שמע, מתנות בדוגרי זה כן משהו שהוא כזה טאבו ובאיזשהו מקום חייבים לעשות.. אבל בתכל'ס היא לא הייתה צריכה להתחיל לבכות והכל ולגרום לך להרגיש כמו חרא, כי סה"כ זה לא כאילו שכחת את היומולדת שלה (עשית לה פיקניק והכל..), אלא רק אין מתנה, שזה באמת חומרי לחלוטין. בסדר, תקנה לה מתנה וזהו אני מניח.. אתה לא לגמרי בסדר, אבל סה"כ אתה גם לא חרא. (היית חרא אם למשל היית שוכח)
נ.ב
בן אנד ג'ריס.
נ.ב 2
בהצלחה עם זה אחי.. =]
עריכה: ידידה שלי: "הוא היה בסדר גמור", "היא סתם אהבלה".
-----------------
"Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarettes won't light Standing in the shade I'm getting frostbite"
פףףף איזה אהבלה באמת אני לא מבין גדול בבנות אבל זה נשמע לי די מטומטם, אם כבר היא ממש ציפתה למתנה והתאכזבה שלא הבאת לה אבל להתחיל לבכות ולגרום לך להרגיש כמו חרא אחרי מה שעשית זה כבר ממש מגעיל.
תגיד לי, מה זה פה? החברה שלך בת 14 או 15? מה זה הבולשיט הזה?
דבר ראשון, אם החברה שלך באה ודורשת ממך משהו חומרי..היא ילדה קטנה שצריכה להתבגר ולצאת מעולם האגדות. אתה הכנת לה משהו שחשבת שישמח אותה, והשקעת בו במה ידיך.
ותכל'ס, מה זה החומריות הזאת? מה יותר יפה? משהו שקנית בחנות פיצ'יפקעס עם כסף? או משהו שהשקעת בו מחשבה וכוונה, והכנת בעצמך? החברה שלך פשוט ילדותית ברמות.
כמו שהחברה שלי אומרת, לא אכפת לה מהקטע החומרי, היא רק רוצה שיראו לה שאכפת, בכל צורה אפשרית. מבחינתה שלא יעלה שקל, היא רק רוצה לדעת שלא לוקחים אותה כמובן מאליו. וזה מה שחשוב תכל'ס. אם היא אוהבת אותך, היא לא צריכה לדרוש ממך שטויות חומריות. ולהתלונן על זה שעשית לה משהו מיוחד שחשבת שיהיה רומנטי ומשמח, מי מתלונן על כזה דבר ועוד דורש מתנה חומרית?! פשוט גועל נפש. התנהגות של איזו ילדה צפונית מלוקקת בת 14.
אני אומר, אין לך על מה להתנצל ועל מה לפצות אותה. מה היא רוצה? אותך ואת האהבה שלך? או את המזכרות שתביא לה? מה היא אלוהים? צריך להקריב לה למזבח מנחות? או פשוט להראות לה שאוהבים אותה בדרך שנראית הנכונה ביותר? אפשר לחשוב שזילזלת בה.
אני אומר, דפוק לה שטיפה, אם יש לה בעיה, שתלך לצאת עם איזה ילד נכה שיתן לה כל הזמן דובונים קטנים וכריות לב.
אממ וכדי לאזן מעט את התגובות אני חושב שהיית צריך להשתמש בקצת יותר דמיון ולעשות איזה פיקניק על החוף או בפארק,לא משנה רק לא בבית,זה עדיין לא אומר שהיא לא יצאה ילדותית ואהבלה,אבל אולי ככה היא היתה יוצאת קצת בתחושה שיותר השקעת בה (למרות שבטח גם אז היא היתה מצפה לאיזו מתנה בסוף,אבל לפחות אתה היית יוצא עוד יותר בסדר:)).
רימון יד וביצת הפתעה של קינדר, בשני המקרים היא תבין שהיא יצאה מעפנה.
-----------------
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
אם יש לה טיפה שכל בראש היא תבין עד כמה היא יצאה פה קצת אהבלה אחרי שתכניס לה אותה עם ביצת קינדר!
-----------------
I'll tell you a secret. Something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment might be our last. Everything is more beautiful because we're doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again. "
תגיד לי, מה זה פה? החברה שלך בת 14 או 15? מה זה הבולשיט הזה?
דבר ראשון, אם החברה שלך באה ודורשת ממך משהו חומרי..היא ילדה קטנה שצריכה להתבגר ולצאת מעולם האגדות. אתה הכנת לה משהו שחשבת שישמח אותה, והשקעת בו במה ידיך.
ותכל'ס, מה זה החומריות הזאת? מה יותר יפה? משהו שקנית בחנות פיצ'יפקעס עם כסף? או משהו שהשקעת בו מחשבה וכוונה, והכנת בעצמך? החברה שלך פשוט ילדותית ברמות.
כמו שהחברה שלי אומרת, לא אכפת לה מהקטע החומרי, היא רק רוצה שיראו לה שאכפת, בכל צורה אפשרית. מבחינתה שלא יעלה שקל, היא רק רוצה לדעת שלא לוקחים אותה כמובן מאליו. וזה מה שחשוב תכל'ס. אם היא אוהבת אותך, היא לא צריכה לדרוש ממך שטויות חומריות. ולהתלונן על זה שעשית לה משהו מיוחד שחשבת שיהיה רומנטי ומשמח, מי מתלונן על כזה דבר ועוד דורש מתנה חומרית?! פשוט גועל נפש. התנהגות של איזו ילדה צפונית מלוקקת בת 14.
