אני עם סקאלי פה,לא מובן מה אתם מתלהבים כ"כ ומזילים ריר,רוב התמונות מכילות בחורות ממוצעות לחלוטין והתמונות של הישראליות בכלל, רובן מזכירות לי את השכנה הדי כונפה שגרה לידי,אני מתערב על 100 שקל שאם אני מצלם אותה במדים ואומר לה לעשות פרצוף מטומטם כולם פה יגמרו למרות שאם היתם גרים לידה לא היתם מסתכלים עליה אפילו,אתם מלהבים בכח.אצל האירופאיות יש באמת כמה מציאות(הצ'כית הזאת פשוט ,מזכירה גם "כוכבת" צ'כית אחרת מי שיודע על מה אני מדבר) אבל גם שם לא צריך להתחרפן.
האמת שאף אחד לא מתחרפן; הרעיון של הת'רד הוא להראות תמונות ביתיות, רגילות ולא משופצות של בחורות מקומיות. דווקא בגלל שמדובר בבחורות שיכולות להיות בקלות "הבת של השכן ממול" אנחנו מבסוטים. ועוד על מדים? מה טוב! כי מה מסמל ומבליט יותר את ה"צבריות" והחספוס הישראלי המפורסם שאנו מחפשים בבחורות שלנו אם לא מדי צה"ל...
רוצים לראות כוסיות שלא מהעולם הזה? יש את ת'רד הכוסיות.
האמת שאף אחד לא מתחרפן; הרעיון של הת'רד הוא להראות תמונות ביתיות, רגילות ולא משופצות של בחורות מקומיות. דווקא בגלל שמדובר בבחורות שיכולות להיות בקלות "הבת של השכן ממול" אנחנו מבסוטים. ועוד על מדים? מה טוב! כי מה מסמל ומבליט יותר את ה"צבריות" והחספוס הישראלי המפורסם שאנו מחפשים בבחורות שלנו אם לא מדי צה"ל...
רוצים לראות כוסיות שלא מהעולם הזה? יש את ת'רד הכוסיות.
מה שמדהים אותי היא העובדה שאלו בנות רגילות מין השורה שגורמות לכם להזיל ריר. מה היה קורה עם היו שמים להן בגדי ים, או גרוע מכך, בגדים רגילים? עדיין הייתם ככה?
בככל, אולי משרדי הפרסום טועים שהם חושבים שבגדים מינימלים מספיקים. אולי מדים זה מה שבעצם מוכר...
הת'רד הזה פשוט נהייה הזוי מרגע לרגע...
בנות רגילות מן השורה? מה זה אמור להביע?
אלה בחורות עם יופי אמיתי ופשוט. אני אישית אוהב את זה. אם אלו היו דוגמניות-על, אולי זה היה פחות מלהיב - כי זה היה הופך אותן למשהו לא-מציאותי, נשגב מדי.
העובדה שהן על מדים רק מוסיפה.
לא, אלו בנות רגילות. חלק מהישראליות האלו שהראיתם כאן (חלק, לא כולן), אפילו נראות כמו פרחות (תסלחו לי על ההשוואה).
ו"הנשגב" הזה נראה לי מוזר, רוב החיילות כאן מחו"ל, תשיגו אותן באמת? זה כמו שאני אצלם אחיות בבית חולים - אני אמצא צעירות כוסיות ואני אמצע זקנות. ההכללה הזו של "מדים הופך אותך לעממית", היא מיותרת. טוב לדעת שכשאני לובשת מדים על הבוקר זהב מה שגברים חושבים עלי.
למרות שיש את הצד של הבנות- תיכונסטיות מתות על בנים במדים. הם נראית להם בוגרים יותר, מסוקסים יותר, ייצוגיים. חייל הוא שאיפה של כל תיכנוסטית (כמעט). ככה שאני לא אומרת שמה שאתם עושים כאן שגוי, אבל הוא לאו דווקא אתי. לפרסם תמונות של הבנות האלו ברשת בלי רשותן נראה לי נוראי. אני
מה שמדהים אותי היא העובדה שאלו בנות רגילות מין השורה שגורמות לכם להזיל ריר. מה היה קורה עם היו שמים להן בגדי ים, או גרוע מכך, בגדים רגילים? עדיין הייתם ככה?
בככל, אולי משרדי הפרסום טועים שהם חושבים שבגדים מינימלים מספיקים. אולי מדים זה מה שבעצם מוכר...
