ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /12בונא, עמית, אתם במשפחה ככה עם אקסטרימים של משקל, הא?
ת'אמת לא, אני היחידי שהייתי אז שמן, כולם פה רזים לחלוטין.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
סטינו קצת לנושא המשקל, זה סכ"ה די מעניין אבל אני מעוניין להחזיר ת'נושא למסלול.
עוד טעות שלפעמים נוטה לחזור על עצמה (ת'אמת פה אני מדבר בעיקר על עצמי, לא יודע מה עם חבר'ה אחרים) היא להחיות קשרים שנותקו עם ידידות (לא משנה מאילו סיבות) או עם אקסיות.
אני למדתי שהכוונה אמנם טובה אבל תמיד יוצא שדורכים על יבלות ישנות (ולא בכוונה, לפעמים זה הצד שיזם את הקשר ולפעמים הצד השני דווקא) וזה סתם גורם להתווהות של מצב גרוע הרבה יותר ובאסה לכמה ימים טובים
הממ, המקרה שאני נקלעתי אליו כרגע, הוא מקרה של בחורה, שהתבררה ככלבה רצינית. אחרי שהיא דחתה אותי, חשבתי נו מילא, נשאר ידידים. אבל לצערי זה לא מספיק לי, אז פשוט העדפתי להתרחק ממנה כמה שיותר וככה לשכוח ממנה.
בעיקרון, זה רעיון טוב, הבעיה שכמו שציינתי, היא כלבה, ולכן היא מציקה ומתגרה בי כל הזמן. והיא לא מבינה משפט פשוט כמו "עזבי אותי במנוחה". :/
ציטוט: הכותב המקורי tom-boy ב 2004 /08 /13הממ, המקרה שאני נקלעתי אליו כרגע, הוא מקרה של בחורה, שהתבררה ככלבה רצינית. אחרי שהיא דחתה אותי, חשבתי נו מילא, נשאר ידידים. אבל לצערי זה לא מספיק לי, אז פשוט העדפתי להתרחק ממנה כמה שיותר וככה לשכוח ממנה.
בעיקרון, זה רעיון טוב, הבעיה שכמו שציינתי, היא כלבה, ולכן היא מציקה ומתגרה בי כל הזמן. והיא לא מבינה משפט פשוט כמו "עזבי אותי במנוחה". :/
קח אותה הצידה, תוריד לה כאפה ותגיד לה "בובה, איתי לא משחקים". מה, לא?
אם היא מציקה ומתגרה בך על זה שהיא דחתה אותך, היא כנראה רוצה להרגיש נחשקת. אל תגיד "עזבי אותי במנוחה". תגיב חזרה. לא ממש פירטת, אבל אתה תמיד יכול להגיד לה משהו כמו "אל תרגישי רע עם זה שלא רציתי אותך, אני בטוח שיש איזה חמשוש שממש צריך אותך עכשיו". אתה גם יכול להיות יותר מרושע אם אתה רוצה, בחירה שלך.
ודרך אגב - הדבר נאחרון שצריך לעשות אחרי שמישהי דוחה אותך זה לנסות להישאר ידידים, כי זה פשוט לא עובד. לדעתי, לפחות.
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /08 /12לא תקום הבת זונה שאני אבכה בשבילה... :<
same :x
זיקו אחי , אף פעם לא הייתי במצב כזה כי עדיין לא באה הבחורה שתכבוש את ליבי אבל עזוב אותך מאהבה ושטויות כאלה, בגיל הזה (16-21) עזוב אותך מקשרים רציניים וארוכים וחרטא כזה, (זה בא בגילאים מאוחרים יותר ותאמין לי שיהיה לך מספיק מזה) סתם בזבוז זמן, תאמין לי הכי טוב תזיין וכמה שיותר, תהנה מהחיים וממה שהם מציעים בלי איזה חברה מעיקה על הראש, אני רואה את חברים שלי איך הם סובלים עם חברות שלהם לא יכולים להסתכל על בחורות אחרות, כבולים לחברה שלהם ומרחם עליהם...אני לא יכול להחזיק עם מישהי חודש, אבל זה כל הכיף, כל פעם להכיר מישהי חדשה...אתה עדיין צעיר יענו בגיל שלך עדיין חשבתי לעצמי ,וואלה קשר רציני בחורה אחת וזה...אבל עכשיו אני בן 17 - רק נהנה מהחיים בלי להיות כבול למישהי.
