אז אנשים נוהגים לומר שיש פעם ראשונה לכל דבר ומן הסתם זה נכון.... המטרה של התרד הזה היא שתספרו את ה"פעם הראשונה" של חוויות שקרו לכם בתקופה האחרונה.... או הלא כל כך אחרונה פשוט כל דבר ששווה לספר אני מניח ^_^
אוקיי אז אני אתחיל (מן הסתם) יום שני לפני שבוע בדיוק הייתה הפעם הראשונה שהשתכרתי....במסיבה של המסיבת סיום. תקעתי 6 כוסיות נקיות של וודקה 40 אחוז, שחלקן היו כמות של שתי כוסיות =\. השתכרתי מהתחת, עשיתי לעצמי קצת פאדיחות, לא הקאתי, אבל סך הכל היה כיף לשפוך הכל בחופשיות מסוימת (חבל שחצי מזה אני לא זוכר)
פעם ראשונה, רסמי, שנדלקתי על מישהי.......הייתה בבגרות שלי בסוציולוגיה.....אתם כולכם בטוח כבר מכירים ת'סיפור =\
פעם ראשונה שאיבדתי את הצפון הייתה שלשום. וכשאני אומר איבדתי את הצפון אני לא מתכוון שהתחלתי לראות מטושטש או שהתחלתי לגמגם או משהו...אני מתכוון שאשכרה איבדתי את השפיות לכמה שניות ספורות (וטוב שכך). אמא שלי פשוט עברה את הקו האדום של העצבים שלי......המצב התגלגל לכך שאני במטבח בא למזוג לעצמי קצת מיץ מהקרטונים האלה של ספרינג בזמן שאמא שלי מזיינת לי בשכל על לא זוכר מה בכלל ואני פתאום הבאתי צעקה, שני אגרופים חזקים מאוד מאוד לקיר, שעדיין כואב לי בגללם, *ברגע הזה אשכרה ראיתי שחור* ןדפקתי את הקרטון בשיא העצבים על הרצפה. הוא התקווצ'ץ' לגמרי ונקרע מהלחץ ועף כל החלק שמחזיק את הפקק....... אמא שלי נשארה קצת המומה ואמרה שאני לא נורמאלי =\ הייתי צריך לנקות את זה
הרגשה נוראית, בחיים לא הרגשתי דבר כזה, ולחשוב שאמא שלי היא זו שגרמה לי להתעצבן ככה.....חסר לה שהיא לא הייתה, אחרת היא הייתה מתה
כמובן שאצלי ההשתכרות נגמרה בצורה די לא נעימה ומאז לשמחתי אני לא מתקרב לאלכוהול ואפילו לא יכול להריח ריחות של משקאות חריפים. בירה אני עוד מסוגל לשתות אבל בעיקר בהופעות.
פעם ראשונה שהשתכרתי היה שנה שעברה נדמה לי ופשוט הלכנו לאיזה מועדון ובפנים שוט אחד עלה חמש עשרה שקל אז קנינו בקבוק שלם בשלושים בקיוסק ליד. שתיתי יותר מידי ממנו נכנסתי פנימה. הייתי מאופס בשעה שעתיים הראשונות ואז פתאום בום נפלתי, הלכתי למזרון השיכורים ונרדמתי לאיזה חצי שעה כשקמתי גיליתי שאני כולי מלא בדלים בוערים של סיגריות וכוסות בירה ריקות. אז קמתי, נכנסתי לקצת זמן, הרגשתי שאני צריך להקיא, יצאתי החוצה והקאתי על המנוע של המזגן. הרגשתי יותר טוב, חזרתי הבייתה, הקאתי עוד פעם, הלכתי לישון.
גם אני מעולם לא השתכרתי. אבל זה מהסיבה שאף פעם לא שתיתי כמויות-כמויות, ומאז ומתמיד אני שותה רק בירה. פעם ראשונה שאיבדתי את הצפון... זה היה כשרבתי עם אחותי ואמא שלי, בפעם הראשונה הייתה לצד אחותי. הפלתי עלייה דלת
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
אני השתכרתי פעם ראשונה לפני איזה 7-8 שנים כאשר ידיד של אמא שלי עשה לי dare לשתות כוס וודקה (הייתי בין 8-9), ורציני התחלתי לשתות לפני שנה וחצי בערך, אבל זה שטויות, ובירה זה בהחלט טעים, צריך טיפה להתרגל לטעם, זה כמו קפה בערך.
