בתור האזרחים הפטריוטיים שאנחנו, החלטנו לנצל את יום הבחירות כדי לעצור ולנעוץ בעצמנו מבט נוקב. זה היה קצת מסובך ודרש גמישות רבה, אבל בסופו של דבר ראינו כל מיני דברים מעניינים והחלטנו לחלוק כמה מהם אתכם בסטריפ #94. חדי העין שביניכם ישימו לב ללוגו החדש שעוצב ברוח המינימליזם, החירות, השוויון והאחווה ולפי הצעתו של FLASH (פרטים בהודעת סיום התחרות).
אנו מקווים שעשיתם את הבחירה הנכונה ובחרתם "לום". ואם לא, אז לפחות לא גמלאים. נראה שהם עושים מספיק חיים, השובבים האלה.
Quote: הכותב המקורי boomerang ב 2006 /03 /29<br>אם מכניסים לו שם מגנט גדול ושמים סליל נחושת מסביב, אפשר לייצר חשמל!<br>
(נדמה לי שדייב בארי הציע פעם לעשות משהו דומה)
זה היה בדילברט פעם... ^^"
----------------- Boobs are likr noobs only with a B
הרשה לי לחלוק עליך. המילה "סטריפ" גזורה מהמילה הארמית "שַתריבּ", שפירושה, בהתבסס על מקורות באוגריתית קדומה, הוא "הטלת סבתא", אם כי הדעות על כך חלוקות בקרב החוקרים. המילה הוכנסה לשפה העברית במשמעות שונה לחלוטין ע"י אליעזר בן יהודה ז"ל, בזמן אחד מהתקפיו הפסיכוטיים הרבים.
הרשה לי לחלוק עליך. המילה "סטריפ" גזורה מהמילה הארמית "שַתריבּ", שפירושה, בהתבסס על מקורות באוגריתית קדומה, הוא "הטלת סבתא", אם כי הדעות על כך חלוקות בקרב החוקרים. המילה הוכנסה לשפה העברית במשמעות שונה לחלוטין ע"י אליעזר בן יהודה ז"ל, בזמן אחד מהתקפיו הפסיכוטיים הרבים.
כל הכבוד, לא הרבה אנשים יודעים את זה. אבל הרשה לי לתקן אותך בפרט קטן - משמעות המילה בעברית לא היתה שונה בהתחלה מהמקור הארמי. בתקופת העלייה לארץ היו נערכים מופעי סטריפטיז במועדוני מחתרת כמו ה'לח"י ותביאי לנו עוד בירה' וה'אצ"ל מי המפתחות למכונית? נו חבר'ה, זה לא מצחיק'. המופעים היו פופולריים מאוד והחלוצים הצעירים בזבזו (או שמא, השקיעו) בהם את מירב כספם. לפעמים, בשעות הקטנות יותר של הלילה, היו אוזלים המטבעות והשטרות, ובמצבים חמורים במיוחד היו מטילים על הבמה מכל הבא ליד - אוכל, משקה, וכן, מפעם לפעם גם סבתות שעברו ברחוב בזמן הליכת הבוקר שלהם וירדו לראות מה כל הרעש.
כהלצה על המנהג, כינה אליעזר בן יהודה בזמנו את המופעים המפוקפקים "שתריב", וכל השאר היסטוריה. לאו דוקא מדויקת, אבל היסטוריה.