אז זוכרים את כל המקרה עם ידידה שלי? זהו...אז שאתמול חזרנו לדבר...ופשוט היתי די קר אליה כי ניסיתי להתרחק...קיצר היום היא אמרה לי באופן סופי כזה אחרי כל השיחה...
"כנראה בחיים לא נחזור להיות כמו שהיינו ...אני אהבתי אותך כל כך בתור ידיד וכנראה זה כבר לא יחזור..מה שהיה היה וטוב שהיה..אבל זהו..זה נגמר..אני לא אשכח אותך לעולם...ביי"
אני שבור ממש..אני לא יודע מה לעשות זה כזה חרא של מצב....פאק זה לא יאומן אני לא יודע מה לעשות עם עצמי. :(
אני ממש עצוב ממש......
(למרות שזה נשמע טיפשי..אולי באמת אני אצחק על זה יום אחד מי יודע, דרך אגב - אדו נתן לי משפט די מצחיק לפני כמה ימים "בן אדם, אתה גר בבת-ים!! אנשים נדקרים ברחובות ואתה בוכה לי על ילדה שניתקה איתך קשר מזויין!!!).
על פי מה שזה נשמע מהמשפט הזה שכתבת שהיא אמרה, היא רוצה לחזור להיות איתך בקשר כמו פעם.
ועל פי מה שאתה אומר אתה מת שזה יחזור להיות כמו פעם.
אז אני לא מבין למה אתה פשוט לא מדבר איתה על זה, תנסה להחזיר את זה להיות כמו פעם, זה אפשרי.
ניתוח אנתרופולוגי קצר:
ההתנהגות שלה היא די קלאסית - היא בונה עליו בתור ידיד בדיוק משום שהוא לא מנסה להכניס אותה למצב אינטימי. אצל האשה ייתכן מצב שיש קשר עם מישהו שהיא לא מעוניינת ביחסים מיניים איתו - היא עוטה על עצמה מין שיריון הגנתי ומוצאת נושאים משותפים לשיחה בלי שום צורך להיכנס לאינטימיות הכרוכה בהודרת כל ההגנות.
מרגע שהוא מתחיל לחשוב עליה בתור שותפה פוטנציאלית, והוא מכריז על זה, היא נרתעת. היא נתנה לו להתקרב אליה בנושאים אחרים בדיוק משום שהיא הניחה שהוא לא מעוניין לנצל את המצב ליצור אינטימיות מינית, וכאשר הוא הכריז כי יחסו אליה השתנה, היא נרתעת בצורה טבעית מכיוון שהיא מרגישה בתת-מודע שכל מה שהיה עד עכשיו לא היה אלא ניסיון להתקרב אליה אינטימית. בתת-מודע שלה, בגדת בה. לא פלא שהיא מעוניינת לנתק איתך קשר - היא כבר לא סומכת עלייך, ולכן אתה כעת במצב שהוא יותר גרוע ממצב של זר.
ככה זה עם נשים. Can't live with them, can't institutionalize them and submit them to psychological testing.
-----------------
טאקט מיועד לאנשים שלא רוצים להגיד כלום בצורה עדינה.
פז, אולי דיי כבר לפרוק את התסכולים האישיים שלך על כל ת'רד העוסק ברומנטיקה בת'רד הזה?
לאו דווקא על הת'רד הזה..לפעמים יש נקודה טובה בדבריך, ולעיתים זו גם הנקודה הכי ריאלית בת'רד. אבל אתה עושה את זה ממש בכל ת'רד. הקצנה ללא התייחסות מלאה למצב לעיתים קרובות. אז בבקשה, קצת יותר גמישות ומחשבה לא תזיק.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
האמת שאני גם דיי הייתי אומר מה שפז אמר.........יעני מה לעשות ככה זה ואני לא בחור דכאוני או משהו, אני פשוט חושב שצריך להבין שדברים הולכים ובמקום להתבאס על זה צריך ללמוד להתמודד עם זה.
אנשים משתנים. אין מה לעשות. כל אחד בוחר בדרך שלו וצריך לכבד את זה ולא לנסות להחזיר דברים ולהביא אותם למצב שיהיה כמו שאנחנו רוצים. לכל אחד יש את הרצון שלו וצריך לכבד את זה.
אם מישהו לא רוצה לדבר איתי או מישהי, אני לא אתחיל לרדוף אחריו ואנסה להחזיר את הדברים למצב הקודם שלהם. אם מישהו באמת רוצה לדבר איתי ולהחזיר את הקשר אז שהוא יבוא אליי. זה צריך לבוא מיוזמתו.
שי, באותו רגע התחשק לי לכתוב את הכינוי שלך. לא קרה כלום.
עמית, אתה קורא לזה תסכולים. אני כמו שכבר כתבתי בעבר, קורא לזה המציאות. מה לעשות היא כואבת ומתפוצצת בפנים כל פעם מחדש. עדיף להיות מוכן כשזה קורה.
חוסך הרבה כאבי לב וכאבי ראש.
פרסואס, אני לא מוותר מהר. אני פשוט מניח לדברים להיות כמו שהם.
שמע פזניק, אני לא אומר שאתה לא צודק בת'רד הזה. בכלל לא, כפי שאמרתי, לעיתים קרובות התגובות הישירות שלך הן ההכי ריאליות בת'רד. אני רק אומר שלא הכל שחור ולבן, וצריך לקחת כל מקרה לגופו..האינסטינקט שלך לחרוץ גורלות על פי "חיים או מוות", לא תמיד מדייק ...שוב, לא במקרה הזה. אבל לפני שאתה חורץ גורל, נסה לראות אם יש גם אפור בתמונה..רק תהיה זהיר עם הישירות הנחרצת הזו...אנשים שלוקחים את העצה עלולים לפספס הזדמנות לתיקון...ותתפלא, אבל כן יש כאלה בחיים...זה שלך זה נגמר תמיד בכאב וכשלון, לא אומר שזה ככה אצל כולם...בגלל זה דיברתי על התסכולים שאתה מפגין כיותר אישיים.
כשלי אמרה האקסית שלי, כשנפרדנו והתחלתי לצאת עם לימור, שזה יכאב לה לראות אותי עם בחורות אחרות והיא לא רוצה שנשאר ידידים לעולם ומחקה אותי מהאייסיקיו, אם הייתי בא אליך ושואל אותך אם יש מצב להשאר ידידים או לחזור לקשר מינימלי...היית אומר לי שזה העניין, ככה זה ישאר וכך יהיה כי אנשים משתנים. ונחש מה? חזרנו לקשר ידידותי, ואנחנו מדברים, כבר אין שום קנאה מצידה, אין כלום. וזה נחמד, כי מי צקריך עיונות עם אנשים שהיית איתם בקשר טוב? נעים שזוכרים אותך לרעה? אז שוב, כל מקרה לגופו, אל תמהר לחרוץ גורלות...כל מקרה לגופו.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin