אלכוהול והשתכרות זה הרבה מעבר להקאות ולכאבי ראש. תאמין לי. אתה פשוט צריך לנסות את זה פעם , אני לא יודע אם עכשיו זה הגיל המתאים אם בכלל יש כזה גיל אבל פשוט כדאי לך לנסות את זה בשביל לדעת על מה מדובר . באותה הזדמנות , אני לא רואה להשאיר פה רושם של מתלהב ואני אומר את זה כי אני באמת מאמין בזה - כל אחד צריך לנסות גראס בחיים שלו , בשביל שיראה שזה לא נורא כמו שעושים מזה. אחרי שתנסו , אני בטוח שלפחות שני שליש לא יבינו למה המשטרה פה עושה מזה עניין כזה גדול.
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2004 /07 /23
תבין, אני לא מנסה את זה כי אני פשוט לא רוצה להתמכר לזה.
יכול להיות שזה באמת לא חמור כמו שהרשויות מציגות את זה לציבור (אני מדבר על סמים), אבל אם אני אנסה את זה, ואוהב את זה (סביר להניח שאני אוהב את זה)- מה יקרה אז? אני אהיה מכור לזה כל החיים? אני מעדיף להאמין לרשויות מאשר לפקפק בהם ולהרוס לי את החיים.
באלכוהול כמובן, זה לא חמור כמו בסמים כי יש לי כוח רצון רב, וגם שליטה עצמית- אז אני לא דואג להתמכר לזה, אבל עדיין, אין סיבה שאני אשתה אלכוהול (טעמתי משקאות שונים כמה פעמים, וכולם היו מרים מדי מכדי שיהיו טעימים)- רק כדי להוכיח שאני מגניב (מעבר להרמת כוסית בארוחה משפחתית, וארוחות חג)?
בעצם אתה צודק. אני זוכר שפעם אחת מישהו באמת הביא לי אחלה חומר , היו לי כאלה הזיות אתה לא יודע . משהו חבל על הזמן. בנוסף התחילו לי התקפות כמו התקפות אפילפסיה , הרגשתי חסר אונים. אחר כך התחילו להופיע כל מיני פצעים מוזרים להופיע לי על הבטן והרגליים ואז איבדתי שליטה מוחלטת על עצמי , התחלתי להפריש כל מיני חומרים ירוקים מוזרים מהאוזן ולהשתין דם... גראס לא עושה הזיות , לא התקפות אפילפסיה , לא פצעים ולא הפרשות מוזרות למיניהן , גראס כולה מעביר איתך ערב נעים עם עוד חבורה מצומצמת של חברים קרובים. הוא יכול להיות מסוכן רק אם אתה אדיוט ומחליט לנהוג או לעשות משהו שיש בו סיכון כאשר אתה עושה אותו שאתה לא מפוקס לגמרי.
ציטוט: הכותב המקורי Raistlin Majere ב 2004 /07 /24
גראס לא עושה הזיות? חיחיחי... עם כמות מספקת של one hit sh*t אתה יכול לקבל הזיות בעיניים סגורות. טוב אני יפרט על הסטלה הכי גרועה שהייתה לי... דפקתי 3 ראשים של פרח שטפטפו עליו איזה 10 טיפות של שמן THC טהור(בלי אל אס די). דבר ראשון היתה לי תחושה שאני בבית כלא, פראנויה, אי יכולת לקום על הרגליים, הזיות בעיניים סגורות, הקאתי את הנשמה איזה 20 דקות ובקושי הגעתי הביתה. הסטלה נמשכה כמעט 24 שעות(8 השעות הראשונות היו הכי קריטיות).
אחרי איזה 2-3 שעות הפראנויה עברה, הרגשתי בעננים, כשהגעתי הביתה הדלקתי קצת Shulman וShpongle, נשכבתי על המיטה ו4 שעות הרגשתי אותה ביערות האמאזונס רוקד עם איזה שבט. ככה שגראס טוב, זה כן מה שהמשטרה עושה מזה.
אז ידידי כנראה החומר שעישנת היה חלש(או ששלי היה חזק מידי).
"הזיות בעניים סגורות" אלו לא הזיות.... גם עכשיו אני יכול לעצום את העניים ולדמיין שאני רוקד על הירח עם חברים שלי , זה לא ממש הזיות , זה סתם דימיון , הגראס רק גורם לזה להרגיש הרבה יותר חי ואמיתי . מה שתיארת פה זו סתם הסתממות חזקה ולא מזיקה. האם נהיית תוקפני כלפי מישהו? , האם פגעת במישהו ? האם פתחת את העניים ,חשבת שאתה תפוז וניסית לקלף את עצמך? (סתם דוגמא דפוקה שתמיד משתמשים בה). הדבר היחידי שעשית זה לשכב על המיטה עם "ההזיות" שלך - מזה המשטרה ממש לא צריכה לפחד.
כול מה שאמרת אני דיי מסכים אתך... חוץ מהמשפט "האם פגעת במישהו?"