-----------------
Observing spirits on the wall What are they telling you?
הפעם הראשונה שהשתכרתי היתה בתחילת\אמצע כיתה י"א , היתה לי אז תקופה די מטורפת של השתכרות רצינית כל יום שישי וזו בכלל היתה תקופה די מוזרה כי אני הייתי מהאנשים האלה שאתה אף פעם לא מצפה למצוא בסמטה אפלה עם בקבוק וודקה ביד . בכל מקרה , כשאני מסתכל אחורה אני לפעמים קולט איזה אדיוט הייתי ,ובכלל , אני מסתכל אחורה די הרבה פעמים ואני אף פעם לא מרוצה אבל לפעמים זה הורג אותי כל החרא שעשיתי באותה תקופה. אבל למרות הכל , כל החרא שם עזר לי להבין דברים קצת אחרת ככה שאולי זה היה שווה את זה. דרך אגב , בירה זה יאק , אני מעדיף לשתות שמן סוייה במקום . בירה זה פשוט מר , אני לא מבין מה הקטע של החרא הזה.
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2004 /07 /12
הפעם הראשונה שהשתכרתי היתה בתחילת\אמצע כיתה י"א , היתה לי אז תקופה די מטורפת של השתכרות רצינית כל יום שישי וזו בכלל היתה תקופה די מוזרה כי אני הייתי מהאנשים האלה שאתה אף פעם לא מצפה למצוא בסמטה אפלה עם בקבוק וודקה ביד . בכל מקרה , כשאני מסתכל אחורה אני לפעמים קולט איזה אדיוט הייתי ,ובכלל , אני מסתכל אחורה די הרבה פעמים ואני אף פעם לא מרוצה אבל לפעמים זה הורג אותי כל החרא שעשיתי באותה תקופה. אבל למרות הכל , כל החרא שם עזר לי להבין דברים קצת אחרת ככה שאולי זה היה שווה את זה. דרך אגב , בירה זה יאק , אני מעדיף לשתות שמן סוייה במקום . בירה זה פשוט מר , אני לא מבין מה הקטע של החרא הזה.
עזבו אותכם בירה זה מגעיל ת'טוסיק וזה אפילו לא מרווה.......סתם פוזה. אנשים חושבים שהם נראים כמו גברים כשהם תוקעים בפה בקבוק, שהפתח שלו קטן מידי בשביל שיצא משם משהו, ומרימים אותו לשניה ככה שיוצאות בדיוק שתי טיפות, ואז אחרי עשרים שנה שהם גומרים את זה הם יכולים להתלהב "וואי וואי אני שיכור אחי אני לא רואה בעיניים". תאמינו לי יצאתי גדול שלא האכלתי אותם כאפות.
ציטוט: הכותב המקורי good old scooter ב 2004 /07 /13
עזבו אותכם בירה זה מגעיל ת'טוסיק וזה אפילו לא מרווה.......סתם פוזה. אנשים חושבים שהם נראים כמו גברים כשהם תוקעים בפה בקבוק, שהפתח שלו קטן מידי בשביל שיצא משם משהו, ומרימים אותו לשניה ככה שיוצאות בדיוק שתי טיפות, ואז אחרי עשרים שנה שהם גומרים את זה הם יכולים להתלהב "וואי וואי אני שיכור אחי אני לא רואה בעיניים". תאמינו לי יצאתי גדול שלא האכלתי אותם כאפות.
אני מציע שתלמד מתי לסתום את הפה שלך.
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
גם אני לא השתכרתי מעולם, וגם אני שונא בירה. הכי קרוב שהגעתי להשתכרות הייתה מסיבת שתייה של השכבה, שתיתי בערך 6 שוטים של טקילה בטווח של כשעתיים, תפסתי ראש ולא יותר מזה.
באמת, איך אנשים אוהבים בירה? זה אשכרה כמו שתן. מריח כמו שתן,בצבע של שתן, ומר רצח..מה כיף בלשלם כסף על משקה שצריך להתרגל אליו כדיי לאהוב אותו באמת?. לא מובן לי ההגיון בזה..מה גם יש לזה ריח נוראי, גם מהמשקה וגם מהפה.. טעם לוואי דוחה..אני באמת לא מבין מה אנשים כל כך מתים על זה. משקה מר, מסריח שלרב האנשים לוקח איזה חצי שעה או יותר כדיי לגמור כוס. ממש מאמץ...אבל נו, יש אנשים שמתים על זה, זה נשגב מבינתי.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin