Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום היחסים של Vgames > מה אתם אומרים על המצב הבא.
תגובות : 27
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 20/08/2005 05:48:21
תגובה אחרונה: 02/09/2005 11:01:31

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Lord Fenix
20/08/2005 05:48:21 #1

לחברה שלי הייתה יום הולדת,והיה לי קשה נורא לחשוב מה לקנות לה...

בסופו של דבר חשבתי על "מתנה" נחמדה.

זה לא בדיוק מתנה...אלה יותר ארוחת כיף כזאת

עשיתי פינקיקים וקצפת עם תותים וגם קניתי את הגלידה הממש ממש טעימה הזאת(ברח לי השם שלה גוד דמט).

בסופו של יום הלכתי איתה הביתה ובשלב מסוים היא אומרת לי "אתה שם לב שמשהו לא בסדר",לא הבנתי במה בדיוק מדובר...ושאלתי אותה.

והיא אמרה לי שלא קניתי לה שום מתנה =\

הרגשתי מבולבל...וגם הרגשתי מאוד מאוד רע,היא עשתה לי מזה סיפור לא ממש יפה...והיא טוענת שהיה צריך להיות אפילו משהו קטן שהוא חומרי.

כמובן שבגלל כל הבכי שלה אז באמת הרגשתי חרא ואשם,אבל אחרי שחזרתי הביתה חשבתי לעצמי שמה שעשיתי היה תכלס בסדר,וחשבתי על זה מהצד שלי.

אני הייתי מרוצה מאוד אם היו עושים לי דבר כזה P=

אז אני פשוט חייב לשמוע מה אנשים אחרים חושבים.

-----------------

DOH!!!!!

MY ASS IS ON FIRE

MMMMMMMMMMMMMMMMM...MRASHMELO

אווטאר
Lord Fenix
משתמש רגיל
רשום מ- 23/03/2004
בקרו בעמוד הבית של Ambience+ ציטוט Ambience+
20/08/2005 05:56:36 #2

שמע, מתנות בדוגרי זה כן משהו שהוא כזה טאבו ובאיזשהו מקום חייבים לעשות.. אבל בתכל'ס היא לא הייתה צריכה להתחיל לבכות והכל ולגרום לך להרגיש כמו חרא, כי סה"כ זה לא כאילו שכחת את היומולדת שלה (עשית לה פיקניק והכל..), אלא רק אין מתנה, שזה באמת חומרי לחלוטין.
בסדר, תקנה לה מתנה וזהו אני מניח.. אתה לא לגמרי בסדר, אבל סה"כ אתה גם לא חרא. (היית חרא אם למשל היית שוכח)

נ.ב

בן אנד ג'ריס.

נ.ב 2

בהצלחה עם זה אחי.. =]

עריכה: ידידה שלי: "הוא היה בסדר גמור", "היא סתם אהבלה".

-----------------

"Under floorboards
It's hard to fly a kite
Underwater
My cigarettes won't light
Standing in the shade
I'm getting frostbite"

Porcupine Tree - Stranger by the Minute

Audioscrobbler

אווטאר
Ambience+
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט imris
20/08/2005 08:59:11 #3
פףףף איזה אהבלה באמת
אני לא מבין גדול בבנות אבל זה נשמע לי די מטומטם, אם כבר היא ממש ציפתה למתנה והתאכזבה שלא הבאת לה אבל להתחיל לבכות ולגרום לך להרגיש כמו חרא אחרי מה שעשית זה כבר ממש מגעיל.

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Lord Fenix
20/08/2005 12:54:14 #4

אני רק רוצה לציין שעשיתי פינקיקים(אולי אני מתבלבל ולא רושמים את זה ככה?)...האוכל...לא פיקניק O_o

זה היה אצלי בבית.

-----------------

DOH!!!!!

