קראתי לא מזמן כתבה בmsn על אחד שממש התהב בדמות שלו באחד ממשחקי און ליין של ניהול קבוצה של כדורגל הוא אמר שהוא לומד פסיכולגיה והוא בירר שהוא נמצא באיזה מצב שאני לא זוכר את השם שלו כול כך...
אז האםגם לכם קרה דבר כזה או דומה שהרגשתם רגש לאיזה דמות במחשב?
מעולם...לא חשתי צורך עז כל כך להשליך פעוט מעבר לצוקים המושלגים. הוא לא מפסיק לבכות את הבכי המונוטוני המעצבן הזה! זה מטריף את הדעת!! למה הוא לא יכול לשתוק? ארררג!!!
מה שכן, אני וחבר שלי ניסינו פעם אחת להפטר ממנו, ואחרי המון נסיונות זה הצליח! רק שזה היה נחשב לבאג במשחק, אז כשהבטנו אל מעבר לצוק, ראינו אותו מרחף באוויר על הרקע הסטטי...והגרוע מכל הוא- שהוא *עדיין* בכה באותו קול מעצבן...רק שהפעם, לא יכולנו להפסיק את זה.
מעולם...לא חשתי צורך עז כל כך להשליך פעוט מעבר לצוקים המושלגים. הוא לא מפסיק לבכות את הבכי המונוטוני המעצבן הזה! זה מטריף את הדעת!! למה הוא לא יכול לשתוק? ארררג!!!
מה שכן, אני וחבר שלי ניסינו פעם אחת להפטר ממנו, ואחרי המון נסיונות זה הצליח! רק שזה היה נחשב לבאג במשחק, אז כשהבטנו אל מעבר לצוק, ראינו אותו מרחף באוויר על הרקע הסטטי...והגרוע מכל הוא- שהוא *עדיין* בכה באותו קול מעצבן...רק שהפעם, לא יכולנו להפסיק את זה.
Doh!!...
i feel for ya man... התאבדתי עם הפינגווין האהבל הזה, והכי גרוע, יש לו כפיל!! שעומד ליד האימא במטרה לבלבל...
-----------------
"Oh yes cless give it to me GIVE IT TO ME HARD!!!!!!!!!!!" -Arche, Tales of Phantasia DeJap...
ממש התחברתי לנסיך הפרסי. בגלל שהוא יכול לרוץ על הקיר, יש לו את פארה (רק חבל שבסוף היא לא יודעת מי הוא:< ), בגלל השיער שלו, ובגלל שיש לו את פגיון הזמן. לבנזונה הזה יש הכל :<
הייתי מעביר איתו יחד שעות על גבי שעות, איתו ועם סוניק הקיפוד הכחלכל והחמוד...
אוי, גם אני! יום יום הייתי מתנחל אצל השכנים שלי מקומה 8 כדי להשתלט להם על המגה-סון ולשחק סוניק 1 ו2. כשיצא סוניק 3 למחשב מייד השתלטתי. וכן, קוראים לו Tails. אבל מסוניק דווקא אהבתי הכי הרבה את Knuckles. תמיד אהבתי את הדמויות הרעות ^_^ ואיך שכחתי את Sam fisher! אין עליו.
יש לי וידוי, פעם אחת כשהייתי בן עשר או אחת עשרה הפעלתי את המשחק אטארי של בן דוד שלי ושמתי פונג. הסתכלתי על הכדור הלבן הקטן, דמיינתי איך אני מזיין אותו ועשיתי ביד תוך כדי פינטוז על הכדור מפונג.
הייתי מעביר איתו יחד שעות על גבי שעות, איתו ועם סוניק הקיפוד הכחלכל והחמוד...
אוי, גם אני! יום יום הייתי מתנחל אצל השכנים שלי מקומה 8 כדי להשתלט להם על המגה-סון ולשחק סוניק 1 ו2. כשיצא סוניק 3 למחשב מייד השתלטתי. וכן, קוראים לו Tails. אבל מסוניק דווקא אהבתי הכי הרבה את Knuckles. תמיד אהבתי את הדמויות הרעות ^_^ ואיך שכחתי את Sam fisher! אין עליו.
יש לי וידוי, פעם אחת כשהייתי בן עשר או אחת עשרה הפעלתי את המשחק אטארי של בן דוד שלי ושמתי פונג. הסתכלתי על הכדור הלבן הקטן, דמיינתי איך אני מזיין אותו ועשיתי ביד תוך כדי פינטוז על הכדור מפונג.
סדרת Homeworld. פשוט פזזתי את המשפטים שהופיעו שם שוב ושוב. התאהבתי בדמויות השונות של המשחק, בין אם זאת קארן סאג'ט, או כל קפטן של ספינת-אם ממשחק אחר בסדרה. הדיבור של הקפטן היה הרואי, משכנע, מרגש. אהבתי מיוחד את הקטעים של גזע הבנטוסי... We will not be BOUND... אהה צמרמורת...