אוקיי אז ככה......סעמק... זוכרים ת'היא שאמרתי שלדעתי היא הכ יפה בעולם, וזה שהיא שכבה מתחתי......אז היה לי לא מזמן בגרות בסוציולוגיה, ומשום מה גם שכבת יא' עשו את הבגרותה הזאת. עכשיו לפני שהבגרות התחילה בדקתי כזה באיזה כיתה אני ולא הופעתי שם ברשימות, וגם היא לא הופיעה שם. הלכנו למזכירות בשביל שיסדרו את זה, אז בזמן שחיכינו התחלתי לדבר איתה כזה בכלליות על הבצפר שנגמר ופה ושם ולא משהו רציני בכלל עד שבאו סידרו לנו הכל והיה בסדר (למזלי שמו אותי באותה כיתה, למרות שלא הצלחתי להתרכז בכלל)
קיצר אחרי הבגרות פתאום נתקפתי תחושה מוזרה של ייאוש.......כי אשכרה פתאום הבנתי שאני.........אני חושב......אני חושב שאני אשכרה מאוהב בה או משהו =\ ועכשיו גם שהחלפתי איתה כמה מילים וזה וקלטתי עליה שהיא דוקא אחלה לגמרי (היא כזה דאגה שאני אקח ת'דבר הזה של הבגרות והכל) וכאילו........אני מרגיש ממש גרוע. אין לי שום מושג מה לעשות עם עצמי, אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה!!
אתה דלוק עליה, יש הבדל של שמיים וארץ, בקיצור זה יעבור לך מהר מאוד, כי כשאתה נדלק על מישהי עובר בערך חודש עד שאתה שוכח מקיומה, פשוט תמצא מישהי אחרת לחשוב עליה.
להתאהב בבחורה לוקח המון זמן, אבל להדלק על בחורה זה הדבר הכי קל בעולם, קח את זה לתשומת ליבך.
ציטוט: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /07 /06כן, אתה דלוק, לא מאוהב. קרה לי עשרות פעמים. פשוט תזכור שאתה יצור עלוב ומעורר רחמים, ושאין לך סיכוי איתה. ותאונן הרבה. זה עזר לי לעבור את הימים הקשים.
לב, אולי פשוט תנסה לדבר איתה ותתן לה להחליט בעצמה אם אתה כזה או לא.
Quote: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /07 /06<br><font face="1" size="3"><font size="2">כן, אתה דלוק, לא מאוהב. קרה לי עשרות פעמים. פשוט תזכור שאתה יצור עלוב ומעורר רחמים, ושאין לך סיכוי איתה. ותאונן הרבה. זה עזר לי לעבור את הימים הקשים. </font></font>