קוראים יקרים, הקומיקס שלנו רץ כבר יותר משנה (קריאות מזל טוב יתקבלו בשמחה), והוא הולך ומתקרב לסטריפ ה-100 שלו. אני יכולה לגלות לכם שהוא מאוד מרוצה מזה, אפילו מתחיל להיעשות קצת cocky, אבל יש דבר אחד קטן שעדיין מפריע. לסטריפ שלנו אין שם. הוא התמודד עם זה יפה במשך די הרבה זמן, אבל לאחרונה הוא מתחיל למשוך לי בשרוול כשאני עובדת ולשאול אותי, "אמא," (כן, זו בעיה שאנחנו מטפלים בה) "למה אין לי ש----------ם?..." (בהעדר אותיות ניקוד בעברית - אחת הבעיות הקשות של לטרינג בקומיקס ישראלי, דרך אגב - העמידו פנים שהסֶגול נמשך להברה בכיינית ומתמרחת, בסדר?) אתם, קוראים יקרים, מתבקשים לחשוב על שם לקומיקס שלנו, כדי שעד סטריפ #100 הוא יתהדר בו בגאווה. אתם מוזמנים לשרשר לפוסט הדביק הזה כל רעיון שיש לכם, החל מהמופרך ביותר וכלה בהברקה מדהימה שצצה לכם כשלא הייתם מוכנים. כבכל תחרות שהמארגנים מצפים שאנשים באמת ישתתפו בה, יש גם פרס: השם שייבחר לקומיקס יזכה את יוצרו בהופעה פרונטלית, חד-פעמית, פנומנלית והיסטרית בסטריפ, שהיווה עד היום קרש קפיצה לאמנים וסלבריטאים רבים בארץ ובחו"ל. אנא, פתחו את לבכם. תנו לסטריפ שם. *האותיות הקטנות: התחרות אינה פתוחה ליוצרי הקומיקס ומשפחותיהם. על הזוכה להמציא תמונות ברורות המציגות פנים וגוף, וכן מספר תעודת זהות, רשיון נהיגה ומספר חשבון בנק (בצירוף הפתק "אני מאשר לאביב וערן להוציא מהחשבון שלי הרבה מאוד כסף"). באם לא יומצאו הפריטים המפורטים בסעיף הנ"ל אין המערכת מתחייבת לדמיון בין הדמות בקומיקס לבין הזוכה בתחרות, והוא יראה כמו סמיילי גדול וצהוב. כמו כן המערכת תבכה.
-----------------
זה לא הגודל של הוואקום שמשנה, זה איך שמשתמשים בו. http://aviv.itsuv.co.il
|