ציטוט: הכותב המקורי Ambience+ ב 2003 /12 /29שונא לשכוח להמשיך עם הSlide כשאתה על הסנובורד ואז לדפוק נפילה קדימה ולנקוע את היד ולבכות לאלוקים.
אתה נחות! מכמה סיבות
אתה עושה סקי באתר בין הכי מחורבנים שהלכתי אליו בחיים שלי! Sestriere, איטליה
פשוט אתר מסריח לגמרי! ועוד סיבה
אתה סנואבורדר
פפט, איזה עליבות נפש.
תלמד: Tinges Val Claret, Killy שבצרפת.
עשיתי סקי המון זמן וגם ניסיתי כמות זמן נכבדה של snowboard ואני קובע ללא ספק שסקי>snowboard.
אולי הסקי בהתחלה איטי, קשה ומשעמם לעומת הסנואבורד הנרכש במהרה אבל לסקי יש יתרונות רבים!
*ההשקעה משתלמת ובסוף אנשים בעלי טכניקה טובה בסקי הרבה יותר מהירים, מדויקים וגולשים הרבה יותר יפה מסנואבורדרים! "קשה באימונים קל בקרב".
*כל בנאדם עם טכניקה טובה בסקי, שיש לו נסיון יגלוש snowboard יותר טוב מבנאדם טוב+ שלמד
snowboard. כל מה שדרוש זה חצי שעה-שעה להמרת הטכניקה ל-snowboard.
אני מדבר מניסיון, אולי בתור בנאדם שתופס את העניינים מהר (בחופשה הראשונה שלי תוך יום עברתי לפרללים) אז קל לי סקי ואז זה גם יותר כיף מ-snowboard אבל אני אומר לך את זה שאני עשיתי ski parks של סנואבורד והתנסיתי כמעט בכל חוויה אפשרית:Ski>snowboard.
אבל מעל הכל:JetSki
פשוט צורת הסקי הכי קשה, מאתגרת, מהירה ומפחידה שהתנסיתי בחיים שלי!
אני אבקש ממך לפנות אלי ב-82538035
אני מחפש אנשים לדבר איתם קצת על סקי וסנואבורדינג.
הכל ברוח טובה, אתה מבין..
אני פשוט נלהב תמיד לדבר על סקי הבעיה שאין ממש עם מי!
----------------- Only when the Reich borders include the very last German, but can no longer guarantee his daily bread, will the moral right to acquire foreign soil arise from the distress of our own people. Their sword will become our plow, and from the tears of war the daily bread of future generations will grow.
Adolf Hitler,Mein Kampf,Volume One:Reckoning,Chapter One:In The House of My Parents
ציטוט: הכותב המקורי Ambience+ ב 2003 /12 /29שונא לשכוח להמשיך עם הSlide כשאתה על הסנובורד ואז לדפוק נפילה קדימה ולנקוע את היד ולבכות לאלוקים.
אתה נחות! מכמה סיבות
אתה עושה סקי באתר בין הכי מחורבנים שהלכתי אליו בחיים שלי! Sestriere, איטליה
פשוט אתר מסריח לגמרי! ועוד סיבה
אתה סנואבורדר
פפט, איזה עליבות נפש.
תלמד: Tinges Val Claret, Killy שבצרפת.
עשיתי סקי המון זמן וגם ניסיתי כמות זמן נכבדה של snowboard ואני קובע ללא ספק שסקי>snowboard.
אולי הסקי בהתחלה איטי, קשה ומשעמם לעומת הסנואבורד הנרכש במהרה אבל לסקי יש יתרונות רבים!
*ההשקעה משתלמת ובסוף אנשים בעלי טכניקה טובה בסקי הרבה יותר מהירים, מדויקים וגולשים הרבה יותר יפה מסנואבורדרים! "קשה באימונים קל בקרב".
*כל בנאדם עם טכניקה טובה בסקי, שיש לו נסיון יגלוש snowboard יותר טוב מבנאדם טוב+ שלמד
snowboard. כל מה שדרוש זה חצי שעה-שעה להמרת הטכניקה ל-snowboard.
אני מדבר מניסיון, אולי בתור בנאדם שתופס את העניינים מהר (בחופשה הראשונה שלי תוך יום עברתי לפרללים) אז קל לי סקי ואז זה גם יותר כיף מ-snowboard אבל אני אומר לך את זה שאני עשיתי ski parks של סנואבורד והתנסיתי כמעט בכל חוויה אפשרית:Ski>snowboard.
אבל מעל הכל:JetSki
פשוט צורת הסקי הכי קשה, מאתגרת, מהירה ומפחידה שהתנסיתי בחיים שלי!
