Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > פורום היחסים של Vgames > דילמה מוזרה ומטופשת
תגובות : 47
עמוד :  מתוך 2
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 20/09/2005 20:27:45
תגובה אחרונה: 04/10/2005 11:58:21

נושא מחבר ההודעה
ציטוט אורי מרחב
23/09/2005 22:41:01 #26
ציטוט: הכותב המקורי CommandoGuard ב 2005 /09 /23
ציטוט: הכותב המקורי Ambience+ ב 2005 /09 /23
אם מוט ברזל פוגע בכוח של 2,000N בראשו של מארק, מה יהיה כיוונו וגודלו של הוקטור השקול של העצם שתפרוץ מתוך מוחו? (שרטט)

בלתי ניתן לפתירה. יש לדעת את וקטור הפגיעה המדויק של מוט הברזל על מנת להבין נגד אילו מין כוחות העצם המדוברת עומדת בכל מצב מסוים. וכמובן שיש לקחת בחשבון את שבירת קרני האור, אמצעי אומנותי שחייבים להחשיב כשמסכמים על סטלינגראד כקרב מפנה.

הראש, הראש...  

<פוסט גדוש חנוניות בהמשך. ראו הוזהרתם, לא להתבכיין>

אתה סתם מבלבל בשכל. תראה איך עושים את זה:

א. נניח שראש אדם שוקל 2.5 קילו. עד כדי סדר גודל זה סביר, וזה מספיק טוב בשבילי.
ב. נקרב את ראשו של מארק לקובייה סימטרית לחלוטין עם פיזור מסה אחיד.
ג. נטען שבקירוב קוטר המוט הוא שני סנטימטרים, ובאופן דומה המוט מוציא יחד איתו חתיכה שקולה מראש של מארק (כלומר, מחסיר בדיוק את הנפח  הגלילי של המוט מהראש).
ד. התוצאה מתקבלת באופן טריוויאלי משיקולי שימור תנע (חייבים לדעת מה מסת המוט, אבל אין בעיה לשקול אותו, אחרי הכל).

המהירות בפועל תהיה נמוכה יותר, כי המוט צריך גם לקרוע את העצם ורקמת המוח, כאשר קשה להעריך כמה אנרגיה נדרשת באמת על מנת לבצע את המלאכה. נוסיף איבר תיקון כללי, אשר את ערכו המדויק נוכל לקבוע בדרך הפיזיקלית היחידה - ביצוע ניסוי.

חזור על הפעולה עבור מספר גדול של ראשים בגודל דומה לזה של מארק (או באופן אידיאלי, על ראשו של מארק עצמו), והתקבלה התוצאה.

פיזיקה זה כיף כשמכירים את כל הטריקים הקטנים.

ואגב, מארק. ההצעה שלך למאשה שתתקע לחבר שלה סכין בגב ותרמה אותו היא ממש לא לעניין. זה לא לגיטימי ולא מקובל. אם היא מעדיפה להתנסות, אדרבה. זכותה המלאה, רק שתטרח ליידע את החבר שלה שהחליטה כך וכך, ותסיים את הקשר בצורה ברורה וחד משמעית. דו-משמעות וערפול הם אחד מהנשקים הכי אכזריים ומגעילים שנתקלתי בהם.

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
ציטוט CommandoGuard
23/09/2005 23:19:07 #27
ציטוט: הכותב המקורי אורי מרחב ב 2005 /09 /23
ציטוט: הכותב המקורי CommandoGuard ב 2005 /09 /23
ציטוט: הכותב המקורי Ambience+ ב 2005 /09 /23
אם מוט ברזל פוגע בכוח של 2,000N בראשו של מארק, מה יהיה כיוונו וגודלו של הוקטור השקול של העצם שתפרוץ מתוך מוחו? (שרטט)

בלתי ניתן לפתירה. יש לדעת את וקטור הפגיעה המדויק של מוט הברזל על מנת להבין נגד אילו מין כוחות העצם המדוברת עומדת בכל מצב מסוים. וכמובן שיש לקחת בחשבון את שבירת קרני האור, אמצעי אומנותי שחייבים להחשיב כשמסכמים על סטלינגראד כקרב מפנה.