אני אומר, אין לך על מה להתנצל ועל מה לפצות אותה. מה היא רוצה? אותך ואת האהבה שלך? או את המזכרות שתביא לה? מה היא אלוהים? צריך להקריב לה למזבח מנחות? או פשוט להראות לה שאוהבים אותה בדרך שנראית הנכונה ביותר? אפשר לחשוב שזילזלת בה.
אני אומר, דפוק לה שטיפה, אם יש לה בעיה, שתלך לצאת עם איזה ילד נכה שיתן לה כל הזמן דובונים קטנים וכריות לב.
מסכים עם כל מילה.
אם היא בכתה לך אז היא לא שווה את זה. אבל אני לא רוצה לעודד אותך לעזוב את החברה שלך כי אני לא מכיר אותה. בכל אופן, אני מציע לך כן לקנות לה מתנה, אבל לא מתנה שתפצה על זה ששכחת, אלא מתנה שבכל זאת היית קונה, וסה''כ תכתוב בברכה שאתה מצטער שלא נתת לה לפני כן ותצרף וופל או משהו...לא להפוך את זה לטרגדיה. בת כמה חברה שלך באמת?
ת'אמת? אני מבין אותה. בתכלס, להכין פנקייקים עם קצפת זה לא השקעה כזאת גדולה. אני מכין לעצמי פנקייקים כל בוקר, בגלל זה אני גם נראה כמו שאני נראה. אבל לא על זה אנחנו מדברים, נכון? ;)
אם היית מכין לה משהו גדול שדורש השקעה רצינית, אז בטח שלא צריך משהו מעבר. אבל בתכלס, פנקייקים זה 10 דקות עבודה. זה כאילו אתה "חיפפת". אם הייתי מקבל "מתנה" שכזאת מחברה שלי, בטח הייתי חושב "אז לא היה לה כסף לקנות לי איזה משהו קטן, אבל גם לא היה לה כוח להכין לי משהו נחמד. אהא". בדרך כלל שאנשים מכינים מתנה ולא קונים אחת, אז הם יושבים על זה איזה שעה-שעתיים לפחות. בקיצור, לא השקעת.
כמובן שאני לא מצדיק את הבכי וההקצנה שלה, אבל אני מסוגל להבין אותה. אני גם לא מאשים אותך, אתה בסה"כ גבר שעיר פרמיטיב וחסר רגישות. למעשה, כולכם כאלה ;)
אם כבר, אז גם לי יש שאלת "מה הייתם עושים במצב הבא":
אתם בדייט (נגיד שלישי, או שני) יושבים על אחד מחופי ת"א, שעת ערב, רוח נעימה, השיחה זורמת. לפתע פתאום מגיח משום מקום איזה מישהו עם זרי פרחים, ומציע לכם ורד ב-10 שקל (10!!!11), כדי שתיתנו אותו לבת זוגתכם. עכשיו הדילמה:
מצד אחד, כוס אמק הבנאדם הזה, שבטח מחפש זוגות בגלל שהוא יודע שלבחורים לא יהיה נעים לסרב לפרח מול בת הזוג שלהם. אני שונא את האנשים האלה שמנצלים את המצבים האלה - ככה שאין שום סיכוי שאני אקנה פרח מסריח ב-10 שקל (10!!!11) רק בגלל שלא נעים לי מהבת זוג.
מצד שני, באמת לא נעים לסרב מולה, כאילו אני לא מוכן להוציא בשבילה 10 שקל לפרח.
בקיצור, מה הייתם עושים?
עריכה: המצב הנ"ל התרחש לפני זמן רב, ככה שמה שתגידו לא ישנה. אני את הבחירה שלי (הלא נכונה, אגב...) כבר עשיתי...
אני אישית הייתי קונה לה את הורד בלי לחשוב יותר מדי.. במקרה הזה ורד אחד יכול להחשב בעיניה כמו זר פרחים מינוס הבלאגן וההסחבות והבחור שמוכר את הורדים עושה עסק לא רע אז מי אני שאכעס עליו. כל אחד מנסה להביא כסף טוב במינימום השקעה ונשמע שהוא מצא רעיון טוב. והכי חשוב: אין מישהי שלא תרצה שתקנה לה את הפרח בגלל המחיר :\
שגיא, וואלה גם אני לא הייתי קונה. הייתי משחק אותה שאני לא מדברת עברית ורק רוסית מבינה אני. קטע חזק דווקא. ואם אשכרה מישהי נעלבה מזה, אז היא לא שווה כלום.
-----------------
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
אני לא בטוח שזה היה ורד, אולי זה היה סתם פרח. לא זוכר, עבר זמן. אה, ח"ח לכם שאתם יודעים את התעריפים המדויקים של פרחים.
נו טוף, אני מניח שאתם צודקים. אם ככה באמת עשיתי את הבחירה הלא-נכונה. אמרתי לא....
טוב מאוד עשית! למה שתבזבז כסף על הכלבתא הקטנה בפגישה השלישית? שתלך תחפש מי ינענע אותה עם הפרח המפגר הזה שלה. לא מבזבזים כסף על בחורות לפני חצי שנה ביחד במקרה הטוב (המחמירים אומרים שנה). וגם, אגב, זאת דרך מאוד יעילה לנער ממך בחורות חומרניות או נצלניות ולראות מי מעוניינת בך באמת ומי לא.