אני אבקש ממך לפנות אלי ב-82538035
אני מחפש אנשים לדבר איתם קצת על סקי וסנואבורדינג.
הכל ברוח טובה, אתה מבין..
אני פשוט נלהב תמיד לדבר על סקי הבעיה שאין ממש עם מי!
אחלה אתר...
לפחות לעומת החרמון שיש בארץ זה פשוט אתר טוב.
היה גם אחלה מזג-האוויר באתר ופשוט היה כיף... אז אולי הוא לא האתר הכי יקר באירופה, אבל זה בהחלט לא הופך אותו להכי מחורבן.
היה לנו אחד בקבוצה שניסה גם סקי וגם סנובורד והוא אמר שסנובורד הרבה יותר קשה. הוא עשה סקי בחרמון עם אבא שלו ואח שלו ואמר שאחרי 3 שעות הוא כבר תפס את כל הקטע והם ירדו מהמדרונות הכי קשים שיש בחרמון.
ככה שכל הקטע של מה יותר קל, סנובורד או סקי, זה לגמרי אישי ולא קשור לשום דבר אחר.
הכל טעם אישי...
אולי לך יותר כיף סקי ולי יהיה יותר כיף סנובורד... מזה משנה לעזאזל? ולמה אתה מנסה כ"כ בכוח להוכיח לי שאחד יותר "טוב" מהשני.
כמו להשוות בין כדורגל לכדרוסל... פשוט כיף מסוג אחר.
אנשים שלומדים סקי גולשים הרבה יותר יפה מאנשים שלומדים סנובורד!? WTF?! מזאת היציאה הזאת?!
אנשים שאוכלים במבה אוכלים אותה הרבה יותר יפה מאשר אנשים שאוכלים ביסלי...
----------------- Only when the Reich borders include the very last German, but can no longer guarantee his daily bread, will the moral right to acquire foreign soil arise from the distress of our own people. Their sword will become our plow, and from the tears of war the daily bread of future generations will grow.
Adolf Hitler,Mein Kampf,Volume One:Reckoning,Chapter One:In The House of My Parents
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2003 /12 /29אתה גזען עלוב.
אתה מעליב את כולם.
אמן ייפול עליך מחר צועני.
לא ידעתי ש-Snowboarders הם גזע.
כמו שאמרתי זה היה בצחוק, ולרגע שכחתי שאני לא עם חברים שלי אלא בפורום.
אז Ambience אני מבקש סליחה.
ווארליקס, עדיף שתסתום ת'פה, אתה מנסה לתפוס פה טרמפ על טעות שנעשתה בצורה חד-פעמית ולא כמו הטעויות שלך שנובעות מטימטום ותפיסת חיים מעוותת.
גם לי היה קול של בחורה שהייתי קטן,עכשיו כולם מבלבלים את הקול שלי עם של אבא שלי ואחי הגדול...
אתה נחות.
ואם אתה רוצה להשוות גודל זין אז הנה לך וציקה לך: אותי לא מבלבלים עם אבא שלי (למרות שיש לו חתיכת בס) כי לי יש יותר בס מלו. אז לך תפליץ כבשים ותפתח טאקט.
-----------------
אני סאני סאני התותח שעושה כאן בלגן ושכל הכושונים יזהרו כי בלינץ' יבוא יומם.
ציטוט: הכותב המקורי sany_black ב 2003 /12 /31אתה נחות.
ואם אתה רוצה להשוות גודל זין אז הנה לך וציקה לך: אותי לא מבלבלים עם אבא שלי (למרות שיש לו חתיכת בס) כי לי יש יותר בס מלו. אז לך תפליץ כבשים ותפתח טאקט.
די לבכות,צוחקים איתך מה אתה נפגע? נראה לי שאתה הוא זה שצריך לפתח טאקט פה...
די לבכות,צוחקים איתך מה אתה נפגע? נראה לי שאתה הוא זה שצריך לפתח טאקט פה...
בואנה יא שמוק. קראתי מספר פוסטים שלך שהם כל כך מפגרים שלא ידעתי אם לבכות או לצחוק והתאפקתי, לא הוצאתי מילה אבל כאן מסכן הילד. הוא גם ככה מדוכא מזה ואתה בא להוריד אותו עוד יותר. ובראסמי תפתח טאקט, זה יעזור לך בחיים. וחוץ מזה אם תמשיך ליהיות שמוק תהפוך ליהיות הראל עילם ואף אחד לא רוצה עוד מפלץ כזה בעולם.
-----------------
אני סאני סאני התותח שעושה כאן בלגן ושכל הכושונים יזהרו כי בלינץ' יבוא יומם.