אה רק עכשיו שמתי לב לדיון.. כמו שעמית טען, אני הולך מאוד לפקפק על זה שמיכל זה של כוסית. אם אתם קוראים לגמד קטן, שמן ומכוער בצורה הכי מזוויעה שהאנושות ידעה אי פעם כוסית, אז מיכל זה באמת שם של כוסית. >< הנה תמונה של היצור הנ''ל, אני מזהיר שהכניסה היא על אחריותכם בלבד. ב-ל-ב-ד!
----------------- Shoe-Horn-'O'-Plenty (07:14 PM) :
תנסה
כי רק ככה הכשלון מקבל משמעות
מיכל זה ממש לא שם של בחורות יפות. זה פשוט שם מאוד מאוד נפוץ, כמעט לכל אחד יוצא להכיר מיכל כוסית ומיכל מגעילה.
----------------- " When I was a young man Sometimes I'd wonder What happened to time when it passed Then one day I found out That time just lands in prison And there it is held fast"
ציטוט: הכותב המקורי Just a Pitbull ב 2005 /10 /03אם אתם קוראים לגמד קטן, שמן ומכוער בצורה הכי מזוויעה שהאנושות ידעה אי פעם כוסית, אז מיכל זה באמת שם של כוסית. >< הנה תמונה של היצור הנ''ל, אני מזהיר שהכניסה היא על אחריותכם בלבד. ב-ל-ב-ד!
תצחק תצחק, אבל אני רואה פוטנציאל. יום יבוא והיא תהיה כוסית-אש, ואתה תשב ותבכה.
ציטוט: הכותב המקורי Just a Pitbull ב 2005 /10 /03אה רק עכשיו שמתי לב לדיון.. כמו שעמית טען, אני הולך מאוד לפקפק על זה שמיכל זה של כוסית. אם אתם קוראים לגמד קטן, שמן ומכוער בצורה הכי מזוויעה שהאנושות ידעה אי פעם כוסית, אז מיכל זה באמת שם של כוסית. >< הנה תמונה של היצור הנ''ל, אני מזהיר שהכניסה היא על אחריותכם בלבד. ב-ל-ב-ד!
ציטוט: הכותב המקורי Just a Pitbull ב 2005 /10 /03 הנה תמונה של היצור הנ''ל, אני מזהיר שהכניסה היא על אחריותכם בלבד. ב-ל-ב-ד!
לאן הגענו, אה? האם בני האדם הם רק קליפה חיצונית חסרת סנטימנטים? מעין ביצה חלולה? מתי החברה תפסיק להתייחס לחיצוניות בלבד ו... הו! סוף סוף התמונה עלתה לי! רגע בוא נראה...
איכס! מי זאת המכוערת הזאת?! לעזאזל איזו כונפה! היא צריכה להתהלך עם שקית נייר על הראש! בלעעע אני הולך להקיא!
הבעיה זה פשוט שזה שמות מאוד מאוד נפוצים אז קורה שזה פעם ככה פעם ככה.
-----------------
I'll tell you a secret. Something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment might be our last. Everything is more beautiful because we're doomed. You will never be lovelier than you are now. We will never be here again. "
הבעיה זה פשוט שזה שמות מאוד מאוד נפוצים אז קורה שזה פעם ככה פעם ככה.
אני לא מסכים לגבי השם מעיין. פגשתי (יותר נכון ראיתי) שתי בחורות בשם מעיין (אחת בכיתה, השנייה בבסיס) והן היו מכוערות. אופס, תיקון טעות. מעיין בבסיס הייתה עוד בסדר (חלק אפילו טענו שהיא חמודה), אבל מעיין בכיתה הייתה בחורה מכוערת.