MY ASS IS ON FIRE

MMMMMMMMMMMMMMMMM...MRASHMELO

אווטאר
Lord Fenix
משתמש רגיל
רשום מ- 23/03/2004
ציטוט FoxHound
20/08/2005 14:18:56 #5
פנקייקים, לא פינקיקים.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Jewish Soprano
20/08/2005 16:36:01 #6

תקנה לה מחדד.

-----------------

אווטאר
Jewish Soprano
משתמש רגיל
רשום מ- 10/08/2004
ציטוט Fixxxer
20/08/2005 16:50:00 #7
מתנה זה משהו סימלי כזה בימי הולדת.. היית יכול לעשות גם את זה וגם את מתנה.
אבל היא לקחה את זה קשה מדי ולא הייתה צריכה לגרום לך להרגיש כמו חרא..

תקנה לה מתנה, תגיד שאתה מצטער וכו' או משהו כזה, וזה יעבור לה.

-----------------
‎Shoe-Horn-'O'-Plenty ‎(07:14 PM)‎ : תנסה כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות

אווטאר
Fixxxer
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Grand master Alon
20/08/2005 17:27:45 #8
פחחח זרוק ת'נקבה. אם היא היתה עושה לי כאלה סצנות, לא הייתי מדבר איתה בחיים. סה"כ מתנה. אפשר לחשוב שכחת את יום ההולדת שלה.
נשים...

-----------------

"I don't want to live anyway, not in a stinking world like this."

- "Oh? And what's so stinking about it?"

אווטאר
Grand master Alon
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
21/08/2005 01:17:35 #9

תגיד לי, מה זה פה? החברה שלך בת 14 או 15? מה זה הבולשיט הזה?

דבר ראשון, אם החברה שלך באה ודורשת ממך משהו חומרי..היא ילדה קטנה שצריכה להתבגר ולצאת מעולם האגדות. אתה הכנת לה משהו שחשבת שישמח אותה, והשקעת בו במה ידיך.

ותכל'ס, מה זה החומריות הזאת? מה יותר יפה? משהו שקנית בחנות פיצ'יפקעס עם כסף? או משהו שהשקעת בו מחשבה וכוונה, והכנת בעצמך? החברה שלך פשוט ילדותית ברמות.

כמו שהחברה שלי אומרת, לא אכפת לה מהקטע החומרי, היא רק רוצה שיראו לה שאכפת, בכל צורה אפשרית. מבחינתה שלא יעלה שקל, היא רק רוצה לדעת שלא לוקחים אותה כמובן מאליו. וזה מה שחשוב תכל'ס. אם היא אוהבת אותך, היא לא צריכה לדרוש ממך שטויות חומריות. ולהתלונן על זה שעשית לה משהו מיוחד שחשבת שיהיה רומנטי ומשמח, מי מתלונן על כזה דבר ועוד דורש מתנה חומרית?! פשוט גועל נפש. התנהגות של איזו ילדה צפונית מלוקקת בת 14.

אני אומר, אין לך על מה להתנצל ועל מה לפצות אותה. מה היא רוצה? אותך ואת האהבה שלך? או את המזכרות שתביא לה? מה היא אלוהים? צריך להקריב לה למזבח מנחות? או פשוט להראות לה שאוהבים אותה בדרך שנראית הנכונה ביותר? אפשר לחשוב שזילזלת בה.

אני אומר, דפוק לה שטיפה, אם יש לה בעיה, שתלך לצאת עם איזה ילד נכה שיתן לה כל הזמן דובונים קטנים וכריות לב.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
בקרו בעמוד הבית של vaxsgbstpac-hibgdk ציטוט vaxsgbstpac-hibgdk
21/08/2005 09:50:52 #10
ציטוט: הכותב המקורי Ambience+ ב 2005 /08 /20

שמע, מתנות בדוגרי זה כן משהו שהוא כזה טאבו ובאיזשהו מקום חייבים לעשות..

אני חושב שהתבלבלת עם המילה.

-----------------

יהי זכרו ברוך.

