תדאגו לשבת לפני שאתם מציצים בסטריפ #99. מישהו צריך משהו מהגיהנום אם אנחנו כבר בדרך לשם?
* המערכת מאוד מעוניינת להבהיר שאין בסטריפ הנ"ל שום מסר פוליטי, סאטירי או איזשהו מסר בכלל. המערכת מאוד אוהבת את דונלד, מיקי וקינגדום הארטס ולא משווה אף אחד מהם, חבריהם, מכריהם או כל דמות מצויירת לרייך השלישי בשום צורה. כמו כן המערכת מעוניינת להבהיר שהיא מאוד מתנצלת.
Quote: הכותב המקורי choopy ב 2006 /04 /16<br><font face="1" size="3">אני מסכים עם התגובה הכללית - זה לא כל כך מצחיק, גם אם יודעים שוולט דיסני היה אנטישמי גדול ואוהד של הנאצים.</font>
צחוק צחוק, אבל באמת נראה לי שיש פה עילה לתביעה. מצד שני, קצת שערורייה לא הזיקה לאף אחד. זה ישים את הקומיקס ואת האתר כולו על המפה. אני מקווה שלא חתמתם בשמות האמיתיים שלכם...
אני לא באמת חושב שלדיסני יש כאן קייס (או אפילו אינטרס). כמובן זה לא מפריע לאיים על אנשים מדי פעם. בכל מקרה קשה להאמין שדיסני יטריחו את עצמם בנושא של קומיקס ברשת בארץ נידחת ובשפה שאף אחד לא מדבר.
ועדיין, אחלה קומיקס. עכשיו כל מה שנותר זה להפתר מה-V^2 הזה...
איזה עילה לתביעה בראש שלכם?
מותר לעשות פארודיות, אי אפשר לתבוע על זה.
קראתם את הכתבה על הבעלים של טיב טעם? הוא ממש כועס שצוחקים עליו בארץ נהדרת אבל עובדה שהוא לא מגיש תביעה, כי פארודיה זה לא עילה.
ואני לא מסכים איתכם על זה שלא צוחקים על נושא כזה.
אני מת על בדיחות גזעניות, ובתור יהודים מותר לנו לצחוק על זה.
כמו ששלום אסייג יורד על עדות המזרח.
זה שהסטריפ עצמו היה לא משהו זה סיפור אחד
P:
----------------- "You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"
בלי קשר לפארודיה, לדיסני יש זכויות יוצרים על הדמויות האלו. אפשר לתבוע כל אחד על כל דבר בכל זמן. למשל, אני יכול לתבוע את האתר על שימוש בלתי הולם באות צדי"'ק. למה? ככה. זו רק שאלה כסף ומי העו"ד שלך. לא נראה לך? תתבע אותי.
ציטוט: הכותב המקורי inigo_116 ב 2006 /04 /17איזה עילה לתביעה בראש שלכם? מותר לעשות פארודיות, אי אפשר לתבוע על זה. קראתם את הכתבה על הבעלים של טיב טעם? הוא ממש כועס שצוחקים עליו בארץ נהדרת אבל עובדה שהוא לא מגיש תביעה, כי פארודיה זה לא עילה.
ואני לא מסכים איתכם על זה שלא צוחקים על נושא כזה. אני מת על בדיחות גזעניות, ובתור יהודים מותר לנו לצחוק על זה. כמו ששלום אסייג יורד על עדות המזרח.
זה שהסטריפ עצמו היה לא משהו זה סיפור אחד P:
צודק.
העניין שזה מקרה של אומה שלא התבגרה, למשל עם החרמה מיידית של וואגנר או תערכות הציורים של היטלר. הייתה על זה כתבה לפני כמה שבועות בידיעות, העם שלנו כנראה לא מסוגל עדיין לעשות את ההפרדה הזו - בכתבה למשל התייחסו אל היטלר מנק' ראות של מבקר אמנות גרידא (היטלר אגב היה צייר בינוני, אם זה מעניין אותכם). וככה צריך לעשות. בדיוק כמו שאני לא אחרים את יונתן גפן וספריו רק בגלל שאינני מסכים עם דעותיו הפוליטיות. כי כמה שהוא תמוהה ושמלאני, הבנאדם כותב בצורה שמעניינת לפחות אותי.
תתבגרו כבר!
בקשר לסטריפ - אהבתי. חד ומשתלח, בול לבטן הרכה. אני מת על הסגנון הזה. צריך לדעתי פארודיה על גיימרים נכים או יעני מעדות שונות: הגיימר הכורדי לעומת הגיימר הרוסי או משהו בסגנון! :)
ציטוט של מישהו מהדיון הזה-
"בלי קשר לפארודיה, לדיסני יש זכויות יוצרים על הדמויות האלו.
אפשר לתבוע כל אחד על כל דבר בכל זמן.
למשל, אני יכול לתבוע את האתר על שימוש בלתי הולם באות צדי"'ק. למה? ככה.
זו רק שאלה כסף ומי העו"ד שלך. לא נראה לך? תתבע אותי."
אז זהו שזה לא ככה.
ואל תשכח שלדונאלד דאק יש כובע אחר ולמיקי מאוס אין שפם... אבל זה בכלל לא קשור!
יש בכל מקום ירידות ובדיחות שכוללות תמונות וסרטונים של דמויות מוכרות, אבל כל עוד זה פארודיה, אי אפשר לתבוע אותם.
היה איזה מעצב שעשה סירטון של הדמויות מסנופי רוקדות ואותו כן תבעו בגלל שזה לא פארודיה, זה סתם ניצול של הזכויות יוצרים.
חוק=\=צדק
----------------- "You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"