אני צריך תמיכה רוחנית: יש פה עוד אנשים שממש ממש, אבל ממש חולים על חיילות במדי צה"ל? כאילו, בזמן האחרון אני קולט שאני אוהב לנסוע יותר ברכבות רק בגלל שהן מלאות בחיילות צעירות שמסתובבות בכל מקום. העניין הזה הופך להיות ממש מטרד.
לאחרונה, אחרי שירות מילואים קצר, גיליתי שהמצב החמיר, ואם לפני כן זה היה רק לחיילות על א', עכשיו זה גם לחיילות על ב'.
אכן סטיה קשה שגיא. כיוון שמדי צה"ל זה אחד הדברים הכי לא מחמיאים שבחורות בארץ לובשות. לא סתם כל הבנות מתעבות את המדים האלה. לבנים זה יפה, לבנות זה מזוויע. אני מציע שתלך מהר לפסיכיאטר, קבל כדורים ותקווה שלא יאשפזו אותך.
ציטוט: הכותב המקורי Shadow & Flame ב 2005 /10 /19אין ספק שמדי חיל האויר נראים יותר טוב על בנות. וגם על בנים אם הם טורחים לתת את המכנסיים שעושות תחת שמן לחייט כדי להנמיך את הגזרה.
ביום שחייל ילך לחייט כדי לשפצר ת'מדים שלו , אפשר יהיה לסגור את הצבא.
נראה לי שבגדול מדי חיל אוויר נראים יותר טוב על בנות, אבל זה כנראה רק בגלל העובדה שיש יותר כוסיות בחיל האוויר. אבל בקשר למה שאמרת morchikit... ירכית על בחורה זה מעל הכל. יותר ממדים רגילים, יותר מחיל אוויר, מג"ב, משטרה, הכל. ירכית זה מספר אחד.
וזה לא נכון שמדים זה הדבר הכי לא מחמיא, יש בחורות שמשקיעות ומתקנות את הגזרה וכל זה (אה, ורוני, זה באמת די מטריד לשמוע שיש בנים שעושים את זה), ואז הם צמודים כזה... גרר....
רגע, אז אף אחד לא חושב כמוני? ציפיתי למצוא לפחות עוד מישהו אחד. היינו יכולים לפתוח כת ביחד. טוב, אם ככה אז אני כנראה צריך לעבור טיפול בהלם חשמלי ישיר לפיטמות.
כשאתה סוגר 28 כל החיילות עושות לך את זה אפילו חיילות במדים אפילו סתם מדים
מאוד נכון. תמיד אמרתי שלחיילות עם בעיות של בטחון עצמי כדאי להגיע למוצב סגור עם הרבה חיילים שלא יצאו הביתה הרבה זמן. לא משנה איך היא נראית, היא תזכה להמון זוגות עיניים שינעצו בה. ראיתי את זה קורה לא פעם, הבחורות האלה מקבלות boost מטורף (אך לא מוצדק בדרך כלל) לאגו.
כשאתה סוגר 28 כל החיילות עושות לך את זה אפילו חיילות במדים אפילו סתם מדים
מאוד נכון. תמיד אמרתי שלחיילות עם בעיות של בטחון עצמי כדאי להגיע למוצב סגור עם הרבה חיילים שלא יצאו הביתה הרבה זמן. לא משנה איך היא נראית, היא תזכה להמון זוגות עיניים שינעצו בה. ראיתי את זה קורה לא פעם, הבחורות האלה מקבלות boost מטורף (אך לא מוצדק בדרך כלל) לאגו.
חיילות עם בעיות בטחון עצמי, אשר מקבלות בוסט לא מוצדק לאגו? נדמה לי שהן צריכות את זה יותר מהכוסיות.
חבוב בדיוק בשבילך נפתח דיון בנושא הנ"ל (קוזינות צבאיות) באתר הבא . וסתם לידע כללי, הישראליות נחשבות שם להכי שאפות... זה דיון עצום הן בגודלו והן במגוון. שתבין, האדם האחרון שקרא את הדיון מתחילתו ועד סופו אמר שלקחו לו כשלוש שעות וזה היה לפני בערך כחצי שנה...
ולמי שמתעצל הנה מבט חטוף על חלק מהתמונות שמצויות שם
חיילת מאחת מארצות סקנדינביה,
חיילת נורווגית,
חיילת אוסטרית,
ולקינוח לעצלנים שבינינו עמוד עם תמונות קטנות של כל השאפות שהופיעו בדיון עד ל26.9.2005 .
נראה לי שבגדול מדי חיל אוויר נראים יותר טוב על בנות, אבל זה כנראה רק בגלל העובדה שיש יותר כוסיות בחיל האוויר. אבל בקשר למה שאמרת morchikit... ירכית על בחורה זה מעל הכל. יותר ממדים רגילים, יותר מחיל אוויר, מג"ב, משטרה, הכל. ירכית זה מספר אחד.
וזה לא נכון שמדים זה הדבר הכי לא מחמיא, יש בחורות שמשקיעות ומתקנות את הגזרה וכל זה (אה, ורוני, זה באמת די מטריד לשמוע שיש בנים שעושים את זה), ואז הם צמודים כזה... גרר....
רגע, אז אף אחד לא חושב כמוני? ציפיתי למצוא לפחות עוד מישהו אחד. היינו יכולים לפתוח כת ביחד. טוב, אם ככה אז אני כנראה צריך לעבור טיפול בהלם חשמלי ישיר לפיטמות.