אלה בחורות עם יופי אמיתי ופשוט. אני אישית אוהב את זה. אם אלו היו דוגמניות-על, אולי זה היה פחות מלהיב - כי זה היה הופך אותן למשהו לא-מציאותי, נשגב מדי.
לא, אלו בנות רגילות. חלק מהישראליות האלו שהראיתם כאן (חלק, לא כולן), אפילו נראות כמו פרחות (תסלחו לי על ההשוואה).
ו"הנשגב" הזה נראה לי מוזר, רוב החיילות כאן מחו"ל, תשיגו אותן באמת? זה כמו שאני אצלם אחיות בבית חולים - אני אמצא צעירות כוסיות ואני אמצע זקנות. ההכללה הזו של "מדים הופך אותך לעממית", היא מיותרת. טוב לדעת שכשאני לובשת מדים על הבוקר זהב מה שגברים חושבים עלי.
למרות שיש את הצד של הבנות- תיכונסטיות מתות על בנים במדים. הם נראית להם בוגרים יותר, מסוקסים יותר, ייצוגיים. חייל הוא שאיפה של כל תיכנוסטית (כמעט). ככה שאני לא אומרת שמה שאתם עושים כאן שגוי, אבל הוא לאו דווקא אתי. לפרסם תמונות של הבנות האלו ברשת בלי רשותן נראה לי נוראי. אני
קומנדוגארד, הקטנתי קצת את התמונה עם המטוס, אבל מעכשיו בבקשה אל תשים תמונות גדולות מדי.
לא טרחתי להקטין את התמונה כי ממילא העמוד כבר הורחב על ידי אחת התמונות של אינדי. אם לא שמת לב, התמונה שלי לא הוסיפה דבר לרוחב העמוד מעבר למה שכבר הוסיפה התמונה של אינדי.
אוי, איזה חמוד. שמרת את התמונה והקטנת אותה ידנית עם תוכנה כדי לא לפגוע באיכות.
-----------------
...You'll follow me back with the sun in your eyes
איזה חמודה את כשאת מקנאה.
LOL!
בכל מקרה, מור (זה שמך?), התגובה שלך לא ממש מובנת לי. ברור שעצם העובדה שהן חיילות לא הופך אותן ליפות. בסך הכל, יש בנות יפות בצבא בדיוק באותה כמות ויחס כמו שיש בכל שכבת גיל אחרת, ובאותה מידה יש שם גם בנות פחות יפות. מדים ממש לא הופכים בחורה לכוסית, ממש לא. ההפך, אם כבר.
ובקשר ל"נשגב" - את צודקת. בגלל זה אמרתי שאני מעדיף תמונות של ישראליות, ולא תמונות של סקנדינביות בלונדיניות. למרות שגם הן בסדר.
ולא, אני לא חושב שזה כל כך נורא לפרסם תמונות של חיילות, בטח כשזה לקוח מפורום בינלאומי שבו הן כבר פורסמו (וגם שם הן נלקחו מאתרים ופורומים אחרים). זה לא שאנחנו מפרסמים אותן בעירום או משהו. מה, בעיתון אין תמונות של חיילים/חיילות/אנשים רגילים כל יום?
עריכה: קומנדוגארד, התמונה *שלך* הרחיבה את העמוד. עובדה שכשהקטנתי אותה העמוד הצטמצם בחזרה למימדים רגילים. התמונה של אינדי היתה פשוט צמודה לשמאל, משום מה. ושיהיה ברור, ההשקעה לא היתה בשבילך, אלא למען הטייסת החביבה....
חמוד חמוד, אבל בפעם הבאה אני לא אתאמץ יותר מדי ופשוט אמחוק לך את התמונה.
עריכה: קומנדוגארד, התמונה *שלך* הרחיבה את העמוד. עובדה שכשהקטנתי אותה העמוד הצטמצם בחזרה למימדים רגילים. התמונה של אינדי היתה פשוט צמודה לשמאל, משום מה. ושיהיה ברור, ההשקעה לא היתה בשבילך, אלא למען הטייסת החביבה....
חמוד חמוד, אבל בפעם הבאה אני לא אתאמץ יותר מדי ופשוט אמחוק לך את התמונה.
ליבי נמוג.
ולכל אלו שמתלוננים על התמונות שאני שם כי אין להם משהו יותר טוב לעשות, אצטט: זה עניין של טעם. לי יש טעם ולכם אין.