הראש, הראש...  

<פוסט גדוש חנוניות בהמשך. ראו הוזהרתם, לא להתבכיין>

אתה סתם מבלבל בשכל. תראה איך עושים את זה:

א. נניח שראש אדם שוקל 2.5 קילו. עד כדי סדר גודל זה סביר, וזה מספיק טוב בשבילי.
ב. נקרב את ראשו של מארק לקובייה סימטרית לחלוטין עם פיזור מסה אחיד.
ג. נטען שבקירוב קוטר המוט הוא שני סנטימטרים, ובאופן דומה המוט מוציא יחד איתו חתיכה שקולה מראש של מארק (כלומר, מחסיר בדיוק את הנפח  הגלילי של המוט מהראש).
ד. התוצאה מתקבלת באופן טריוויאלי משיקולי שימור תנע (חייבים לדעת מה מסת המוט, אבל אין בעיה לשקול אותו, אחרי הכל).

המהירות בפועל תהיה נמוכה יותר, כי המוט צריך גם לקרוע את העצם ורקמת המוח, כאשר קשה להעריך כמה אנרגיה נדרשת באמת על מנת לבצע את המלאכה. נוסיף איבר תיקון כללי, אשר את ערכו המדויק נוכל לקבוע בדרך הפיזיקלית היחידה - ביצוע ניסוי.

חזור על הפעולה עבור מספר גדול של ראשים בגודל דומה לזה של מארק (או באופן אידיאלי, על ראשו של מארק עצמו), והתקבלה התוצאה.

פיזיקה זה כיף כשמכירים את כל הטריקים הקטנים.

ואגב, מארק. ההצעה שלך למאשה שתתקע לחבר שלה סכין בגב ותרמה אותו היא ממש לא לעניין. זה לא לגיטימי ולא מקובל. אם היא מעדיפה להתנסות, אדרבה. זכותה המלאה, רק שתטרח ליידע את החבר שלה שהחליטה כך וכך, ותסיים את הקשר בצורה ברורה וחד משמעית. דו-משמעות וערפול הם אחד מהנשקים הכי אכזריים ומגעילים שנתקלתי בהם.

אהא! אבל זה לא הוגן. אתה פתאום מביא פה נתונים שלא היו קיימים במקור. מישהו יודע מה קוטר המוט? אם הוא בכלל מעוגל? את משקל הראש שלי? עם ניסוי אפשר לפתור הכול, זה לא רלוונטי. אין בשאלה המקורית מספיק נתונים לפתירתה ונקודה. אגב, אחרי זמן מה אתה תגלה שיש מכסה גבולית לכמות הניסויים האלו שאפשר לעשות על ראש שלי. וייתכן שזו לא תספיק.

ואני לא רוצה אפילו להתחיל לחשב באיזה כוח פגיעה נבוט ידרש לפגוע בראשך כתגמול נקמתי על ההודעה הזו. זה כנראה יסתכם בכמה עשרות אלפי ניוטונים, אבל אל תראה בזה התנגדות שלי להשתתפותך בדיון. So far it's been sufficiently enchanting.

-----------------

...You'll follow me back with the sun in your eyes

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט jedi
23/09/2005 23:22:48 #28

נו מה הפכתם את הת'רד הזה לבגרות בפיזיקה....מספיק לא לקחתי את זה מוגבר אז תעשו טובה ותפסיקו לדבר על זה. (בחורה=אינזים המושפע מרמת PH וטמפרטורה ומפרקת בחורים=סובסרטים לפרודקטים)

-----------------

אווטאר
jedi
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
24/09/2005 00:08:26 #29
הלו הלו, מה עם השפעה של כוחות גרביטציונים וחשמליים בין מסות ומטענים בראש? האם ההשפעה שלהם זניחה?

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט CommandoGuard
24/09/2005 00:41:22 #30
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2005 /09 /24
הלו הלו, מה עם השפעה של כוחות גרביטציונים וחשמליים בין מסות ומטענים בראש? האם ההשפעה שלהם זניחה?