כן, פגעתי בעצמי, הגעתי לכדי מצב של פראנויה וזה היה נורא מפחיד(עד כמה שאני ילד עם הרגליים על הקרקע).
scooter, צודק גבר.. אני מנסה להרשים אותו... ולא רק אותו אלא את כול הפורום יעני שיראו איזה גבר אני שאני מעשן גראס ויחזיקו ממני כילד מאגניב... זה נותן לי תחושת סיפוק וירטואלית.
אנחנו יודעים שאלכוהול מזרז תמותה של תאי עצב, פוגע במרחבים המקשרים בין תאי העצב וכללו של דבר הופך אתכם לאנשים פחות אינטליגנטים עם כל שתייה, כן?
לגבי גראס - הוא כן ממכר. עישון גראס גורם לתאי העצב לשחרר דופאמין אל הסינפסות, לגרות כך את הדנדריטים ולהביא לכם את התחושה הכיפית שאתם מכירים. הבעיה עם דופאמין היא שהגוף יבקש אותו שוב, ועל אחת כמה וכמה הנפש. אנשים שלא יקבלו דופאמין בדרכים שאינן קשורות לעישון סמים (חיבוק מאדם אהוב, למשל) יחזרו בדרך כלל אל הסם, ואלה שכן יקבלו דופאמין בדרכים אחרות עלולים למצוא אותו בלתי-מספק (לא באופן מודע, כמובן) וחלקם יחזרו לעשן.
אז גראס, למעשה, הוא כן ממכר. רק לא באותה המידה כמו קוקאין או הרואין.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
פעם ראשונה שהשתכרתי-אמצע כיתה י',היה לי ולחברים שלי שעה חופשית לפני שלוש שעות רצופות של פיזיקה,אז קנינו וודקה והגענו לשיעור שיכורים רצח,אחד החברים נקרע מצחוק כל חמש שניות,השני התחיל לצעוק על המורה ואני מזלי שאני דיי יודע לשלוט על עצמי גם כשאני שיכור וגם בגלל שידידה שלי ישבה לידי כדי להשגיח שאני לא עושה שטויות,אז סתם שמתי את הראש על השולחן כל השלוש שעות.
פעם ראשונה ויחידה שאיבדתי את זה-כיתה ו',התווכחתי עם אחד הילדים בכיתה,ויכוח עצבני מלווה בברכות,ובאמצע הויכוח פשוט התחרפנתי,העפתי את הבן אדם על השולחן והתחלתי לחנוק אותו,עד שהמורה וכל הכיתה הצליחו להפריד.
פעם ראשונה שניכשלתי במבחן-כיתה י',מתמטיקה 5 יחידות קיבלתי 50...בהמשך ירדתי ל-4 יחידות.
איזה סצנה אתם עושים ממריחואנה. מתחילים לריב מי צודק, אפשר לחשוב.
אה וגראס כן עושה מין הזיות זה נקרא "סרטים" בדרך כלל זה בעינים עצומות אבל אתה לא רק מדמין את זה, אלה כל הגוף פועל בתיאום.
אה ועשו עשרות מחקרים ש thc האינו ממכר בכלל. בכלל הקאנביס נמצא בשימוש על ידי האדם במשך אלפי שנים! השתמשו בסיבים החזקים שלו ליצירת בדים ומהזרעים להפקת שמן וגם למאכל.
הthc הוא בעצם שרף שהצמח מיצר. זה חומר מאוד לא יציב וכל נגיעה או היחשפות לאוויר וטמפרטורה גבוהה מידי פוגעת בחומר ומורידה את איכותו.
בארץ הבדוהים (D;) לא כל כך איכפת האיכות אלה הכמות ולכן רוב החומר שנמכר על ידי דילרים הוא גרוע ואיכות החומר הפעיל חלש ולכן לא משפיע כל כך.
חוץ מזה המשטרה נגד זה וגם השלטונות כי זה עדיין נחשב סם. לא חשוב אם הוא קל או קשה
אם הוא תחת המילה סם , ישר זה לא בסדר.
אבל ההבדל הוא שהם שם לא מבינים בזה. רק חשיש ממכר.
חשיש מופק מאותו הצמח אבל בתהליך שונה. הוא יכול לגרום להתמכרות פסיכולוגית.
בניגוד לסמים הקשים שהם גומרים להתמכרות פיזית שהגוף הפך להיות תלוי בהם.
וכמובן שהחשיש ממכר רק אם מעשנים יותר כ 3 פעמים בשבוע. וזה לא לכולם אלה רק לאחוז קטן.
רוב בני הנוער ניסו פעם אחת או פעמיים לעשן סמים ורק מעטים באמת מעשנים באופן קבוע.
אה כמובן המירחואנה לא שורפת תאים במוח ( מי אמר את השטות הזאת!). אפילו המורה שלנו לכימיה שיש לה מעבדת סמים בבית אישרה לנו את זה והסבירה לנו הכל על כל סוגי הסמים ומה הם עושים. רק הסמים הקשים (הרואין או קוקאין) נשארים במוח.
הפורומים החדשים נחמדים , אני מקווה שכל האנשים יברו אליהם ולא יתעצלו. כבר קרה שפורומים שונים עברו מערכת ונחלשו טוטאלית (Vgames לדוגמא). בכל מקרה , אני נרשם עכשיו לשם , לא מאמין שאני אכתוב שם הרבה , אבל בכל זאת יהיה נחמד.