אווטאר
vaxsgbstpac-hibgdk
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Blingbling
21/08/2005 21:41:54 #11
אממ וכדי לאזן מעט את התגובות אני חושב שהיית צריך להשתמש בקצת יותר דמיון ולעשות איזה פיקניק על החוף או בפארק,לא משנה רק לא בבית,זה עדיין לא אומר שהיא לא יצאה ילדותית ואהבלה,אבל אולי ככה היא היתה יוצאת קצת בתחושה שיותר השקעת בה (למרות שבטח גם אז היא היתה מצפה לאיזו מתנה בסוף,אבל לפחות אתה היית יוצא עוד יותר בסדר:)).

-----------------

אווטאר
Blingbling
משתמש רגיל
רשום מ- 06/11/2004
ציטוט migo
25/08/2005 06:47:09 #12

אם זה היה קורה לי הייתי מתלבט בין 2 מתנות:

רימון יד וביצת הפתעה של קינדר, בשני המקרים היא תבין שהיא יצאה מעפנה.

-----------------

When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?

"OZ"

אווטאר
migo
משתמש רגיל
רשום מ- 12/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Morbid Angel ציטוט Morbid Angel
26/08/2005 03:42:30 #13

ביצת קינדר זה רעיון אדיר!!!

אם יש לה טיפה שכל בראש היא תבין עד כמה היא יצאה פה קצת אהבלה אחרי שתכניס לה אותה עם ביצת קינדר!

-----------------

I'll tell you a secret. Something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment might be our last. Everything is more beautiful because we're doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again. "

ACHILLES

אווטאר
Morbid Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט jedi
26/08/2005 16:30:18 #14
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /08 /21

תגיד לי, מה זה פה? החברה שלך בת 14 או 15? מה זה הבולשיט הזה?

דבר ראשון, אם החברה שלך באה ודורשת ממך משהו חומרי..היא ילדה קטנה שצריכה להתבגר ולצאת מעולם האגדות. אתה הכנת לה משהו שחשבת שישמח אותה, והשקעת בו במה ידיך.

ותכל'ס, מה זה החומריות הזאת? מה יותר יפה? משהו שקנית בחנות פיצ'יפקעס עם כסף? או משהו שהשקעת בו מחשבה וכוונה, והכנת בעצמך? החברה שלך פשוט ילדותית ברמות.

כמו שהחברה שלי אומרת, לא אכפת לה מהקטע החומרי, היא רק רוצה שיראו לה שאכפת, בכל צורה אפשרית. מבחינתה שלא יעלה שקל, היא רק רוצה לדעת שלא לוקחים אותה כמובן מאליו. וזה מה שחשוב תכל'ס. אם היא אוהבת אותך, היא לא צריכה לדרוש ממך שטויות חומריות. ולהתלונן על זה שעשית לה משהו מיוחד שחשבת שיהיה רומנטי ומשמח, מי מתלונן על כזה דבר ועוד דורש מתנה חומרית?! פשוט גועל נפש. התנהגות של איזו ילדה צפונית מלוקקת בת 14.

אני אומר, אין לך על מה להתנצל ועל מה לפצות אותה. מה היא רוצה? אותך ואת האהבה שלך? או את המזכרות שתביא לה? מה היא אלוהים? צריך להקריב לה למזבח מנחות? או פשוט להראות לה שאוהבים אותה בדרך שנראית הנכונה ביותר? אפשר לחשוב שזילזלת בה.

אני אומר, דפוק לה שטיפה, אם יש לה בעיה, שתלך לצאת עם איזה ילד נכה שיתן לה כל הזמן דובונים קטנים וכריות לב.

מסכים עם כל מילה.

אם היא בכתה לך אז היא לא שווה את זה. אבל אני לא רוצה לעודד אותך לעזוב את החברה שלך כי אני לא מכיר אותה. בכל אופן, אני מציע לך כן לקנות לה מתנה, אבל לא מתנה שתפצה על זה ששכחת, אלא מתנה שבכל זאת היית קונה, וסה''כ תכתוב בברכה שאתה מצטער שלא נתת לה לפני כן ותצרף וופל או משהו...לא להפוך את זה לטרגדיה. בת כמה חברה שלך באמת?

