שונא את אוסם המזדיינת על זה שהם לא מייצרים יותר את החטיף הקדוש "דקדפים"! שישרפו אמן בתוך מיכלי הבמבה שלהם.... זה היה חטיף כזה טעים ונראה לי שאני היחיד שקניתי אותו (והרבה מאוד.....) ומימנתי להם את ייצורו. אבל אז אלוהים שיושב למעלה בשמיים החליט לזרוק אותי לחרא! אני זוכר איך לקחתי מהמדף את הקופסא האחרונה שונא שכשאני וחבר שלי נכנסים לצרות על דבר שלא עשינו בגלל כמה ילדות שאפילו לא יודעות מי אנחנו וכשמורה עושה בירוו אז חבר שלי רק מכניס אותנו ליותר צרות ואחר כך צוחק על זה. שונא להיות תקוע בעבודה בזוגות בפיזיקה עם חבר שלי שלא יודע כלום במקצוע(וגם אני). שונא לגלות בסוף יום לימודים שהמנעול של הלוקר שלי היה פתוח כל הזמן כי שכחתי לנעול אותו טוב. שונא שמורים למקצועות שיש אותם כל חודש מבקשים להביא דברים בלי ניתנים להשגה ואז בסוף כשאתה משיג אותם יחד עם עוד איזה 10 ילדים אז המורה אומר להביא אותם לשיעור הבא למרות שהוא יודע שזה להיום! שונא לשמוע מוזיקה וכל הזמן קוראים לך! שונא ללכת לבריכה של הטכניון ולראות אלפי דוסים מסתובבים ליד הקמפוס-מה הם עושים שם?!??! הרי בשבילם זה מקום מלא טומעה... שונא להגיע לביצפר ולראות אלפי ילדים ליד השער כי הם יוצאים טיול. שונא את המורות האלה שאם קיבלת ציון רע במבחן ויש למורה טעויות חמורות בבדיקה הן לא יעלו לך אפילו נקודה אחת ועוד יוכיחו לך ש 1+1=3 שונא שאם נוסעים לטיול ביצפר ואתה היחיד שמתתתתתת לחרבן ואתה פשוט חיבב לבקש מהמורה שתגיד לנהג לעצור וכל הכיתה תתקע ותרד עליך אחר כך על כמה זמן אתה מחרבן(בד''כ זה 2 דקות במצב של לחץ). שונא כשאין אוטובוס לקניון שאתה רוצה להגיע אליו ואם יש אז אתה אף פעם לא נסעת בו והוא מגיע רק כל שעה. שונא להגיע לביצפר ולראות בתוך הכיתה מורה שמדברם עם כמה ילדים. שונא את המורה שלי לתנ''ך. שונא את האנשים האידיוטים האלה שלא יפסיקו בחיים לרדת עליך וזה לא מצחיק ולא מעליב והם נמצאים לבד ופשוט מראים איזה אנשים רעים ואידיוטים הם כי אף אחד לא מתייחס לברים שהם אומרים. שונא את המורות שמנסות לשדך בנים ובנות.....למה לא מפטרים אותן???
-----------------

|