זה כל כך עצוב..היינו כאלה ידידים טובים..היינו מדברים שעות באי סי..מוצאים את הנושאים הכי מטומטמים בעולם ומצליחים לחפור בהם שעות על גבי שעות..היה כל כיף ביחד...היינו נפגשים והזמן היה טס..שעות על גבי שעות...יושנים ביחד באותה מיטה(בלי לעשות כלום אחד עם השני).
ומה היום? היו כלום...לא יודע איך זה קרה אבל פשוט איבדנו אחד את השני..פשוט ככה. ואני אומר לכם אני פשוט לא אשם בזה! היא פשוט ניתקה את הקשר..וזה כל כך מעציב...שהיא מחוברת באי סי היא אפילו לא שולחת הודעה..
היא כבר לא מתקשרת..לא שולחת הודעות ולא כלום (ותשבינו היינו מדברים לפחות פעמיים ביום! - שלא נדבר על זה שהיינו נפגשים לפחות 3 פעמים בשבוע).
אני חושב שאולי זה קשור לעובדה שהיה בינינו אישזהו קשר מיני לאורך תקופה מסויימת..אולי זה הרס את הקשר?
לא יודע כי בכל זאת לאחר שהפסקנו עם זה הייתה תקופה שעדיין היינו הידידים הכי טובים...
זה פשוט עצוב שזה נגמר כי היה פה באמת משו מיוחד...והקטע שזה הורג אותי איך היא מתייחסת לידידים טובים אחרים שלה..אני חושב שהיא לא הייתה מעזה לפגוע בהם..ואולי אני טוב מדי בשבילה? בחיים שלי לא מתחתי עליה ביקורת..תמיד כיבדתי אותה ונתתי לה מחמאות...על המראה על הכל...שכולם צחקו עליה אני הייתי בעדה...לא יודע זה מוזר בעיני
בכל מקרה כנראה שבחיים כבר לא נוכל להיות כמו שהיינו... אני אפילו לא יודע מה קורה איתה היום..אולי בכלל יש לה חבר אנערף..חבר שלי אמר לי פשוט לשכוח ממנה כי זה סתם יעשה לי רע לחשוב עליה כל כך הרבה..
רציתי רק לחלוק איתכם.
רק רציתי להוסיף : אם תהיה לה פתאום איזה סוג של שיגעון אני יודע שאני פשוט אחזור להיות שם בשבילה וזה מה שהורג אותי..למה אני צריך להיות ידיד שלה לפי מצבי הרוח שלה? אוףףף אין לי אופי...אני נותן שישחקו בי.
ככה זה גבר, אין דבר כזה חבר אמיתי, אפילו החבר הכי טוב שלך, טוב ככל שיהיה, יש בו פגמים. תדע לנצל את הטוב ביותר מכל חברות ותדע לא להתייחס אליהם בצורה רצינית מידי, אל תכעס על אף אחד יותר מידי מצד שני, קשה לשמור על כעס ליותר מכמה שעות ולא משנה מה עשו לך.
אני אומר תשתין עליה, תמצא משהו יותר טוב לעשות, אם היא תבחר לחזור בשלב כלשהוא תקבל אותה חזרה, אבל תהיה ישיר. זרוק לה כל מה שאתה מרגיש בפנים. ישירות זה שליטה.
לדעתי כדאי לך לדבר איתה, לא נראה לי שהיא יודעת כמה אתה פגוע ממנה. סתם לנתק קשר פתאום זה או שהיא מצאה חברים חדשים או שקרה משהו. תדבר איתה.
ברגע שמישהו מנתק איתך קשר אל תנסה ליצור קשר מיוזמתך. תן לזמן לעשות את שלו ואולי הבנאדם ירגיש צורך לדבר איתך מיוזמתו. במידה וזה לא קורה אז תמשיך בחייך הרגילים. אל תנסה לחפור בכוח בדברים. כי יש דברים שאתה פשוט לא מסוגל להבין ולא תבין עוד הרבה זמן. אנשים עוברים תהליכים רבים בחיים ושינויים קיצוניים לפעמים. אולי לידידה שלך נמאס מהקשר והיא שבעה ממנו והיא רוצה להמשיך הלאה להכיר אנשים אחרים. בהחלט אפשר להבין אותה. ותכבד את הרצון שלה אם היא כל כך חשובה לך.
אני יודע שאני צודק כי עברתי את הקטע הזה לא מזמן בצורה הכי כואבת. זה גרם לי לחודש וחצי של מחשבות אינסופיות על אותה בחורה.
אבל החלטתי שאני לא פונה אליה ועוזב את הכל מאחורי. יש דברים אחרים שצריך להשקיע בהם את האנרגיות ולתת למחשבות אחרות להיכנס ולדחוף את הישנות. לאט לאט זה עובד.
ציטוט: הכותב המקורי good old scooter ב 2004 /07 /12
ישירות זה שליטה.
ישירות מביאה לפרנויה i.e סטאלין.
nways, קטעים מיניים תמיד הורסים חברות, אבל, הייתה לי ידידה ממש טובה ואז היה בנינו משהו, זה נגמר והפסקנו לדבר, אחרי 3 חודשיים בערך שוב התחלנו לדבר, זה דבר חולף.
