # $@#$@ #$@#$@# $@#$
היום החופשי שלי האאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שבוע הבא יש לי רק תגבורים @#$@#$@#$
לעזאזל, תמיד אמרתי שמשרד החינוך אצלנו זה חבורת מטומטמים @#$@$#@$ @# @#$@# @
ביי.
הא! עוד משהו..
לא תאמינו, אבל קיבלתי כוכב בגיימר! כן כן, כזה שחור ויפה. רק לא הבנתי על מה.. טוב, העיקר שקיבלתי כוווווכב!! לא ירוק, אלה שחור שחור שחור שחור שחור שחור שחור..
CYA אני הולך לדפוק להם כזה מדריך, על 5 עמודים.
----------------- WARCRAFT.VGAMES.CO.IL
_Zeev_
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
שונאים שהורסים צחוק טהור (*אהם* וירוס *אהם*) כמו כאן
----------------- "I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."
- "Oh? And what's so stinking about it?"
דבר שמעצבן אותי:
למה מפריע לבחורות בנות 18 לצאת עם בני 16?? למה? לבחורים בני 18 אין בעיה לצאת עם בנות 16,אז למה זה לא פועל לצד השני?
אני למשל,בן 16 וחצי עם מראה של בן 19-20(במיוחד כשאני לא מתגלח שבוע),אני לא הכי מתעניין בבנות גילי כי לפי דעתי הן ילדותיות ומטופשות,לכן אני הולך למסיבות 18-19+(אני נכנס גם בלי תעודת זהות),אני מדבר עם בחורות שם,רוקד איתן והכל סבבה,אבל כשהן מגלות שאני בן 16 הן מזה מאבדות עניין וזה מבאס לי תצורה!
-----------------
1. שונאים כשמחטטים באף במקום שתצא חנונה יפה וחזקה שאפשר בכיף להוציא, יוצא איזה משהו מגעיל שנדבק על כל האצבע.
2. שונאים שכשהולכים למקדונלדס עם חברים תמיד אחרי הארוחה מצטערים שהכנסנו את ההמבורגר לפה.
3. שונאים כשהולכים לסרט בקולנוע ומרוב הפרסומות והטריילרים כבר אין חשק לראות תסרט.
4. שונא שכשנוסעים באוטובוס בא המניאק הזה לבדוק תכרטיסיות, וצריך לדחוף את היד עד סוף הכיס בג'ינס כדי להוציא אותה.
5. שונאים לעשות מבחן במתמטיקה, ומרוב עצבים באמצע התרגיל אתה שכוח מה היה נתון, ואתה מגלה שישבת שם עשרים דקות והסתכלת על שום דבר.
----------------- Lodea ma lihtov po
Monsta
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
שונא לקבל מכה בברך, שאחריה אני לא יכול לזוז 5 דקות :( -----------------
ציטוט: הכותב המקורי Monsta ב 2003 /12 /21 1. שונאים כשמחטטים באף במקום שתצא חנונה יפה וחזקה שאפשר בכיף להוציא, יוצא איזה משהו מגעיל שנדבק על כל האצבע.
2. שונאים שכשהולכים למקדונלדס עם חברים תמיד אחרי הארוחה מצטערים שהכנסנו את ההמבורגר לפה.
3. שונאים כשהולכים לסרט בקולנוע ומרוב הפרסומות והטריילרים כבר אין חשק לראות תסרט.
4. שונא שכשנוסעים באוטובוס בא המניאק הזה לבדוק תכרטיסיות, וצריך לדחוף את היד עד סוף הכיס בג'ינס כדי להוציא אותה.
5. שונאים לעשות מבחן במתמטיקה, ומרוב עצבים באמצע התרגיל אתה שכוח מה היה נתון, ואתה מגלה שישבת שם עשרים דקות והסתכלת על שום דבר.
LOL!!!
שונא שכשאני במשהו ממששש ממש חשוב במחשב, פתאום יש איזה קצר בכל הבית והמחשב נכבה!
שונא לבוא בתחילת שנה לכיתה באיחור,ואז למצוא שהמקום הפנוי היחיד הוא ליד הבן אדם הכי מגעיל בכיתה!!
שונא תערסים שיושבים אחורה באוטובוס...
שונא כשאמא מעירה אותי בבוקר, ואני אומר כןן כןן אני קםם,ועוד 10 שניות בדיוקקק(ככה זה נדמה) היא באה ומנדנדת שוב...
שונא לקום בלילה צריך לשרותים,לשתות או משהו...ופתאום לראות מולך את הג'וק הכי גדול ומגעיל בעולם!
שונא כשאני הולך לבאולינג,והמכה הראשונה אתה מתלהב והכל,ופתאום הכדור הולך הצידה ואתה מרגיש כאילו כולם צוחקים עליך..
שונא ת'בנות שכשיש למישהו יום הולדת הן מתחילות לצעוק בכל הכיתה "מזל טובבבב" להביא להן בוקס לפנים פשוט..
שונא גזענים,אההה וכושים...
-----------------
Mog
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
תגובות : 423
עמוד
:
1
2
3
4