הפעם: ספיישל מיוחד שחושף את הקרביים הרוטטים של וי בריבוע ונותן לכם הקוראים להשתתף ביצירה. כן כן, גם וי בריבוע הוא ספרייט-קומיקס. יש לנו מאגר עצום של דמויות וחפצים שהכינו לנו איזו מאיירת פתיה, ופעמיים בשבוע אנחנו שולפים כמה מהם בעזרת מערכת רנדומציה מחוכמת שגם שמה אותם בריבועים ונותנת להם טקסט. ועכשיו גם אתם יכולים ליהנות מחדוות היצירה!
תודה שנשארתם איתנו עד עכשיו, רק פרסומת אחת וחוזרים.
2. ניסיתי לעשות לינק, אבל יש לי בעיה עם המערכת של הפורומים, אני לא יכול לשים לינקים ולשנות את הטקסט וזה עשה לי את זה איכשהו בפונט ובצבע הזה... (ותיקנתי את זה דרך אגב...)
3. אם אתה לא אוהב את הקומיקס, אל תגיב את זה (או שלפחות תתן הערות בונות...)
songoku ו-x-Rex, סחתיין על ההשקעה! התלבטנו בעצמנו אם להכריז על תחרות צור-בעצמך-את-הקומיקס, ואנחנו שמחים לראות שאנשים לוקחים על עצמם את האתגר, אפילו שהוא לא הוכרז רשמית. songoku - עבודה טכנית מרשימה למדי; אהבתי את המורבידיות הפוסטמודרניסטית שבשכפול הבוטנים, וקבל ח"ח על הרקע. x-Rex חסר הפוטושופ - התמודדות נאה עם העדר אמצעים! אני חושבת שיצרת כאן שילוב מאוד סוריאליסטי א-לה-רנה מגריט עם הקונטרולר באף של רועי, וקונוטציות מטרידות עד מטרידות לאללה בסטריפ ההמשך.
עכשיו אני סקרנית לאין שיעור לראות עוד רעיונות שאפשר לדלות מהאלמנטים האלה. מתי מישהו יקח לידיו את הקיווי סוף סוף?
יאמר לזכותה של אביב שבמציאות היא הרבה יותר חמודה מאשר בתמונה הזאת (יצא לי לבקר היום בדוכן שלה ושל ערן בשער ראשון). ובמידה די מפליאה, אפילו.
אגב, הקומיקס באורך מלא של קומיקום הרבה יותר מוצלחים מהאינטרנטיים של ויגיימס (לפחות ממה שהספקתי להתרשם אחרי קריאה של דדליין 1 המקסים), אבל אני מניח שאי אפשר ממש להשוות.
inigo - הזוי ומוצלח, כמו שאני אוהבת. אזני האלף יושבות פיקס, כמו נולד ירון להיות נייטאלף בעצמו (טאם טאם טאאאאאאם! האם מדובר ברמז מטרים? תפנית בעלילה? גילוי מרעיש? כנראה שלא. אבל עדיין).
_Mickey, אני כמובן לוקחת את הקומיקס שלך בקלילות אופיינית, מצחקקת קלות ולא פותחת במסע הרג רצחני. Tomb Raider מעולם לא עיוות את נפשי העדינה. אל תתן להגיון הבריא לבלבל אותך: היא מעולם לא שקלה אפילו לנסות להיות עדינה.
boomerang, כמו שאומרים - אני מ-או-אאאא-בת! רעיון חמוד לאללה, ביצוע חמוד לאללה, והשתמשת גם בסייר המת וגם בקיווי! אני לא יכולה אפילו להתחיל להסביר את התמונות שעולות לי בראש כשאני חושבת על קיווי וצ'וקובו (עם קסדה ויקינגית, no less) משחקים באקס-בוקס ביחד. הוי, הנוצות!
david, שדרוג משעשע ביותר. זה נכון ששמרת את התמונות האלה רק בשביל שיהיה לך חומר לסחוט אותי איתו?...סוג של קיווי(!)תי שהן נעלמו לעד...
oRcA_Man...טיהי! תודה על המחמאות. באמת אין מקום להשוואה בין הקומיקס של קומיקום לקומיקס של ויגיימס; מדובר בשתי מדיות שונות לגמרי, ואני מרוצה מאוד מכל אחד מהם במידה שווה. יש דברים שאי אפשר לעשות ב"וי בריבוע", ובהחלט שיש דברים שאי אפשר לעשות ב"דדליין" (הייל מיקי הוא דוגמה לא רעה בכלל).