ברור שלא. אותו דבר לגבי חיכוך בין האוויר לבין הראש, דבר היכול ליצור שינוי באנרגיות במערכת. גם מן הסתם השטף החשמלי בראש שלי והשטף החשמלי במוט יוצרים שינויים קלים כלשהם בתגובות של שני הגופים זה לזה, ושום דבר אינו זניח!

טוב, מספיק שחטנו את הת'רד הזה! עד כמה שהייתי רוצה להאמין שדיון חסר בסיס וחסר טעם בויגיימס על פיזיקה תיכונית הוא מעניין יותר משתי לסביות בחדר אחד, כולנו יודעים שזה לא נכון. לסביות ופיזיקה זה פשוט לא מתחבר. Damn it! נראה לי שהפכתם אותי ללסבית. 

אוקי. היום הזה היה פשוט יותר מדי בשבילי. אני הולך לכבות את המחשב עכשיו, לצעוד לעבר המיטה ולישון. וזהו!

-----------------

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט אורי מרחב
24/09/2005 00:48:55 #31

קומנדוגארד, די לז**ן בשכל. כוחות חשמליים וכבידתיים שפועלים בין הראש למוט הם לא סתם זניחים, הם האימ-אימא של הזניחים.

בכל מקרה, אני מסכים שזה hijacking מטורף, לת'רד. חדל פיזיקה, אני קצת מצטער שהרמתי את הכפפה של ambience מלכתחילה.

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003
בקרו בעמוד הבית של Skully ציטוט Skully
24/09/2005 01:15:57 #32

טוב שחפרתם בשכל. עזבו חפירה, קדחתם עד לליבת כדור הארץ.

אממ..מארק, לא התכוונתי שאני רוצה שיהיו לי חיים בנאליים ומשעממים. אבל קצת יותר נורמליזציה..ובכן, זה יכל להיות חביב למדיי.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט 1sag
24/09/2005 12:00:25 #33
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /09 /23
ציטוט: הכותב המקורי sagi1 ב 2005 /09 /23

תגובה רצינית- הייתי נותן לחברה שלי לשכב עם בחורה אם היא היתה רוצה.

האמת שגם עם בחור.

אם אני לא אסכים אז או שהיא תעשה את זה בכל זאת, או שהיא תתבאס .

בשני המקרים לא הרווחתי כלום. אם זה מה שהיא רוצה שתלך על זה , ושיהיה לה בהצלחה.

שגיא, אם החברה שלך מבקשת ממך לשכב עם מישהו אחר. ואתה מוכן, ואז ממשיך איתה...זה לא יקח הרבה זמן עד שהיא תרצה לעשות זאת שוב, או עד הפיצוץ.

אני לא ממשיך.

אם דודי בלסר מתחיל איתה ברחוב אז יאללה, אני מפרגן . אבל במצב רגיל אני לא ממשיך.

-----------------

אווטאר
1sag
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
24/09/2005 18:54:06 #34
ציטוט: הכותב המקורי sagi1 ב 2005 /09 /24
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /09 /23
ציטוט: הכותב המקורי sagi1 ב 2005 /09 /23

תגובה רצינית- הייתי נותן לחברה שלי לשכב עם בחורה אם היא היתה רוצה.

האמת שגם עם בחור.

אם אני לא אסכים אז או שהיא תעשה את זה בכל זאת, או שהיא תתבאס .

בשני המקרים לא הרווחתי כלום. אם זה מה שהיא רוצה שתלך על זה , ושיהיה לה בהצלחה.

שגיא, אם החברה שלך מבקשת ממך לשכב עם מישהו אחר. ואתה מוכן, ואז ממשיך איתה...זה לא יקח הרבה זמן עד שהיא תרצה לעשות זאת שוב, או עד הפיצוץ.

אני לא ממשיך.

אם דודי בלסר מתחיל איתה ברחוב אז יאללה, אני מפרגן . אבל במצב רגיל אני לא ממשיך.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט Sagist
25/09/2005 02:50:33 #35

masha תעדכני מה החלטת.

-----------------

אווטאר
Sagist
מנהל הפורום
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Death_Angel
27/09/2005 17:02:05 #36
ציטוט: הכותב המקורי Sagist ב 2005 /09 /25

masha תעדכני מה החלטת.

