למה המערכת פורומים שלכם כל כך גרוע?!@$!$ למה?!!!!!!!!!!!
אפילו פורום PHPBB הכי פשוט שקיים יותר נוח מהמערכת הדפוקה הזאת!
התמיכה בפיירפוקס גרוע ויש סיכוי של 1 ל100 שאני אצליח להכנס למשתמש שלי עם אינטרנט אקספלורר!
גרררררררררררררר
אין פלא שבגיימר יש פי 398,546,878,193,091 יותר משתמשים פעילים!
>_<
למה אני לא יכול לשים לינק!? למהההההההה אלוהיםםםםםםם למההההההההההה?!?!?
----------------- "You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"
מערכת פורומים גרועה בהחלט. די להביא בחשבון את האיטיות המזוויעה של הניווט בין עמודי הפורום כדי לקבוע זאת. אני ברצינות חושב שלא נתקלתי בכזאת איטיות (ועוד בפורום לא פעיל במיוחד) באף פורום שיצא לי לפרסם בו, ואולי אף באתר כלשהו ברשת.
מערכת פורומים גרועה בהחלט. די להביא בחשבון את האיטיות המזוויעה של הניווט בין עמודי הפורום כדי לקבוע זאת. אני ברצינות חושב שלא נתקלתי בכזאת איטיות (ועוד בפורום לא פעיל במיוחד) באף פורום שיצא לי לפרסם בו, ואולי אף באתר כלשהו ברשת.
מחזק במאת האחוזים.
אפילו הפורום של deviant art יותר מהיר, ונמצאים בו לפחות כמה עשרות אלפי אנשים ברגע נתון. (ופה בכלל אין עומס).
טוב מה אני מקטר סתם, כמו שהבטיחו לי מהדרגים העליונים בעוד כמה חודשים הכל ישתנה.
ד"א, למרות שהמערכת הזאת היא המערכת של msn שעברה קצת שינוי, אין זה המצב שם:
שם הכל מהיר וטוב. וטיפ/הצעה/הבהרה קטנה: אפשר להכנס לקהילות ויגיימס דרך קהילות msn.
ומכך אנחנו למדים ש-Chate Noire הולך(ת) לנעול את הדיון.
תאמינו לי שהחבר'ה "בחלונות הגבוהים" מודעים לכל הבעיות עם מערכת הפורומים והן בתהליכי פתרון כבר הרבה זמן. אף הודעת תלונה נוספת לא תורמת כרגע להאצת התהליך, וכל מה שנשאר הוא לחכות קצת עד למקצה השיפורים המשמעותי שהולך וקרב.
תחזיקו מעמד. עברנו את פרעה, יש סיכוי שנצליח לשרוד גם איטיות בפורום.