-----------------
זה נכון. עם כמה שזה נראה מוזר ולנו, זה נכון. ניסיתי את זה בזמן הצבא, היה נחמד, תיכוניסטית נמרצת, אבל למי יש כוח למרץ בגיל הזה. נמאס מהר מאוד. לך יש כוח לדבר רק על הצבא ויש כל כך מעט בחורות בגיל הזה עם שילוב של אופי ומראה יצוגי. אז יוצא שלא יוצאים מהבית ורק מזדיינים כל היום, שזה נחמד, אבל נמאס מהר מאוד. אה... ורוב הבחורות בתמונות ממש לא משהו, מה הקטע בדיוק? החוק הלא כתוב אומר שבחורה שנראית טוב על מדים תראה מעולה על אזרחי ובחורה שנראית רע על מדים, אמממ, בדרך כלל אסור לשפוט וצריך לראות גם על אזרחי, כך שהמסקנה הסופית היא מדים=רע, אלא אם כן אלה מדי א', והיא פקידה, ויש לה משקפיים, וקול בס, והמפקד שלה בדיוק עזב את המשרד לשעה, אבל עזבו, זה סתם אני והמוח שטוף הזימה שלי.
Beehive hairdo, 45 on the hip Patrolwoman Saunders, don't you give her no whip Took me to the station for a breathtest then back to the bedroom for some house-arrest
[CHORUS:] Women in uniform, sometimes they look so cold Women in uniform, but, Oh! They feel so warm Coming back to London on a 747 Stewardess made me feel like I'm in heaven Looking up the aisle to see what I could see She leaned over said; Give it to me White apron, brown leather shoes The nurse at the clinic left my heart all bruised Gave me a massage, sprained my right Now she takes my temperature every night
[REPEAT CHORUS]
Women in uniform, Women in uniform Women in uniform, Women in uniform Commando raid on the Lebanese border Sergeant Anita, she gives the order Khaki jacket and a love gun Baby, I surrender, let's have some fun
[REPEAT CHORUS] [SOLO] [REPEAT CHORUS]
Women in uniform, Women in uniform Women in uniform, Women in uniform Women in uniform, Khaki, white and blue Women in uniform, coming after you Women, women, Women in uniform Women, women, Women in uniform
שמתם לב שת'רד החיילים בפורום תרבות ות'רד החיילות הזה הם הת'רדים הפעילים היחידים בשעות האחרונות? מקריות מוזרה. אולי זה סימן מלמעלה שאנחנו צריכים לפרסם תמונות של חיילים על מדים בת'רד בתרבות? O_o
חיילים וחיילות. not a bad combination in my book.
-----------------
זה נכון. עם כמה שזה נראה מוזר ולנו, זה נכון. ניסיתי את זה בזמן הצבא, היה נחמד, תיכוניסטית נמרצת, אבל למי יש כוח למרץ בגיל הזה. נמאס מהר מאוד. לך יש כוח לדבר רק על הצבא ויש כל כך מעט בחורות בגיל הזה עם שילוב של אופי ומראה יצוגי. אז יוצא שלא יוצאים מהבית ורק מזדיינים כל היום, שזה נחמד, אבל נמאס מהר מאוד. אה... ורוב הבחורות בתמונות ממש לא משהו, מה הקטע בדיוק? החוק הלא כתוב אומר שבחורה שנראית טוב על מדים תראה מעולה על אזרחי ובחורה שנראית רע על מדים, אמממ, בדרך כלל אסור לשפוט וצריך לראות גם על אזרחי, כך שהמסקנה הסופית היא מדים=רע, אלא אם כן אלה מדי א', והיא פקידה, ויש לה משקפיים, וקול בס, והמפקד שלה בדיוק עזב את המשרד לשעה, אבל עזבו, זה סתם אני והמוח שטוף הזימה שלי.
אפרופו תיכוניסטיות מזדיינות, במסיבת שתייה לפני שבוע גיליתי שרוב הבנות בשכבה שלי מזדיינות כמו שפנים, ובעקבות שיחה הזויה (כשכולם שיכורים, כמובן) כל הבנים נהיו "מומחים" בקטע של גלולות. ויש אפילו ילדה אחת שבמקום גלולות שמה מדבקה על התחת. LOL
עריכה:
לכל אלה שמתכוונים לז**ן עכשיו את השכל על זה שאני לא יודע מה, תמנעו. אני רק מנסה להביע את הזעזוע של הגילוי הזה. (כן, אני באמת האמנתי שהבנות בשכבה שלי *קצת* יותר חסודות מזה)