אתה עדיין עם המכנסיים למטה?

-----------------

Fuck your god
Your lord, your christ
He did this to you

אווטאר
Death_Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 06/12/2003
ציטוט CommandoGuard
27/09/2005 17:27:47 #37
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /09 /24

אממ..מארק, לא התכוונתי שאני רוצה שיהיו לי חיים בנאליים ומשעממים. אבל קצת יותר נורמליזציה..ובכן, זה יכל להיות חביב למדיי.

There is no such thing as normal.  

-----------------

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Avki
27/09/2005 17:52:35 #38
Quote: הכותב המקורי Death_Angel ב 2005 /09 /27<br><blockquote><b>ציטוט: </b><i>הכותב המקורי Sagist ב 2005 /09 /25</i><hr /><p><font face="1">masha תעדכני מה החלטת.</font></p><p></p><font face="1" size="3"></font><hr /></blockquote><p><font face="1" size="3">אתה עדיין עם המכנסיים למטה?</font></p>

אחד הגדולים!

-----------------

זה לא חלום, זה אלוהים.

אווטאר
Avki
משתמש רגיל
רשום מ- 19/11/2003
27/09/2005 19:38:02 #39
ציטוט: הכותב המקורי CommandoGuard ב 2005 /09 /27
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /09 /24

There is no such thing as normal.  
למען האמת, אני נוטה להסכים.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט ~masha~
30/09/2005 00:22:23 #40

וואי, הרבה תגובות..

האמת, שדברים קצת השתנו. נהייתי חברה דיי טובה של הבחורה וגם החבר שלי דיבר איתה וכל זה.

הבעיה היא שהיום היא שוחלת לי הודעה שהיא כנראה מתאהבהת בי. מה שמפחיד לכל הדעות. אני מאוד מאוד מחבבת את הבחורה, אולי קצת יותר מדיי אבל החבר שלי הוא מקום ראשון.

אני איתו 8 חודשים (לא המון זמן אבל מספיק כדשיי לדעת כמה הוא חשוב לי..).  מבחינתו אני אעשה מה שאני רוצה כי יש לו ביטחון ברגשות שלי כלפיו אבל אין לי שום כוונה לעזוב אותו כי הוא נהדר אבל בהוכחות שלה מקשה עליי למרות שהיאנורא מדהימה..

מה הלאה?...

-----------------

אווטאר
~masha~
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2005
ציטוט ~masha~
30/09/2005 00:29:41 #41

כוסעמוק!!!
מה זה האילוסטרציה המעוותת הזאת ששמו לי כקישור לת'ירד...

קשים חיים.... 

-----------------

אווטאר
~masha~
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2005
30/09/2005 03:12:10 #42

תקראי כל מה שכתבתי פה על הסיפור שלי.

ממה שאמרת עכשיו, זה העתק מדויק של הסיפור שלי. גם ממה שקרה לך עכשיו.

אני לא אתפלא אם התוצאות של מעשייך יהיו דומות.

וותרי על זה. ומהר. אם תעשי את זה, זו אגואיסטיות כלפיה וגם כלפיו. כי מישהו פה יפגע מזה.
בין אם זו היא כשתשארי איתו והיא תקבל ממך מה שרצתה, אבל תפגע כי מאוהבת בך ותרצה יותר מזה, לבין אם זה הוא- מהסיפור שאני עברתי.

וותרי, לפני שיהיה מאוחר מידיי.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
בקרו בעמוד הבית של vaxsgbstpac-hibgdk ציטוט vaxsgbstpac-hibgdk
30/09/2005 10:49:59 #43

אתה לא חושב שאתה טיפה מלודרמטי בקשר לכל העניין?
טעויות שאתה עשית או שנעשו לך בעבר, לא בהכרח יעידו על מה שיקרה עם מאשה, או משה, או וואטאבר.

היא לא הולכת להרוס את החיים של אף אחד.
היא בת 16 למען השם, היא לא גרושה בת 34 שמחפשת בעל שיביא לה קורת גג וילדים. היא צריכה להתנסות וללכת עם הרגשות.