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של חתוליס ציטוט חתוליס
30/08/2005 12:19:40 #15

ת'אמת? אני מבין אותה.
בתכלס, להכין פנקייקים עם קצפת זה לא השקעה כזאת גדולה. אני מכין לעצמי פנקייקים כל בוקר, בגלל זה אני גם נראה כמו שאני נראה. אבל לא על זה אנחנו מדברים, נכון? ;)

אם היית מכין לה משהו גדול שדורש השקעה רצינית, אז בטח שלא צריך משהו מעבר. אבל בתכלס, פנקייקים זה 10 דקות עבודה. זה כאילו אתה "חיפפת". אם הייתי מקבל "מתנה" שכזאת מחברה שלי, בטח הייתי חושב "אז לא היה לה כסף לקנות לי איזה משהו קטן, אבל גם לא היה לה כוח להכין לי משהו נחמד.  אהא". בדרך כלל שאנשים מכינים מתנה ולא קונים אחת, אז הם יושבים על זה איזה שעה-שעתיים לפחות. בקיצור, לא השקעת.

כמובן שאני לא מצדיק את הבכי וההקצנה שלה, אבל אני מסוגל להבין אותה. אני גם לא מאשים אותך, אתה בסה"כ גבר שעיר פרמיטיב וחסר רגישות. למעשה, כולכם כאלה ;)

-----------------

חתוליס
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Sagist
30/08/2005 19:37:13 #16

אם כבר, אז גם לי יש שאלת "מה הייתם עושים במצב הבא":

אתם בדייט (נגיד שלישי, או שני) יושבים על אחד מחופי ת"א, שעת ערב, רוח נעימה, השיחה זורמת. לפתע פתאום מגיח משום מקום איזה מישהו עם זרי פרחים, ומציע לכם ורד ב-10 שקל (10!!!11), כדי שתיתנו אותו לבת זוגתכם. עכשיו הדילמה:

מצד אחד, כוס אמק הבנאדם הזה, שבטח מחפש זוגות בגלל שהוא יודע שלבחורים לא יהיה נעים לסרב לפרח מול בת הזוג שלהם. אני שונא את האנשים האלה שמנצלים את המצבים האלה - ככה שאין שום סיכוי שאני אקנה פרח מסריח ב-10 שקל (10!!!11) רק בגלל שלא נעים לי מהבת זוג.

מצד שני, באמת לא נעים לסרב מולה, כאילו אני לא מוכן להוציא בשבילה 10 שקל לפרח.

בקיצור, מה הייתם עושים?

עריכה: המצב הנ"ל התרחש לפני זמן רב, ככה שמה שתגידו לא ישנה. אני את הבחירה שלי (הלא נכונה, אגב...) כבר עשיתי...

-----------------

אווטאר
Sagist
מנהל הפורום
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Khellendros
30/08/2005 19:50:22 #17
היית יכול לפחות להגיד מה הייתה הבחירה שלך ולמה היא לא הייתה נכונה :X

-----------------

All work and no play makes Jack a dull boy.

ALL WORK AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY.

alll          work        and        no       play     makes        jack      a      dull     boy.

.yob llud a kcaJ sekam yalp on dna krow lla

All Work And

No Play Makes

Jack A Dull Boy.

אווטאר
Khellendros
משתמש רגיל
רשום מ- 21/04/2004
ציטוט קאריוס ובקטוס
30/08/2005 19:54:55 #18

אני אישית הייתי קונה לה את הורד בלי לחשוב יותר מדי.. במקרה הזה ורד אחד יכול להחשב בעיניה כמו זר פרחים מינוס הבלאגן וההסחבות והבחור שמוכר את הורדים עושה עסק לא רע אז מי אני שאכעס עליו. כל אחד מנסה להביא כסף טוב במינימום השקעה ונשמע שהוא מצא רעיון טוב. והכי חשוב: אין מישהי שלא תרצה שתקנה לה את הפרח בגלל המחיר :\

-----------------

אווטאר
קאריוס ובקטוס
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Assaf
30/08/2005 20:19:40 #19

בהתחשב בכך שורד רגיל עולה 8 ש"ח בכל חנות פרחים... אז זה אפילו לא גניבה ממש.