ירכית זה סמל לצעירות. חוסר פז"ם משווע. ולא לכולם היא עושה צדק. בנות שהיקף המותניים שלהן גדול מדי (להלן: אינן בעלות מבנה של שעון חול) סובלות. עוד גיחלוי מפתיע: היא יותר חמה מהחולצה הרגילה! התפירה שלה נוראית, מה שגרם לתפירה כפולה של הבד. זה לא נעים. ואצלנו בבסיס, זה נחשב אפילו למאוד לא אופנתי (תתפלאו, גם בצבא יש אופנה).
ובנים, אתם חולי נפש לגבי הדיון על חיילות במדים מחו"ל. אבל אם כבר דיברנו על בנים, אני מעדיפה את שלי על ב'. רצוי שריריים...
ירכית זה סמל לצעירות. חוסר פז"ם משווע. ולא לכולם היא עושה צדק. בנות שהיקף המותניים שלהן גדול מדי (להלן: אינן בעלות מבנה של שעון חול) סובלות. עוד גיחלוי מפתיע: היא יותר חמה מהחולצה הרגילה! התפירה שלה נוראית, מה שגרם לתפירה כפולה של הבד. זה לא נעים. ואצלנו בבסיס, זה נחשב אפילו למאוד לא אופנתי (תתפלאו, גם בצבא יש אופנה).
ובנים, אתם חולי נפש לגבי הדיון על חיילות במדים מחו"ל. אבל אם כבר דיברנו על בנים, אני מעדיפה את שלי על ב'. רצוי שריריים...
ידיעה חמה: עשרות אלפי בחורים פוקדים את מכוני הכושר של ארצנו בשעות האחרונות, ללא סיבה נראית לעין.
-----------------
"Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarettes won't light Standing in the shade I'm getting frostbite"
ווהו, ירכית זה הדבר. לקחתי אותה לתופרת.. קיצרתי, הצרתי... יצא בובלה. לדעתי אני נראית בה הרבה יותר טוב מאשר בחולצה המכופתרת (שגם אותה כמובן שיפצתי לבלי היכר), וזה ידוע שהיא מחתכת (יענו עושה אותך חתיכה... כן, קורע). ולהגיד שזה לא אופנתי בבסיס... ממ??
ווהו, ירכית זה הדבר. לקחתי אותה לתופרת.. קיצרתי, הצרתי... יצא בובלה. לדעתי אני נראית בה הרבה יותר טוב מאשר בחולצה המכופתרת (שגם אותה כמובן שיפצתי לבלי היכר), וזה ידוע שהיא מחתכת (יענו עושה אותך חתיכה... כן, קורע). ולהגיד שזה לא אופנתי בבסיס... ממ??
ישמע מוזר ככל שזה ישמע, גם בבסיס, לפחות במרכז שלי, ישנם קודי לבוש. צאי וראי כמה בנות בדשא לובשות ירכית בקיץ. טירוף בהתחשב בעובדה שהמזגנים אמלנו ממש מקפיאים ובעובדה שהיא ממש חמה כדי להסתובב איתה בחוץ חוץ מזה, שמאז הטירונות כמעט ולא ראיתי את בנות במפקדה עם ירכית. מין חוק בלתי כתוב שכזה. אישית, בהתחשב בעובדה שהירכית נמצאת בצה"ל כבר יותר משלושים שנה והיא אינה מתאימה לצה"ל של היום, אני אוותר עליה ואעדיף להכניס את החולצה לתוך המכנסיים.
ואם כבר קודי לבוש, תראי שרוב הבסיס, גם כאלו שאינן קצינות, מסתובבת עם סוודר ב' של קצינות. שוב, מן קוד לבוש בלתי ברור... מה גם, שהסוודר א' באמת לא נח ומגרד בטירוף!
אבל אם כבר דיברנו על בנים, אני מעדיפה את שלי על ב'. רצוי שריריים...
תעיפי מבט בת'רד התמונות, העמודים האחרונים עמוסים בתמונות צבאיות של חברי הפורום המסוקסים.
חוץ מזה, בנות, אף אחד לא מבין על מה אתן מדברות, לבוש, סוודרים, ירכיות. מעכשיו נא לצרף לכל פוסט תמונות שלכן על מדים. אני במגעים עם מנהלי הפורום האחרים כדי להפוך את זה לחוק פורום רשמי :)
אבל אם כבר דיברנו על בנים, אני מעדיפה את שלי על ב'. רצוי שריריים...
תעיפי מבט בת'רד התמונות, העמודים האחרונים עמוסים בתמונות צבאיות של חברי הפורום המסוקסים.
חוץ מזה, בנות, אף אחד לא מבין על מה אתן מדברות, לבוש, סוודרים, ירכיות. מעכשיו נא לצרף לכל פוסט תמונות שלכן על מדים. אני במגעים עם מנהלי הפורום האחרים כדי להפוך את זה לחוק פורום רשמי :)
אסור לפרסם תמונות שלנו על מדים. עבירת ביטחון שדה. עמך הסליחה.
וירכית זו החולצה הקצרה של צה"ל, שלא צריך להכניס למדים. היא מונפקת לחיילות ולחיילי צנחנים בלבד (רק שלחיילי צנחנים יש גזרה אחרת). חבל שאני לא מוצאת עכשיו ברשת תמונה מתאימה...