ציטוט: הכותב המקורי HatuliS ב 2004 /08 /26אם בנאדם מרגיש "כבול" ע"י החברה שלו, ומצטער על זה שהוא לא מזיין אחרות... כנראה שהוא לא אוהב את חברה שלו.
או שהוא תקוע איתה כבר שנה וחצי
והפסיק לאהוב אותה...
חמודי, כמה הכי הרבה זמן החזקת עם בחורה בקשר רציני? אני רוצה לראות אותך עם מישהי שנה ואז נראה אם תגיד שלא נמאס...לא משנה אם אתה אוהב אותה...חוץ מזה שבגיל הזה אתה לא יכול לאהוב מישהי באמת - כמו שאוהבים מישהי שאתה יותר מבוגר, אתה פשוט לא מספיק בוגר רגשית/שכלית בשביל זה..כל ה "אהבות" האלו עכשיו זה סתם אהבות נעורים...נכון זאת אהבה, אבל לא באותה עוצמה כמו אהבה של מבוגרים שמחליטים להתחתן.
ציטוט: הכותב המקורי jettzzZ ב 2004 /08 /27חמודי, כמה הכי הרבה זמן החזקת עם בחורה בקשר רציני? אני רוצה לראות אותך עם מישהי שנה ואז נראה אם תגיד שלא נמאס...לא משנה אם אתה אוהב אותה...חוץ מזה שבגיל הזה אתה לא יכול לאהוב מישהי באמת - כמו שאוהבים מישהי שאתה יותר מבוגר, אתה פשוט לא מספיק בוגר רגשית/שכלית בשביל זה..כל ה "אהבות" האלו עכשיו זה סתם אהבות נעורים...נכון זאת אהבה, אבל לא באותה עוצמה כמו אהבה של מבוגרים שמחליטים להתחתן.
את האמת אנטון? אני עם חברה שלי עוד שבועיים וקצת שנה יחד. אני אוהב אותה. לא נמאס לי, לא קרוב ללהמאס לי ולומר בכנות? אני לא חושב שזה גם יימאס לי אי פעם. אנחנו כבר מדברים על לגור יחד עוד בשנה הקרובה, ואת המשך הדרך אפשר רק לתכנן או לדמיין.
אז נכון, אתה יכול להגיד שאחרי הכל אני בן 22, אני כבר לא בן נוער עם קשר רומנטי קליל של שנות הנעורים המוקדמות. אבל זה לא שלא ידעתי על קשרים שהתחילו עוד בתקופת התיכון ונמשכו עד גילי. התופעה קיימת.
מה שכן, יש לך נקודה. יש אנשים שיעדיפו בגיל 15- 18 להנות מקשרים קצרים ולא מחייבים, או סתם יזיזויות לכיף. במקום להתחייב לקשר רציני. אבל זה לא אומר שזה מתאים לכל אדם, יש מספיק אנשים שיעדיפו קשר רציני, ריגשי, עם מחוייבות לטווח רחוק.
ואלו שכן מעדיפים, צריכים להיות בנוים לזה. ובדרך כלל הם כן. אז אם לחבר שלך נמאס מחברה שלו, מה הוא עושה איתה? הוא מרגיש כבול? רוצה אחרות? נמאס? אז לא, הוא כנראה לא באמת אוהב אותה. או שהפסיק לאהוב אותה מסיבות אלו ואחרות..אז שוב, מה הוא בכלל עושה איתה?
והנקודה הסופית היא- שיש מספיק קשרים שמתחילים בדיוק בגיל שלך ונמשכים שנים על גבי שנים, בלי שנמאס לבני הזוג. יש לי ידידה טובה שעוד כשהייתה בתיכון הכירה את חבר שלה, ועד היום הם יחד. יותר מ 4 שנים, אוהבים ומאוהבים, לא עוזבים זה את זו וזו את זה לרגע. זה קיים...וזה סימן שהמאץ' נכון. א-ב-ל, יש את אלו שמעדיפים חיים ללא מחויבות..גם את זה אפשר להבין, אבל אורך החיים הזה לא מתאים לכולם, זה הכל.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
הלוואי ויכלתי להנות מסטוצים. לצערי אני לא, אני תמיד רוצה להמשיך עם זה קצת. לפעמים זה נמאס, נכון. הבעיה שלי היא שברגע שאני רוצה מישהי, קשה לי גם לחשוב על אחרות. הן פשוט לא מעניינות אותי.
-----------------
חתימה זו מוקדשת לאדם שהמציא את שלט הטלויזיה.
(הייתי מנסה לברר את שמו, אבל לא בא לי לקום מהספה).