-----------------

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Fixxxer
30/08/2005 20:29:00 #20
זה כולה 10 ש''ח, הייתי קונה בכיף.. בחנויות שעברתי בהם ורד עלה לרוב 7-8 ש''ח בכל מקרה..

-----------------
‎Shoe-Horn-'O'-Plenty ‎(07:14 PM)‎ : תנסה כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות

אווטאר
Fixxxer
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Sagist
30/08/2005 21:00:15 #21

אני לא בטוח שזה היה ורד, אולי זה היה סתם פרח. לא זוכר, עבר זמן. אה, ח"ח לכם שאתם יודעים את התעריפים המדויקים של פרחים.   

נו טוף, אני מניח שאתם צודקים. אם ככה באמת עשיתי את הבחירה הלא-נכונה. אמרתי לא....   

-----------------

אווטאר
Sagist
מנהל הפורום
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט jedi
31/08/2005 21:31:44 #22

זה תלוי. אם הורד היה עולה חמש שקל הייתי קונה 2   

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט ~masha~
31/08/2005 22:52:39 #23

אני תקטעים המטומטמים האלה שונאת.

חבר שלי לשעבר רצה עוד לשלם ואמרתי לו שלא.

יום אחד למשל אני מוצאת פרח על המיטה שלי, הוא קטף אותו מאיפשהו וזה לא ורד אדום אבל המחווה הקטנה הזאת בתוספת פתק למשל שווה כל כך הרבה יותר.

אני, באופן אישי, רוצה שהבנזוג שלי יראה מדיי פעם קצת השקעה אבל דווקא על השטויות האלה שמנסים לדחוף לך כדיי להרוויח עלייך אני לא מוכנה..

-----------------

אווטאר
~masha~
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2005
ציטוט migo
02/09/2005 00:47:56 #24

שגיא, וואלה גם אני לא הייתי קונה. הייתי משחק אותה שאני לא מדברת עברית ורק רוסית מבינה אני. קטע חזק דווקא. ואם אשכרה מישהי נעלבה מזה, אז היא לא שווה כלום.

-----------------

When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?

"OZ"

אווטאר
migo
משתמש רגיל
רשום מ- 12/11/2003
ציטוט Shadow & Flame
02/09/2005 04:20:38 #25
ציטוט: הכותב המקורי Sagist ב 2005 /08 /30

אני לא בטוח שזה היה ורד, אולי זה היה סתם פרח. לא זוכר, עבר זמן. אה, ח"ח לכם שאתם יודעים את התעריפים המדויקים של פרחים.   

נו טוף, אני מניח שאתם צודקים. אם ככה באמת עשיתי את הבחירה הלא-נכונה. אמרתי לא....   

טוב מאוד עשית! למה שתבזבז כסף על הכלבתא הקטנה בפגישה השלישית? שתלך תחפש מי ינענע אותה עם הפרח המפגר הזה שלה. לא מבזבזים כסף על בחורות לפני חצי שנה ביחד במקרה הטוב (המחמירים אומרים שנה). וגם, אגב, זאת דרך מאוד יעילה לנער ממך בחורות חומרניות או נצלניות ולראות מי מעוניינת בך באמת ומי לא.

-----------------

אווטאר
Shadow & Flame
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>פורום היחסים של Vgames > מה אתם אומרים על המצב הבא.
תגובות : 27
עמוד :  מתוך 2
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Lord Fenix
נכתב ב: 20/08/2005 05:48:21
תגובה אחרונה: 02/09/2005 11:01:31

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום