אני אישית ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שונא שקרנים חרטטנים ובני זונות שעובדים עליך אני מרגיש כאילו זה פגיעה רצינית עמוקה ומטורפת בכבוד של כל בנאדם באשר הוא!!!!!! חוץ מערבים שהם לא בני אדם, אה כן אני כל כך שונא ערבים! -אני שונא את קירסטין דאנסט, יש לה ראש ענק והיא זונה! -שונא מכוערות שמתלהבות כי הן חושבות שהן כוסיות, או שהן לא כל כך מכוערות אבל בכל זאת מתנהגות לא בהתאם למראה -שונא שאומרים שיתקשרו להודיע אם כן או לא על משהו ובסוף לא מתקשרים בכלל -שונא שלחבר שלי יש אוטו והכל אבל בכל זאת אין לאן ללכת -שונא שזה כל כך קשה ללמוד על סקייטבורד כבר נפלתי כמה פעמים(חלקות משהו ליגה בינ"ל) -שונא שאסור לי לסוע יותר על אופניים :( -שונא רופאים מזדייינים! הבני זונות משחקים אותה חכמים וכלים והכל, לכל תופעה יש להם שם אבל מה, הם לא יכולים לרפא או לעזור בכלום!! אני אומר לכם מאז האנטיביוטיקה הרפואה לא השתפרה בשיט!! -שונא שאני משאיל משהו למישהו מתוך כוונות רק טובות בשיא הרצינות וזה באסה לבקש אותם חזרה וגם שהם לא מחזירים -שונא שמתעלמים ממני -שונא מעשנים -שונא כשאתה קונה משהו מזה מגניב אבל משתמש בו הרבה פחות ממה שציפית שתשתמש בו -שונא את זה שקשה לא לסלוח לחברים -שונא את זה שמפילים הכל עליך למרות שאתה בעצם זה שהתאמץ הכי הרבה וארגן הכל -שונא לאחר -שונא שדברים לא עובדים חלק כמו שצריך, נגיד אופניים שמתחילות לחרוק או רמקולים ואוזניות שעושים רעשים שמסיחים את הדעת לגמרי מהשירים -שונא סקרים, אני יכול להרוג אותם על זה -שונא ללמוד, אני פשוט לא יכול! אני לא יכול להתרכז!! -שונא שאנשים שופטים משהו בגלל פופולריותו כמו המורדים וכוכב נולד שזה פאקינג בולשיט ובא איזה בן זונה ואומר לך שעובדה שזה הצליח, למרות שזה לא אומר כלום כי גם מקרנה הצליח ובסוף כולם שנאו את זה -שונא אנשים בלי כבוד כמו ערסים או שקרנים -שונא שאני נתקע באיזה משחק ונמאס לי לשחק בו אבל בכל זאת אני לא מוחק אותו -שונא בטלנות -שונא כבדים וישים -שונא אנשים בני זונות כאלה מניאקים אבל כאלה מניאקים שאתה מביא להם איזה דיסק או בכלל משהו יותר יקר והם לא שומרים עליו טוב -שונא דכאוניים, למרות שרק לא מזמן יצאתי לגמרי מהדכאון (שאין לי שום מושג על מה הוא היה או למה) -שונא שאין למי להתקשר כשהתקשרת לכולם ולאף אחד אין זין לעשות משהו -שונא כשאחד החברים מתרחק ממך ומסתובב עם אפסים -שונא אנשים שמדרדרים את החברים שלהם -שונא אנשים שמשחקים אותה אוהבים רק סגנון מוזיקה אחד, כי אם יש לך אהבה מסוימת לקצב אז אין שום מצב שלא תאהב שום סגנון אחר -שונא אנשים ששוללים דברים או אנשים סתם ככה כדי לעתצבן -שונא פערי תרבות כמו בפאקינג אזור השרון שמלא אנשים שם מנותקים מהתחת -אוי אני כל כך שונא שמאלנים, איכס אני שונא אותם שונא!!! אני מניח שזה מספיק
-----------------

|