-----------------
Observing spirits on the wall What are they telling you?
קרה לי אותו דבר בדיוק כמוך {רק בלי קשר מיני (לצערי)}, ידידה טובה שהייתה הרבה פעמים תלוה בי ואני בה, והיינו שעות על גבי שעות מדברים ונפגשים, ובעקבות מעבר שלה לכיתה אחרת הקשר די נותק, ואני חייב להגיד שבאשמתה, כי אני בהתחלה עוד ניסיתי לשמור על קשר, והיא שמה עליי זין. עכשיו היא מנסה לחדש את הקשר אני נותן לה להתאמץ קצת.
אני דווקא לא הייתי מנסה לשחק אותה "הגבר שיבואו אליו". אני, אם היה אכפת לי כמו שלבחור בת'רד שמצג את עצמו
באמת חסר הקשר. אולי זה מצב שנכפה עליו שהיא רוצה לסיים את הקשר
ואין הרבה מה לעשות ואולי זה משהוא אחר. אני הייתי שואל אותה נקודתית על זה. לראות איך היא רואה את הדברים ואז מגיע למסקנות. אולי קורה פה משהוא בידיוק הפוך והיא משחקת אותה קשה להשגה? ואולי לא. אין לדעת. אבל בלי דבורים, בטח שלא תגיעו לשומקום. לדבר זאתי אבן היסוד בכל סוג של קשר.
אפילו אם זה לא נראה לך יאה "לבוא אליה" מבחינת "כבוד",
מה אכפת לך לנסות? יעלה לך משהוא? לא. יהיהיו אחרות, זה בטוח
תקשיבו, ידידות אמת מכל צורה ועם כל מין זה דיי אידיליה. כולנו בני אדם, ואם אתם מודעים ואם לאו, אנחנו חרא של חיה, בוגדנית, דואגת לעצמה ובעיקרון קקה. לא שאני חושב באמת שכולם ככה, אבל ברמה כזאת או אחרת כן. לי כרגע יש ידידה באמת טובה, אבל באמת. גם אנחנו ישנים באותה מיטה וכאלה בלי שכלום קורה, ואנחנו כל היום אחד בתחת של השני. צריך להבין שאנשים משנים כוון מידי פעם, אני מקווה שלי זה לא יקרה, אבל זה יהיה תמים. אלו החיים - קקה.
ציטוט: הכותב המקורי HatuliS ב 2004 /07 /12זאת לא ידידה. יעבור לך ממנה צ'יק צ'ק. צא ותמצא לך ידידות אמת.
זה בדיוק מה שאני חושב..שאם הגענו לכזה מצב כנראה שזאת לא הייתה ידידות אמת..דרך אגב - (התחלנו להיות ידידים ממש טובים אחרי שהיא נפרדה מחבר שלה).
בכל אופן אני הולך להמשיך הלאה ולמצוא באמת ידידות אמת.....למרות שרק חרא יוצא מכל הבנות האלה...בעע.
זה בסדר. אנחנו באותה סירה. לי היו עד לפני חודשיים 4 ידידות, וכולן אכזבו אותי. הגעתי למסקנה מאוד שחצנית, אבל נכונה. אני פשוט חבר טוב מדי, ואם הן לא יודעות להעריך את זה בעיה שלהן. אני הפסקתי לרדוף אחרי בנות- אני מתחיל לחפף.
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
תקשיבו, ידידות אמת מכל צורה ועם כל מין זה דיי אידיליה. כולנו בני אדם, ואם אתם מודעים ואם לאו, אנחנו חרא של חיה, בוגדנית, דואגת לעצמה ובעיקרון קקה. לא שאני חושב באמת שכולם ככה, אבל ברמה כזאת או אחרת כן. לי כרגע יש ידידה באמת טובה, אבל באמת. גם אנחנו ישנים באותה מיטה וכאלה בלי שכלום קורה, ואנחנו כל היום אחד בתחת של השני. צריך להבין שאנשים משנים כוון מידי פעם, אני מקווה שלי זה לא יקרה, אבל זה יהיה תמים. אלו החיים - קקה.
להיות יותר מידי עם מישהו זה לא דבר חכם. ושוב אני מדבר מניסיון.
ציטוט: הכותב המקורי Shoe-Horn-O-Plenty ב 2004 /07 /12
ציטוט: הכותב המקורי Yoni the 2nd ב 2004 /07 /12
ריחוק לפעמים יוצר רעב להיפגש שוב עם מישהו.
צודק, ידידה שלי נסעה לשבועיים ולא דיברתי איתה בכלל בשבועיים האלה ועכשיו שהיא חזרה אנחנו מדברים יותר מתמיד
אני עם פז פה, גם לי יש נסיון מאוד כואב בעניין. ועוד עצה- אל תתקרב לבנות יותר מדי. תן להן להתקרב אליך. הן אוהבות שרודפים אחריהן, זה מטפח להן את האגו ובסופו של דבר העניין פוגע רק בך.
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
אני מודע, יש ריחוק. כל איזה תקופה...לא זה מה שמדאיג אותי.
אני מודע, יש ריחוק. כל איזה תקופה...לא זה מה שמדאיג אותי.