"לפני שיהיה מאוחר מדי" - מאוחר מדי למה? לכך שהיחסים הנהדרים כביכול שיש לה ולחבר שלה יפגעו?
רבאק, אני לא אתפלא אם זה החבר הראשון שלה. היא לא הולכת להתחתן איתו, להוליד איתו ילדים, לצאת איתו לירח דבש בהר פוג'י.
את, masha, הולכת להיות בקשר עם עוד המון בחורים בחיים שלך, וכמה בנות את יכולה לומר בוודאות שתהיי איתן בקשר?

תחשבי על זה.

-----------------

יהי זכרו ברוך.

אווטאר
vaxsgbstpac-hibgdk
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט ~masha~
30/09/2005 15:14:14 #44
תראה, זה ממש לא החבר הראשון שלי. אנחנו יחד אחריי הרבה בלאגן וכאב שעברתי ומאוד טוב לי להיות עם מישהו שאני מאוד אוהבת ואוהב אותי.  אבל עדיין מאוד קשה לי עם המצב הזה...

-----------------

אווטאר
~masha~
משתמש רגיל
רשום מ- 27/08/2005
30/09/2005 15:28:38 #45
ציטוט: הכותב המקורי ~masha~ ב 2005 /09 /30
תראה, זה ממש לא החבר הראשון שלי. אנחנו יחד אחריי הרבה בלאגן וכאב שעברתי ומאוד טוב לי להיות עם מישהו שאני מאוד אוהבת ואוהב אותי.  אבל עדיין מאוד קשה לי עם המצב הזה...

אני גם ממש לא הייתי החבר הראשון שלה. עם זאת הייתי האהבה הכי גדולה שלה עד זמנו, והיא עוד אהבה אותי גם אחרי שנפרדנו עד שהתגברה סופית. אבל אין בכלל קשר לעניין.

ואם את באמת מאוד אוהבת אותו, לא תהי אגואיסטיות כלפיי שניהם. כי אם שניהם אוהבים אותך, בלתי נמנע שאחד מהם יפגע בסוף. תוותרי. זה אגואיזם טהור, ולא מראה הרבה התחשבות כלפי אף אחד מהם.

-----------------

אווטאר
Skully
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Morbid Angel ציטוט Morbid Angel
01/10/2005 05:34:38 #46

מארק, אהבה זה לא מתמטיקה והיא הדבר האחרון שיכול לעבוד לפי נוסחאות או כללים.

ועוד משהו- ממתי אתה נהיית כזה מבין גדול באהבה? הרי כמעט כל הודעה שנייה אתה בוכה על מר גורלך שגזר עליך להיות בודד ועל קיומך החסר תועלת בתכלית.

-----------------

I'll tell you a secret. Something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment might be our last. Everything is more beautiful because we're doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again. "

ACHILLES

אווטאר
Morbid Angel
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט אורי מרחב
04/10/2005 11:58:21 #47
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2005 /09 /30
ציטוט: הכותב המקורי ~masha~ ב 2005 /09 /30

אני גם ממש לא הייתי החבר הראשון שלה. עם זאת הייתי האהבה הכי גדולה שלה עד זמנו, והיא עוד אהבה אותי גם אחרי שנפרדנו עד שהתגברה סופית. אבל אין בכלל קשר לעניין.

ואם את באמת מאוד אוהבת אותו, לא תהי אגואיסטיות כלפיי שניהם. כי אם שניהם אוהבים אותך, בלתי נמנע שאחד מהם יפגע בסוף. תוותרי. זה אגואיזם טהור, ולא מראה הרבה התחשבות כלפי אף אחד מהם.

עם אפס ניסיון במשולשים משונים מסוג זה, אני חושב שאתה צודק לחלוטין.

-----------------

אורי מרחב
משתמש רגיל
רשום מ- 17/10/2003

כל הפורומים>פורום היחסים של Vgames > דילמה מוזרה ומטופשת
תגובות : 47
עמוד :  מתוך 2
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: אורי מרחב
נכתב ב: 20/09/2005 20:27:45
תגובה אחרונה: 04/10/2005 11:58:21