יצאתם למועדון/פאב/בר (מחקו את המיותר), מלווים בחבר אחד. רוקדים/שותים/שניהם(מחקו שוב את המיותר) בשלב כלשהו, מישהי באה אליכם ואומרת שחברה שלה ככה וככה עליכם. מה אתם עושים? עוזבים את החבר שלכם שיהיה לבד והולכים לבחורה? נשארים איתו ואומרים לה ללכת לחפש תחברים שלה?
יש למישהו פתרון למצב הזה?! (חוץ מלצאת עם יותר מחבר אחד)
יש לציין שמדובר בחבר טוב, ולא סתם אחד שאתם מכירים יומיים, ואתם יודעים שלבד הוא ממש לא יהנה.
-----------------
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
וואלה, הייתי מעדיף שילך איתה, כי אז אני יודע שאני גם חופשי מהבחינה הזאת.
בכל מקרה לדעתי בנות באות והולכות, חברים זה מה שיהיה איתך תמיד בגלל זה אני מעדיף להשאר למשל איתו ושהוא יהנה מאשר שרק אני.
זה הגיע למצב שהחברות של אותה בחורה שאלו אותי אם אני הומו. כמעט בכיתי מרוב צחוק שם.
-----------------
When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?
בתקופת יובש רצינית החבר אמור להתנדב להתחפף כי הוא בטח יודע שנהיית בן-ז**ה מעצבן, שמסתכל יותר מדי על אחותו הקטנה/גדולה, בגלל מחסור חמור בסקס. מצד שני, אם מדובר כאן על תקופה טובה, תקופת גשמים, שבה כל יבול מרביץ, והיא לא גלית גוטמן או הילה נחשון, אז כן - חברים לא נוטשים.
Quote: הכותב המקורי Just a Pitbull ב 2005 /09 /17<br><p><font face="1" size="3">אממ.. אם הייתי מחפש מישהי וכו' הייתי הולך עם הבחורה, בסה''כ החבר אמור להבין אותי..<br />זאת אומרת אם המצב היה הפוך הייתי מעדיף שהוא ילך איתה..<br /></font></p>
זה לא שאני מחפש הבנה של החבר. אני פשוט רוצה לדעת מהו הדבר הנכון לעשות, לא מה יבינו ומה לא.
בינתיים הפתרון הכי טוב היה של בת דודה שלי, ללכת אליה 5 דקות לבקש טלפון ולהגיד לה שאני אדבר איתה כבר.
-----------------
ציטוט: הכותב המקורי Pozon ב 2005 /09 /17בתקופת יובש רצינית החבר אמור להתנדב להתחפף כי הוא בטח יודע שנהיית בן-ז**ה מעצבן, שמסתכל יותר מדי על אחותו הקטנה/גדולה, בגלל מחסור חמור בסקס.
נו יאללה יאללה, אם חבר שלכם היה עושה את זה, אתם לא הייתם עושים לו ריגשי של החיים. ואם כן, אתם אגואיסטים, ואם הוא עושה לכם ריגשי על זה, אז הוא האגואיסט. בחייאת, לראות אחד את השני ולצאת למקומות יהיו לכם עוד מיליון הזדמנויות, אבל מי יודע מה יכול להתפתח עם הבחורה?
לא להיות כאלו ריגשיים. זה לא שלבד אי אפשר להסתדר, החברים של מיגו לא ילדודס. אפשר לחלוטין להבין את ההחלטה ללכת עם הבחורה, אם על זה החבר יעשה סצנה- צורה לחברות שלו. לא של מיגו, אפשר להיות קצת גמישים, כי הוויתור של מיגו יותר גדול מהוויתור שהחבר הזה יעשה. לצאת עם מיגו- תהיה הזדמנות שניה. ועם הבחורה הזאת- סביר להניח שלא, אלא אם ישר מבקשים טלפון, ואם מבקשים ישר והולכים עם החבר..זה יראה קצת עקום.
הקרבה קטנה, צריך להיות גמישים יותר. ויותר קלילים, פחות כבדים. אתה היית עושה את זה בשבילו, מן הראוי שהוא יעשה זאת גם בשבילך.
ואם כמו שנאמר פה- חברים הם לכל החברים, אז *זה* לא מה שיגרום להם לנטוש אותך. ואם כן, איזה יופי של חברים אלה..
נ'שמה, אני כמעט 100 קילו איך אפשר להיות קלילים ולא כבדים... האמת שהוא לחץ עלי ללכת אליה אחרי זה. אבל כבר לא היה לי נעים :) , אני יוצא עם חברים שלי אולי פעמיים בחודש אז הזדמנות שניה זה אופציה שתמיד קיימת אבל לוקח המון זמן, ודוגרי אני מעדיף לנצל אותו עם אנשים שהם בעלי נושא שיחה מאשר סתם זיון שאני אחרי זה אשתעמם שעות ממנה.
-----------------
החבר שלך תוכל לדבר איתו תמיד, ואתה לא בוגד בו או "דופק" אותו בזה שאתה הולך איתה, סך הכל נפרד ממנו לקצת זמן
אבל אולי מצד שני זה מבאס רצח לחבר שלך להשאר לבד במועדון והוא לא ידע מה לעשות עם עצמו.. אז מצד שני באמת זה לא כל כך נעים..
לא יודע, דילמה.
-----------------
I'll tell you a secret. Something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment might be our last. Everything is more beautiful because we're doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again. "